Diskuse s wikipedistou:Zdenka B

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 15. 8. 2008, 20:32 (UTC)

Dobrý den, Váš článek byl smazán, protože jeho subjekt nedosahoval kritérií encyklopedické významnosti požadovaných po zdejších článcích. Prosím, nevkládejte jej znovu, bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení a přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|) 15. 8. 2008, 20:32 (UTC)

Článek o vlastní osobě nebo porušení autorských práv?[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Zdenka Belas, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

-- Mercy (|) 15. 8. 2008, 21:23 (UTC)

Vložení textu do článku[editovat zdroj]

Vážená Zdenko Belas, pokud jsi autorkou textu v článku Zdenka Belas, pak stačí zmíněný text článku s prohlášením o autorství odeslat do systému OTRS (na e-mail: wm-cz@wikimedia.org) pod licencí GFDL. Ukázkový povolující e-mail najdeš zde. Kdybys s tím měla nějaké problémy, tak klidně napiš.

Text, který je nyní považován za nelegálně zkopírovaný (Copyvio), můžeš obnovit a šablonu {{Copyvio}} vyjmout. Do článku pak vlož šablonu {{probíhá ověřování}}, pro případ, že by jej někdo považoval za copyvio.

Tolik tedy informace k procesu vkládání autorského textu do článku. Teď již záleží na Tobě, zda-li text obnovíš. Zdraví --Kacir 16. 8. 2008, 00:15 (UTC)