Diskuse s wikipedistou:Filip Albert

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku The Dark Arena. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Pernak 09:52, 9. 7. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Hlídka v Ardenách. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Pernak 09:56, 9. 7. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Konec věčnosti. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Pernak 09:58, 9. 7. 2007 (UTC)

Dobry den, nalepil jsem na tento clanek sablonu vyznamnost, nebot se domnivam, ze kniha neni encyklopedicky vyznamna. Mohl byste v diskusi k clanku vysvetlit proc se domnivate, ze je a dodat pripadne nejake zdroje pro co byla vyznamna. Napr. de clanek Heller als tausend Sonnen nema a ani u Robert Jungk nema vec resenou odkazem, to same en. Pokud zagooglite zjistite, ze knihu nema rada knihoven, je mozne, ze se mylim. Dekuji --Vrba 10:21, 11. 7. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická České Budějovice, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Daniel Baránek 15:09, 19. 1. 2008 (UTC)

Hráči go[editovat zdroj]

Zdravim,
článek Hráči go jsem přemístil na Seznam hráčů go, chtělo by to ale stanovit nějaký limit pro zařazení, co třeba od 6. danu výš ??

A co se týká založených článků o goistech, používáte anglický přepis japonštiny, což není dobře. Měl by být použit český :-( No něco s tím provedem :-) Jedudědek 08:54, 3. 2. 2008 (UTC)

Dobrý den, děkuji za upozornění, nevěděl jsem, jak přesně by měli články tohoto typu vypadat, a tak jsem zvolil tento postup. Nicméně mi na české wikipedii články o goistech chybí. Dám se do práce a uvedu články do lepší formy.

Limit pro zařazení goistů od šestého danu se mi zdá dobrý. Projdu tedy anglický seznam a z českého seznamu tyto goisty vyškrtnu. --Filip Albert 09:12, 3. 2. 2008 (UTC)

Můžeme limit i snížit, jde hlavně o to, aby se tam neměl tendenci psát každý kdo si jednou zahrál go :-)
Bylo by tedy dobré k hráčům v seznamu připsat jakým danem disponují.
No a hlavně by to chtělo české přepisy jmen, na to si úplně netroufám, tak snad se najde nějaký dobrovolník :-) Jedudědek 09:26, 3. 2. 2008 (UTC)
Já se tím zde stejně chci zabývat, takže to určitě začnu pomalu zdokonalovat. --Filip Albert 09:30, 3. 2. 2008 (UTC)

interwiki[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. Dekuji --Zacatecnik 09:05, 3. 2. 2008 (UTC)

Děkuji za připomínku, stále se mám co učit. --Filip Albert 09:15, 3. 2. 2008 (UTC)
Jj a kdyby neco klidne se ptejte...prijde mi to jako vcera kdyz jsem taky zacinal a mel jsem ten samy text na sve diskusni strance ;-) --Zacatecnik 09:28, 3. 2. 2008 (UTC)

Portál matematika[editovat zdroj]

Dobrý den. Koukám, že jste updatoval článek a obrázek. Děkuji. Budete v tom i nadále pokračovat? Já osobně v poslední době nemám na wikipedii moc času ani nálady, a tak bych za to byl vděčný, díky. --bab_dz 14. 4. 2009, 17:32 (UTC)

Dobrý den. Já jsem se tomuto portálu kdysi věnoval, a protože jsem se po půlroční pomlce zase k Wikipedii vrátil, chtěl bych případně tento portál updatovat. Koukal jsem, že jste před měsícem obměnil články, tak jsem jen čekal, zda je obměníte. Já je budu klidně každý měsíc (nebo dříve) updatovat. A nemáte za co, já to dělám rád. :-) Filip Albert 14. 4. 2009, 18:18 (UTC)
Výborně. Nechávám to tedy na Vás. Kdyby mi přišel pod ruku některý článek, který by vypadal použitelně, tak bych Vás o něm informoval. Přeji hezký den. --bab_dz 15. 4. 2009, 11:39 (UTC)

Odkazy na MathWorld[editovat zdroj]

Dobrý den, nevím, jakou máte úspěšnost obecně, ale u těch dvou článků, které jsem spáchal já, jste se netrefil zrovna přesně ([1], [2]). U toho algebraicky uzavřeného tělesa to asi takový problém není, tam to téma bylo dost příbuzné, ale u té charakteristiky je ten článek na MathWorldu o něčem úplně jiném. Zkuste být, prosím, pečlivější (věřím, že zrovna u mých článků jste měl horší chvilku, a nehodlám po Vás jít kontrolovat jiné články).

A já osobně bych ani jeden z těch článků za pahýl neoznačil, protože se mi zdají použitelné a myslím si, že mezi pahýlem a dobrým článkem je docela dost prostoru pro články, které nemusí být označené nijak, ale to je, uznávám, záležitost pohledu na věc, takže nebýt toho, že už Vám píšu, tak bych to v klidu ignoroval. --Tchoř 9. 10. 2009, 22:07 (UTC)

Dobrý den, děkuji za připomínky, nafrkal jsem to tam velmi rychle a nebyl jsem moc pečlivý. Stránky jsem hledal na MathWorldu přes názvy na anglické wikipedii a některé z wiki jsem tam nenašel a snažil jsem se hledat ekvivalent. Já ty články tedy projdu a pokusím se najít případné chyby. Filip Albert 9. 10. 2009, 22:25 (UTC)
Opraveno. Ještě jednou děkuji za připomínku. Filip Albert 9. 10. 2009, 23:00 (UTC)

Friedrich Benze[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Friedrich Benze, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Sumivec 4. 11. 2009, 13:36 (UTC)

Dobrý den. Svolení na text o českých matematicích ze stránky [3] existuje, podívejte se na portál matematika v sekci pomozte. Šablonu se svolením jsem i na zmíněnou stránku dodal. Není důvod dávat porušení autorských práv. --Filip Albert 4. 11. 2009, 15:07 (UTC)
Teďka koukám, že jsem tu šablonu nepředělal, je tam jméno ze strákny, kde jsem šablonu kopíroval. --Filip Albert 4. 11. 2009, 15:12 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

Zdravím, koukám na Vaše příspěvky. Je dobré, že se tu někdo stará o překlepy. Mimochodem, od 6. listopadu minulého roku máte nárok na Vyznamenání za věrnost Wikipedii – „Učeň“ – za více jak 1000 editací. Přeji, ať se Vám daří na wiki i (a to hlavně) mimo ni.--Byrnjolf 13. 9. 2010, 21:57 (UTC)

Jééé, děkuji, děkuji. Jste moc laskav. Přeji pěkný den. :o) Filip Albert 14. 9. 2010, 08:08 (UTC)

Španělské obce[editovat zdroj]

Ahoj. Díky za ty články, ale dle mého názoru jsou prakticky na hranici subpahýlu, možná i pod ní. Chtělo by to vždy připsat aspoň dvě, tři věty (třeba aspoň kdy byla obec založena). Články v takové podobě, v jaké je zakládáš, by mohl dělat automaticky nějaký bot a za chvíli bychom tak předčili v počtu článků i anglickou wiki. :-) A ještě tě chci upozornit, že platí zásada nejnižší možné kategorizace, tudíž, když je článek v kategorii "Obce v provincii Badajoz", je zbytečné jej řadit do kategorie "Obce ve Španělsku". --Harold 30. 5. 2011, 16:29 (UTC)

Ahoj. Aha, oukej. To zní rozumně. Já jsem se inspiroval právě anglickou wikipedií, kde je u zmíněného obce jen jedna věta a tím to hasne. Více informací tedy doplním. Hezký den. Filip Albert 30. 5. 2011, 17:32 (UTC)

Pozvánka na sraz[editovat zdroj]

Pozvánka na setkání wikipedistů

2. (snad) pravidelný sraz wikipedistů s workshopem se uskuteční
v pondělí 20. června 2011 od 18.30 hodin v Zulu baru, Na bojišti 8, Praha 2, nedaleko stanice metra I. P. Pavlova.
Všichni jsou srdečně zváni!

Pokud máte zájem, tak se zapište a stránku pro případné změny sledujte.


--Limojoe 19. 6. 2011, 14:05 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Valaamský klášter, který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 4. 7. 2011, 19:19 (UTC)

Dobrý den, děkuji, budu to brát na vědomí.
S pozdravem Filip Albert 4. 7. 2011, 20:31 (UTC)

Pozvánka[editovat zdroj]

Pozvánka na setkání wikipedistů

3. (snad již opravdu) pravidelný sraz wikipedistů s workshopem se uskuteční
v pondělí 18. července 2011 od 18.30 hodin v Zulu baru, Na bojišti 8, Praha 2, nedaleko stanice metra I. P. Pavlova.
Všichni jsou srdečně zváni!

Pokud máte zájem, tak se zapište a stránku pro případné změny sledujte.


--Juan de Vojníkov 15. 7. 2011, 16:38 (UTC)

práce pro bota[editovat zdroj]

Ahoj, vidím, že jsi zběhlý v robotickém nahrazování textů. Navrhuji doplnit mezi opravovaná slova tamnější. A jednorázově opravit kosmomautiky.--Tomas62 2. 9. 2011, 07:54 (UTC)

Ahoj, to ani ne, napsal jsem si jen prográmek, který hledá slova k opravě, ale opravit je už musím ručně. Ještě nevím, jak na to. :D Tato slova ale přidám, díky moc. ;o) Filip Albert 2. 9. 2011, 19:55 (UTC)
Nahradím/opravím to svým robotem. --Mercy 4. 9. 2011, 19:35 (UTC)