Diskuse s wikipedistou:Heitinga

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Triquelito v tématu „Návrat

--Sveter 17:27, 15. 6. 2006 (UTC)

Obrázky a licence[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si, že nahráváte na wikipedii obrázky. Chtěl bych vás poprosit aby jste jednak jako zdroj uváděl pokud možno stránku na které je obrázek který jste nahrál použit a ne místo na kterém je uložen.

Dále bych poprosil o přesné uvádění licencí, nepředpokládám, že by jste byl autorem Soubor:Miss Independent.jpg - pro přebaly alb se používá šablona Albumcover.

Soubory vámi nahrané bez informace o licenci (je to šablonou, takže i s komentářem)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.

Jedudedek 17:04, 18. 6. 2006 (UTC)

Fotbalové biografie[editovat zdroj]

Ahoj, všiml jsme si že píšete pěkné biografické články o fotbalistech. Doplňujte je prosím i o interwiki a kategorie a pak už budou dokonalé :) Díky --Tlusťa 14:51, 24. 6. 2006 (UTC)

Díky za odpověď, kdyby jste se chtěla na něco zeptat, tak se mě bez obav ptejte. Když budu vědět, rád poradím. :) A jenom ještě taková maličkost – když někomu něco chcete, napište mu do diskuse a on vám odpovím tam, když to bude obráceně a někdo píše Vám, očekává se Vaše odpověď tady. Je to tady takový zvyk, téma se netříští a hlavně se se pak ví, co k čemu patří. --Tlusťa 15:01, 24. 6. 2006 (UTC)

Shrnutí :)[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. . Když už se budete učit interwiky a kategorie :) tak at to vememe jedním šmahem k dokonalosti, tak Vás poprosím ještě o vyplňování Shrnutí editací :-) Díky a přeji hezký den --Chmee2 14:57, 24. 6. 2006 (UTC)

Zdravím! pro obaly časopisů tu máme zvláštní šablonu, ale to je spíše vedlejší. Hlavní problém je v použití v článku Britney Spears jako důvod raději ocituji část článku wikipedie:Fair use

Fair use není možné když:Obrázek přebalu časopisu, na kterém je uvedena fotografie nějaké osoby, použitý pro ilustraci článku o této osobě. (Pokud je však tématem článku či jeho části přímo tento časopis, může se jednat o fair use.)

z tohoto důvodu jsem ho z článku Britney Spears odstranil, když pro něj nenajdeš jiné, lepší využití tak ho prosím označ ke smazání šablonou {{smazat|nějaké zdůvodnění}}. Krásný zbytek dne přeje Nádvorník 08:34, 6. 7. 2006 (UTC)

Biografie podruhé[editovat zdroj]

Ahoj, pořád se všímám Vašich pěkných biografií o fotbalistech. Nezapomínejte prosím udělat odkaz i z jejich data narození. Dík a hodně takových článků :) --Tlusťa 14:26, 6. 7. 2006 (UTC)

Dobrý večer. Můžu tě poprosit, abys místo výrazu "song" používal slovo "píseň"? Zní to víc česky, dík :-) --Hypertornado 19:09, 14. 7. 2006 (UTC)

Fotku budu muset smazat kvůli autorským právům. Podle uvedeného odkazu je z agentury Reuters, která by ji pod fair use rozhodně nevydala. Máte-li jiný názor, rychle ho napište do diskuse. :-) --egg 15:23, 15. 7. 2006 (UTC)

Taky u obrázků Janet timberlake.jpg, Janet album.jpg, Damita_janet.gif, Opposites abdul.jpg, On the 6.jpg, Paula Abdul.jpg a dalších by mě zajímalo, proč myslíte, že je možné použít fair use. To nejde napsat jen tak ke všemu, co by se mi líbilo použít. Pokud autor výslovně neřekne jinak, je dílo chráněno a nemůžeme ho použít. --egg 15:28, 15. 7. 2006 (UTC)

Jsem donucena psát svou první diskusi, teda pokud to nenimrám někde jinde :/ Moc se omlouvám za ty obrázky, ale nejsme tady v tomhle a vůbec ve všem nějak zatím zaběhlá, a licenci fair use mi poradil jeden z wikipedistů, pokud se musí obrázky odstranit, tak to prostě udělejte, pokud ale existuje jiné řešení byla bych vděčná, kdybyste mi poradil. -- Heitinga

S autorskými právy na soubory pro Wikipedii je to obecně složitá věc. Jednoduchá je ve dvou případech - pokud jde o Vaše vlastní dílo, pak si licenci volíte sama z nabídnutých, anebo pokud už původní dílo je od autora označeno některou z použitelných licencí. V ostatních případech je potřeba postupovat velmi obezřetně. Musíte znát přesně původ obrázku a zvážit, zda autorem povolené použití odpovídá tomu, co uvádíte, anebo fair use. Zejména v případě fair use je třeba opatrnosti, protože to je to věc poněkud mlhavá a specificky americká, v českém právním řádu nemá ekvivalent. Přečtěte si tedy prosím celou stránku Wikipedie:Fair use a zejména Protipříklady a Pravidla, kde se mimo jiné píše: „Například fotografii slavné osoby od agentury, která vydělává na prodeji takových fotografií, zřejmě nebude možno použít pod fair use, neboť takové užití by ohrožovalo možnost této agentury ze svého díla profitovat.“ Čili agenturní fotografie ne, je to i v protipříkladech. Kde se naopak fair use používá jsou přebaly knih nebo hudebních alb. Takové obrázky jsou myslím mezi těmi, na které jsem výše upozorňoval, takže tam to bude v pořádku. Vizte také Wikipedie:Popisky licence souborů#Fair use a další informace na té stránce. Doufám, že Vás to od nahrávání obrázků neodradí, ale je třeba to více rozmýšlet. Věřím, že to pochopíte. Smyslem tohoto snažení je prevence, aby Wikipedii a její editory nikdo nemohl popotahovat za porušování jeho autorských práv, mohlo by to být dost nepříjemné. Já osobně raději nechám článek bez obrázku než bych použil něco, o čem si nejsem jistý. Vůbec nejlepší je porozhlédnout se po obrázcích na jiných jazykových verzích téhož článku anebo na commons:, protože tam už za mě někdo tyhle otázky vyřešil. Mějte se fajn! --egg 16:36, 15. 7. 2006 (UTC)
Chtel bych jen upozornit, ze fair use je vlastne chranene dilo u nehoz se predpoklada, ze majitel prav by souhlasil s jeho uverejnenim. To rozhodne neni snadne posoudit a muze to pro wikipedii casem znamenat velke problemy, proto je zadouci se tomu co nejvice vyhybat. Zvlaste u zijicich osobnosti, lze vyuzit jine moznosti ziskani fotografie. Jedna z nich je vlastni porizeni na nejkem koncerte, takova fotografie ma samozrejme horsi kvalitu, lae pro wikipedii je royhodne prinosem. Dalsi cestou je napsat dane osobnosti, zda by nesouhlasila s uverejnenim teto fotografie, pod nejakou licenci. U osobnosti tohoto typu je vice nez pravdepodobne, ze by souhlasili a dokonce i to, ze jednu z techto variant uz na jine wikipedii nekdo vyzkousel. Nejlepe je stahovat pripadne fair use z jinych wikipedii, protoze tam uz to proslo nejakym pohledem dalsich lidi. Presto je v tomto ohledu velmi nebezpecne pouzivat en, protoze jejich politika k obraykum evidentne selhala a dost rychle se meni, navic fair use je vec zalozena na prave americkem pravu a precedentech, nejvhodnejsi je pouzit nemeckou wikipedii, ktera je v tomo ohledu, velmi opatrna a ma opravdu prisna pravidla na takto oznacene obrazky. Lze s jistotou tvrdit, ze pokud je neco fair use na nemecke wikipedii, muze to byt i zde. Nejvhodnejsi je samozrejme, pouzivat obrazky vlastni, nebo z commons:, kde se shromazduji obrazky urcene pro wikipedie, cili se neni treba obavat nejakych problemu, vsude je samozrejme nutne se podivat, zda o tomto obr. neprobiha diskuse, jako bezele ted u tohoto. Uvedene obr. smazu, protoze skutecne nejsou, alespon ve wiki pojeti fu. Dekuji Vam za pochopeni a verim, ze na obrazky na wikipedii nezanevrete a budete dale nahravat obrazky, pokud byste mela zajem nahravat vlastni obrazky, pod volnou licenci, je nejlepe nahravat je prave na jiz zminovane commons: Dekuji Vrba 17:40, 15. 7. 2006 (UTC)

zase obr.[editovat zdroj]

Chtel jsem se zeptat, proc si myslite, ze Soubor:XaviHeznandéz.jpg ma onu Vami zvolenou licenci, jinak abych jen nekritizoval, clanek je moc pekny, opravdu. Vrba 21:11, 19. 7. 2006 (UTC)

Zdravim, odpoved, mate u me, jinak pisete ze se rozkoukavate, tak ja trosicku pomohu, je zvykem, psat diskusi pod sebe, cili kdyz pisu sem, odpovidat sem a kdyz pisete ke me, cekat odpoved tam. Ono to pusobi chaoticky, ale netrha se tim diskuse a je pak i po nejake dobe videt o cem se debatovalo :) (to mi celalo ze zacatku problem) a je dobre se podepisovat, aby clovek pak vedel o cem je rec, nebo si mohl na podpis kliknout, podpis udelate ze napisete ~~~~. Jinak me prvni clanky byly vyrazne horsi nez Vase, cili se rozkoukavate, dobre :) Vrba 11:03, 20. 7. 2006 (UTC)

PS:Ja ten obr zase smaznu, kdyby se nekde nasel duvod proc to brat jako fu, napiste a ja to obnovim. Sorry

A další obr bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.

U těchto obrázků je sice nějaký náznak jejich původu, ale pro posouzení licence to nestačí. Koukněte prosím na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů#Jak (ne)uvádět zdroj--Tlusťa 12:49, 28. 7. 2006 (UTC)

Jj takže já se to pokusím spravit, a kdyby se mi to náhodou nepovedlo, je možné změnit obrázek nebo nahrát obrázek k hráčům oficiální obrázek, kterým byli prezentování na Fifaworldcup.com? Všimla jsem si, že jeden uživatel tento obrázek použil u Maniche a na wikipedia.org jsou používány prově tyto obrázky....jak se v případě těhle obrázků řeší licence? --Heitinga 15:23, 28. 7. 2006 (UTC)

Samozřejmě je možné změnit obrázek. Dokonce pokud se již používají obrázky {{Promotional}}, je lepší použít stejný jako mají na en, s tím že zdroj je právě anglická wikipedie (prosím odkaz a i na původní zdroj). Použití Promotional obrázků se právě řeší a určitě podobné řešení ušetří spoustu práce. Díky za pochopení a přeju pěkný den. --Tlusťa 15:39, 28. 7. 2006 (UTC)

Ještě soubor:Johnny Heitinga.jpg. Z Vašeho nicku vidím, že k němu máte vztah :) tak ho dejte prosím taky dopořádku. Dík --Tlusťa 15:51, 28. 7. 2006 (UTC)

Koukám že jich bude asi ještě víc. Tak já je budu jen připisovat do seznamu tady. Kdybyste chtěla abych přestal a zkontrolujete je sama, tak stačí říct a já sem psát přestanu. Tlusťa 16:05, 28. 7. 2006 (UTC)

Seznam dalších obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Myslím že to bude všechno to, co jsem udělala (=nizozemská a švédská fotbalová reprezentace, Jens Lehmann a možná i Deco) ale raději mi to tady vypisujte. Už se to snažím pomalinku měnit, nahrávám ty obrázky z tý en wiki (zatím mám André Ooijera), ale nevím jestli se mi to podařilo udělat tak jak to má být. Ten starý obrázek jsem poté navrhla na rychlé smazání, jestli to tak může být:)

Zdroje stále váznou[editovat zdroj]

  • Soubor:Anders Svensson.jpg se sice na uvedeném zdroji nachází, ale informace o tom, že by to bylo Promotional tam žádná není. Švédsky neumím, ale jedná se zřejmě o jakýsi zpravodajský server a takové musí své obrázky tvrdě nakupovat a z jejich volného šíření by asi nadšené nebyly.
  • Soubor:Andreas Isaksson.jpg se na Vámi uvedené adrese vůbec nenachází.
  • Soubor:Arjen Robben.jpg pochází zřejmě z nějakých fanouškovských stránek, čili opět vzniká více než pochybnost o tom, že by byl určen jako promo. --Zkf 13:16, 29. 7. 2006 (UTC)

Jj vím o tom, od včerejška na tom pracuji, wikipedista Tlusťa mi tady ty obrázky, které se nehodí vypisuje a já je postupně předělávám. Bohužel jsem je nahrávala v době, kdy jsem o licenci Promotional věděla houby...Omlouvám se za to, ale kdyby se objevily další soubory prostě mi je vypište a já to předělám --Heitinga 14:52, 29. 7. 2006 (UTC)

Další problematický obrázek je Soubor:Deco.jpg, protože brát jako propagační obrázek něco z jakýchsi diskusních stránek je zlé. V originále obrázek pochází z BBC, která by nás za to jistě nepochválila. --Zkf 20:46, 29. 7. 2006 (UTC)

  • Soubor:Brit.jpg opět zřejmě pochází z nějakých fanouškovských stránek, což pro šablonu Promotional moc nehovoří. Nebo je tam někde v té maďarštině napsáno, že ho autor uvolňuje k propagaci? --Zkf 21:06, 29. 7. 2006 (UTC)
  • Soubor:Jennifer Lopezk.jpg asi nevyfotil server, z něhož byl stažen. --Zkf 09:45, 30. 7. 2006 (UTC)
  • Soubor:Just Timberlake.jpg na Vámi uvedený zdroj nahrál nějaký host, což neznamená, že to byl nutně autor fotky. --Zkf 10:08, 30. 7. 2006 (UTC)
  • Soubor:Landzaat.jpg je zajímavý tím, že jeho skutečný zdroj je podle enwiki zde, což rozhodně nejsou stejné obrázky. --Zkf 10:42, 30. 7. 2006 (UTC)
  • Soubor:Mellberg.jpg je špatný, protože fanouškovské stránky nemohou být zdrojem propagačních obrázků
  • Soubor:Michael Bolton.jpg je špatný, protože nelze brát jako zdroj propagačních obrázků nějaké blogy.
  • Soubor:Nelly Fur.jpg je špatný, protože uvedený zdroj nevypadá na oficiální stránky.
  • Soubor:Niclas Alexandersson.jpg je špatný, protože Vámi uvedený odkaz vede na jiného hráče.
  • Soubor:Petter Hansson.jpg je špatný, protože obrázek pochází z reportáže k utkání, což bez bližšího vysvětlení vůbec nemusí mít s propagací dotyčného fotbalisty nic společného.
  • Soubor:Rafael van der Vaart a Sylvie Meis.jpg je špatný, protože ze zdroje není patrné, že by fotku uvolnil jako propagační, či že by to mohl udělat.
  • Soubor:Stenman.jpg je špatný, protože na odkazovaném zdroji není psáno, zda je vlastníkem fota onen sportovní portál a zda ho jako promo uvolňuje.
  • Soubor:Teddy Lucic.jpg je špatný, protože nemůže pocházet z odkazovaného zdroje, kde je mnohem menší.
  • Soubor:Tobias Linderoth.jpg je špatný, protože zdroj je nějaký sportovní server, čili vůbec není jasné, kdo je vlastníkem fotografie.
  • Soubor:Whoa.jpg je špatný, protože odkaz vede na stránky hitparády, která jistě nemůže říci, zda je kopie tohoto obalu promo. Na obaly desek se používá šablona albumcover, ovšem ani při jejím použití by nebyl Vámi uvedený zdroj dostatečný.
  • Soubor:Zlatan Ibrahimovic.jpg je špatný, protože fanouškovské stránky nemohou být zdrojem promo. --Zkf 21:13, 30. 7. 2006 (UTC)

Možná by bylo lepší jestli najdete další mnou takhle uvedený obrázek rovnou smazat, to je prostě nejjistější, protože do pořádku to nedám. Moc se omlouvám za ty potíže mnou způsobené, ale v době kdy jsem ty obrázky nahrávala jsem nic o promotional nevěděla nic teď se pokouším nad nahráváním víc uvažovat...snad to do budoucna bude jenom lepší a ubydou problémy. --Heitinga 11:14, 31. 7. 2006 (UTC)

Koukám že děláte hodně článků o hudebních albech, což je jedině dobře. Rád bych Vám ještě doporučil používání šablony "Hudební album", jako je třeba použita v mém článku Nanoalbum. Hodně úspěchů! --Hypertornado 14:24, 31. 7. 2006 (UTC)


Jéé moc děkuji za doporučení, určitě vyzkouším, snad se mi to povede udělat taky tak hezky :))--Heitinga 15:34, 1. 8. 2006 (UTC)

Fotbalisté[editovat zdroj]

Chtěl bych poprosit nepřidávat do článků o fotbalistech kategorii FOTBALISTÉ, pakliže už je článek v kategorii specifičtější např. NIZOZEMŠTÍ FOTBALISTÉ Díky Jedudedek 19:01, 13. 8. 2006 (UTC)

Nově nahrané fair use[editovat zdroj]

Ahoj, nenahrávejte prosím dál fair use obrázky. Všechny nově nahrávané jsou od 1. 11. 2006 mazány. Tlusťa 11:12, 15. 11. 2006 (UTC)

Ahoj :-) Hele, neznamená to spíš "Láska nic nestojí"? --Kirk 16:31, 10. 12. 2006 (UTC)

Zdravíčko! Pravda nejsem zrovna stoprocentní expert na angličtinu, ale v tomhle jsem se řídila veskrze instinktem a ten mi řekl, že můj překlad bude správny - muhaha:))


Ahoj. Konzultoval jsem to teď s Aktronem a ten potvrdil správnost mého překladu - muhaha :))) --Kirk 17:05, 10. 12. 2006 (UTC)

Bléé :)) --Heitinga 17:35, 10. 12. 2006 (UTC)

Tvá osobní fotka[editovat zdroj]

Řád dokonalého uměleckého vkusu.

Uděluji Ti řád dokonalého uměleckého vkusu za bezkonkurenčně nejlepší, nejkrásnější a nejdokonalejší uživatelskou fotečku :-) Klidně si ho dej na svoji osobní stránku :-) --Kirk 17:48, 11. 12. 2006 (UTC)

Krásný večer, do Jižního Holandska :-) Bohužel nejsi dneska na ICQ k zastižení a chtěl bych se Tě zeptat, jestli jsou tam u vás k dostání alba jedné starší a kdysi slavné nizozemské skupiny. Tak se mi prosím ozvi na ICQ, ať to s Tebou můžu probrat. Díky :-) S pozdravem, Tvůj kamarád a kolega z wikipedie --Kirk 21:06, 15. 12. 2006 (UTC)

Jinak se jedná o skupinu Luv' --Kirk 21:08, 15. 12. 2006 (UTC)

Jinak informace jsou na v článku en:Luv', tak se mi pak prosím ozvi, až budeš mít chvilku. Dík :-) --Kirk 21:14, 15. 12. 2006 (UTC)

K Zidanovi[editovat zdroj]

Hele, Heitingo, nevím, proč se na mě tolik zlobíš kvůli fotbalu :-(. Snažím se k Tobě chovat mile a kamarádsky. Vím, že každý máme jiné zájmy, nicméně si myslím, že to není důvod pro to, aby se jeden na druhého naštval kvůli této sportovní hře. Tak se prosím usmiřme a buďme zase kamarádi. Pa, Tvůj kamarád Jirka alias --Kirk 21:59, 16. 12. 2006 (UTC)

  • Musíš se na to podívat z mého pohledu. Je to jako bych dala porušení neutrality k článku vztahujícímu se na astronomii. Jsem názoru, že ten článek nikterak neporušuje neutralitu, a kdyby jo, tak by to měli posuzovat lidé, kteří fotbalu rozumí.

Nechci se s Tebou o tom hádat, ale teď zcela nepokrytě si říkám, že mám prostě pravdu:) --Heitinga 10:19, 17. 12. 2006 (UTC)

No jak vidíš, tak i Zanatic je toho názoru, že je to POV ;-) Prostě na wiki je třeba brát články z pohledu člověka, který do tématu nevidí :-). S pozdravem --Kirk 14:01, 17. 12. 2006 (UTC) Ps.: Jinak jak to vypadá s těma písničkama? :-)

  • Na Zanatica mám názor, který raději neventiluji, páč když jsem začínala na wikipedii hodněkrát mě po úpravě článků častoval ve shrnutích dost urážejícími komentáři. --Heitinga 15:13, 17. 12. 2006 (UTC)
Konkrétně? Zanatic ʡ 15:17, 17. 12. 2006 (UTC)
Ať hledám, jak hledám, nemůžu žádné urážlivé shrnutí najít, natožpak hodně. Byl bych rád, kdybych nebyl obviňován z něčeho, co jsem neudělal. Děkuju. Zanatic ʡ 15:56, 17. 12. 2006 (UTC)
  • Přesné odkazy Ti teď nedám, protože to bych mohla hledat celé hodiny. Jednalo se ale převážně o komentáře typu: Že už nehodláš věčně opravovat nějaká novinářská klišé, která někdo na wikipedii píše apod.

Tehdy jako začínajícího wikipedistu mě to docela hodně mrzelo, proto jsem napsala, že jako k wikipedistovi jsem k Tobě zrovna dvakrát "nepřilnula". --Heitinga 17:39, 17. 12. 2006 (UTC)

To jsem ale nenapsal, co se týče novinářských klišé, napsal jsem, že je jimi nakažena většina článků o fotbalistech, vůbec jsem nepsal ani nemyslel, že ty, cos psala ty. Co se týče oprav, požádal jsem, aby ses soustředila na pravopis a další věci, protože je hrozně pracné to opravovat, ne že už to nebudu dělat. Mrzí mě, že sis to vyložila, tak aby to bylo proti tobě, ale byl bych rád, abys mě z toho neosočovala. Zanatic ʡ 17:43, 17. 12. 2006 (UTC)
  • Nechci Tě z ničeho osočovat a na Tvé přání tak do budoucna učiním. Nechci se tady s nikým hádat, zvlášť když je to prakticky vzato kvůli prkotině.

Jsem možná i ráda, že jsme si to "vysvětlili" jelikož tehdy mě to hodně mrzelo a asi dva týdny jsem se na wikipedii vykašlala s tím, že asi dělám něco blbě:)) Tak hodně štěstí při dalším opravování mých článků:))--Heitinga 17:46, 17. 12. 2006 (UTC)

přání[editovat zdroj]

K Novému roku (a nejen k němu) Ti přeju hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody, úspěchů, peněz a abych na nic nezapomělm tak i toho sexíku :-) --Kirk 14:28, 24. 12. 2006 (UTC)

Ahoj, jak jsem si všiml, tak píšeš hodně článků o hudebních singlech, takže se ti určitě bude hodit nový Infobox Singl, který je na tohle mnohem lepší než Infobox Album. S pozdravem a přáním všeho nejlepšího do nového roku --Sveter 23:09, 27. 12. 2006 (UTC)

Jennifer Anistonová[editovat zdroj]

Skutečně v češtině se přechylují i cizí příjmení UJČ Jennifer Anistonová a jelikož toto je česká Wikipedie, je lepší se toho držet, pokud není výrazná výjimka. --Li-sung 10:28, 29. 1. 2007 (UTC)

  • Tak v tom případě, proč nejsou všechny herečky, zvěvačky, matematičky, spisovatelky a já nevím co ještě tady na wikipedii s koncovkou -ová? Tak trochu každý pes, jiná ves.....ale budiž.....--Heitinga 10:31, 29. 1. 2007 (UTC)
Tak Wikipedie není úplně homogenní v této oblasti, neboť pokus prosadit obecně na Wikipedii jeden či druhý způsob nenašel dostatečnou podporu Wikipedie:Průzkum názorů na přechylování jmen. TAkže řekl bych panuje statu quo, je co jak je pokud nejsou jednoznačné podklady (důvěryhodné zdroje) pro opak. --Li-sung 10:37, 29. 1. 2007 (UTC)
  • (Teďka napíšu jen takovej můj myšlenkovej pohnutek, neberte ho vážně, kdybych ho nenapsala, neusla bych.).....Různý wikipedie jsou schopný psát naše jedinečný písmenka č, ř, ě atd. a my na důkaz naší přizpůsobivosti dokážeme tak nádherně pitvořit jména, aby to znělo "PROSTĚ ČESKY". !!!!!!!! Uffff....--Heitinga 10:57, 29. 1. 2007 (UTC)

Promiňte, že vám dvěma lezu do diskuze, ale psát Jenifer Anistonová mi přijde stejně úchylné jako Britney Spearsová, Janet Jacksonová, Tina Turnerová. Co taková Suzi Quatrová, to je panečku pěkné jméno. :) --Jx 11:20, 29. 1. 2007 (UTC)

  • Ne, naopak!!Děkuji za zdravý názor!!!Čest lidem, kteří zahraničním celebritám nepřídávají -ová :) --Heitinga 11:28, 29. 1. 2007 (UTC)

Zdravím kolegyně. Nemohla byste prosím přidat něco do článku? Přece jen tam často pobýváte a tak o něm jistě víte dalako více než ostatní wikipedistě. S pozdravem kolega --Kirk 15:32, 2. 2. 2007 (UTC)

  • Možná časem, ale spíš bych řekla, že ne, jelikož mě nebaví psát zěměpisné články. Věnuji se spíš fotbalu a hudbě. Zeměpis není moje parketa.--Heitinga 16:17, 2. 2. 2007 (UTC)

Po změnách barev infoboxů hudebních alb jsem zjistil, že články v této oblasti jsou dosti neúplné a vzhledově někdy každý pes jiná ves. Napadlo mě, že by bylo dobré zapracovat na sjednocení podoby článků. Jelikož se hudebním albům dost věnujete, nechcete se připojit nebo alespoň napsat svůj názor. --Radek Bartoš 19:32, 11. 4. 2007 (UTC)


Kytička[editovat zdroj]

Uděluji kytičku za píli, vím že toho docela dost píšeš...a chce to být trošku nápadnější, neschovávat se Mirek256 19:28, 12. 7. 2007 (UTC)

Jéé moc děkuji, neskutečně mě to potěšilo. Budu se snažit se neschovávat, ale ono je to možná tak lepší:)--Heitinga 09:11, 13. 7. 2007 (UTC)

Uvozovky[editovat zdroj]

Prosím podívej se na http://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse:J-Tull_Dot_Com --Aqualung 20:17, 16. 7. 2007 (UTC)

Portál: Hudba[editovat zdroj]

Jsem rád že se snažíte aktualizovat portál Hudba. Možná vím jak by se dala vložit další rubrika, když by se podařilo napíšu. Video z Youtube.com by sem možná vložit šlo, pomočí přehrávače médií( viz zde, ale pořádně to ještě nevím. Zkusím něco udělat, pokud se podaří, oznámím. Hezký den--Krásné jaro, Kuvaly 10:50, 30. 3. 2008 (UTC)

Bohužel, přidat novou rubriku se nevydařilo, ale zkuste se zeptat zkušenějších wikipedistů, na Wikipedie: Pod lípou.--Krásné jaro, Kuvaly 11:00, 30. 3. 2008 (UTC)
Moc děkuji za ochotu. --Heitinga 14:11, 30. 3. 2008 (UTC)
Bohužel, nevím, jestli se dá video z Youtube.com kopírovat volně. Zkusím se zeptat wikikomunity.--Krásné jaro, Kuvaly 14:22, 2. 4. 2008 (UTC)

Medaile zkušeného uživatele[editovat zdroj]

„Medaile zkušeného uživatele“

Zdravím Vás do Berlína a posílám Vám touto cestou za 4486 editací za 2,5 roku „Medaili zkušeného uživatele“. Zůstaňte nám věrnou kolegyní. --Zákupák 5. 11. 2008, 20:03 (UTC)

    • Jé děkuji, udělalo mi to obrovskou radost!--Heitinga 5. 11. 2008, 20:32 (UTC)

subpahýl[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Warschauer Straße. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Daniel Baránek 9. 11. 2008, 22:57 (UTC)

Portál Hudba[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si, že jste založil(a) článek Man Down, z čehož jsem usoudil, že máte rád(a) hudbu (není to tak?). Dovoluji si Vás tímto pozvat na hudební wikiportál, kde můžete nominovat nějaký obsáhlý článek, který se po následném hlasování může stát článkem měsíce na hlavní straně portálu. Na hudebním portále také můžete přidávat aktuality ze světa hudby. Máte také možnost přidávat tipy na obrázek týdne nebo zajímavosti. Pokud založíte nový hudební článek, zapište jej na tuto stránku. Pokud chcete znát další zásady pro psaní nových článků o hudbě, můžete se podívat na WikiProjekt Hudba a pokud budete chtít, můžete se stát i jeho členem. S pozdravem Marek Koudelka (diskuse / příspěvky) 16. 11. 2011, 13:11 (UTC)


Maličkost

Dobrý den. Všiml jsem si, že vkládáte do článků infoboxy, děkuji Vám za to. Ale například v článku Circus (Britney Spears) jste vložila toto [[Hudební album|Studiové album]], což mělo smysl v době, kdy neexistoval článek Studiové album. V současné době je lepší odkázat přímo na ten článek, tedy [[Studiové album]] jako jsem to opravil já touto editací. S pozdravem 88.103.182.75 18. 11. 2011, 21:39 (UTC)

Oka, jasně, děkuju za tip. Ono mé wiki šablonky už jsou přece jenom zastaralé. Wikiprázdniny trvaly dlouho, je tady hodně změn, třeba si přivyknout :) Zdraví --Heitinga 18. 11. 2011, 22:00 (UTC)

Až teď jsem si všiml, že jsem se předtím nepřihlásil... — Marek Koudelka; 18. 11. 2011, 22:18 (UTC)
Tak se tady zase rozkoukávám a napadá mě několik věcí. Jen bych se chtěla poptat, než otevírat diskuzní vlákno, které nikam nepovede. Není ustálený styl jak psát Tracklist? Někdo píše v uvozovkách, jiný bez, pak někdo s časy, druhý bez, pak je tady vzor z en wiki. A ještě jsem se zlekla některých přesměrování: 4 Minutes (píseň, Madonna) než 4 Minutes (píseň Madonny). Fuj fuj:) Ale vzhledem ke své dlouhé pauze se bojím do toho víc kňákat.--Heitinga 21. 11. 2011, 19:40 (UTC)
Tracklist je nejlepší dělat pomocí šablony jemu určené. Co jste myslela tím 4 Minutes? Nějak jsem to úplně nepochopil. — Marek Koudelka; 25. 11. 2011, 13:37 (UTC)
Jo dík za šablonu, tuhle se snažím teď používat. Měla jsem na mysli tohle: 4 Minutes (píseň, Madonna). Proč to neskloňujeme jako (píseň Madonny), nač ta zbytečná čárka? Všimla jsem si, že je to u hodně písní nebo alb, takže počítám, že je to asi nějaký ustálený způsob. --Heitinga 25. 11. 2011, 13:40 (UTC)
Myslel jsem si to tedy dobře. Nevím z jakého důvodu (původně) je „4 Minutes (píseň, Madonna)“ lepší než „4 Minutes (píseň Madonny)“. Pro mě určitě ano, nějaká jména jdou velice špatně skoloňovat a když už je někdo skloňuje vypadá to hrozně, ještě více tím, že je to v názvu článku. Madonna třeba skloňovat jde dobře, ale co třeba Niels-Henning Ørsted Pedersen? Ještě se omlouvám za pozdní odpověď, ale přes týden jsem neměl přístup k internetu. — Marek Koudelka; 25. 11. 2011, 13:52 (UTC)

Muzejní noc v Opavě a případný slezský wikisraz[editovat zdroj]

Ahoj! Věnuj prosím pozornost této informaci Wikipedie:Pod lípou#Výzva všem Slezanům a zájemcům o Slezsko. Díky! --Gampe (diskuse) 3. 5. 2012, 15:54 (UTC)

Global account[editovat zdroj]

Hi Heitinga! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (diskuse) 14. 1. 2015, 01:27 (CET)Odpovědět

Opposites[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Opposites Attract. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Sokoljan (diskuse) 11. 12. 2019, 19:01 (CET)Odpovědět

Návrat[editovat zdroj]

Zdravím, zaregistroval jsem Vás na diskusi o Feyenoordu a prokliknul se až k Vám. Budete-li se chtít vrátit na Wikipedii a třeba i se věnovat sportu/fotbalu, budu jedině rád. Já občas teda z Wikipedie vypadnu a celkově je to se mnou všelijaké, ale bylo by dobré třeba jiné snaživce tady alespoň sem-tam podpořit v určitých sekcích, dát svůj názor a tak. Je tu WikiProjekt:Fotbal, ve kterém jsem se občas snažil něco zavést, ale zatím nejsem schopen úsilí výrazně koordinovat. Tak třeba se tu nějak setkáme a vyměníme pár písmen. Mějte se hezky a jsem rád za tuto náhodu, že jsem na Vás narazil :-) --—-—- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 16. 11. 2020, 18:49 (CET)Odpovědět