Diskuse s wikipedistou:Uton.cz

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie


MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku UTON vz.75, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Elm 27. 7. 2009, 18:53 (UTC)

UTON vz.75[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku UTON vz.75. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Podívejte se do jiných článků o zbraních (viz Kategorie:Zbraně) a zkuste ten článek upravit do wikipodoby.

A ještě Vás musím poprosit o změnu uživatelského jména, protože podle pravidel nejsou přípustná jména s doménou nejvyššího řádu. Stačí třeba jenom vypustit tu tečku. O změnu jména se žádá zde: Wikipedie:Změna uživatelského jména. Díky za pochopení. --Harold 27. 7. 2009, 20:15 (UTC)

Změna jména[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o změnu uživatelského jména. Na Wikipedii nejsou povolené jména obsahující doménu, což ve Vašem případě tak je. Můžu Vás snadno přejmenovat, stačí, když si vyberete jiné jméno. Budu rád za spolupráci, s pozdravem. --Chmee2 31. 7. 2009, 14:55 (UTC)

Též bych se připojil k žádosti, například uživatelské jméno Uton by mělo být volné. --Ria 17. 11. 2009, 16:09 (UTC)

Bonus vz. 85[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Bonus vz. 85, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

Pokuď jste autorem, jako u článku UTON vz. 75, můžete opět využít systému OTRS. Díky za pochopení. Zdraví, --Ria 17. 11. 2009, 08:37 (UTC)