Diskuse s wikipedistou:Jiří Žemlička

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele David V. v tématu „Založení diskuze o smazání

Ahoj! Promiň, že ti píšu sem nahoru, ale 7. března jsem ti psal, že jsem napsal článek Spyker F8-VII. Tak se na něj podívej a případně něco doplň. Taky jsi něco psal o kresbách vozu. --Jura Ferrari 16. 3. 2009, 19:14 (UTC)

Aktualita: Hlasování o pravopisu
Jiří Kozelek

Pište prosím za tečkou mezeru. -- Vít Zvánovec 10:47, 28. Dub 2004 (UTC)

Uvádějte, prosím, názvy filmů česky. -- Vít Zvánovec 08:34, 17. Kvě 2004 (UTC)

Přečtěte si prosím můj apel Pod_lípou t. č. úplně nahoře. --Malýčtenář 09:01, 19. Kvě 2004 (UTC)


Zdravím. Na EN používají pro pro olympiády více intuitivní názvy obsahující rok konání. Nebylo by to vhodnější? Něco jako Letní olympiáda 2004 nebo 2004 Letní olympiáda. IMHO podle čísla, a navíc řimského, to nikdo hledat nebudu, také se to bude špatně zapisovat a pamatovat. --Michal Jurosz 07:31, 22. 8. 2004 (UTC)

Chtěl bych vás požádat, abyste u nových článků přidával na konec i kategorie. Např. Formule 1 nebo Piloti F1.

--Mojža 12:04, 9. 9. 2004 (UTC)

Přeji klidný návrat, myslím, že pomoc s editací Vám zde poskytne každý :-). Vrba 19:14, 9. 4. 2005 (UTC)

Bahrajn vs. Bahrejn[editovat zdroj]

Vidím, že často používáte název Bahrejn. Zajímlo by mě zda je k tomu nějaký důvod, když v češtině se používá výraz Bahrajn. Gůgltest: 382 vs. 56 200 . --Li-sung 13:40, 18. 4. 2005 (UTC)

Obrázky[editovat zdroj]

Dobrý den,
dnes jsem se věnoval pravidelné kontrole licencí nově nahraných obrázků a narazil jsem na několik Vašich. Vzhledem k podobnému stylu se sice domnívám, že jste u všech jejich autorem, ale tam, kde jste to explicitně neuvedl přímo v obrázku, prosím, aby jste se k autorství přihlásil v popisu daného obrázku. Kromě toho u obrázků chybí údaje o licenci. Tam, kde jste autorem celého díla, asi nebude problém vybrat si licenci z Wikipedie:Popisky licence souborů nebo, pokud tam není vhodná, požádat o doplnění. U koláží to problém být může, tam je náš autorský zákon poměrně přísný a ochrana práv autorů jednotlivých obrázků není jejich použitím v koláži nijak dotčena. Zde uvádím výčet Vašich obrázků, u kterých jsem nenašel explicitně uveden zdroj (autora) ani licenci.

S pozdravem. --Beren 00:44, 23. 4. 2005 (UTC)

Obrázky formule[editovat zdroj]

Zdravím,
díval jsem se na obráky, které jste vytvořil k formuli 1. Jsou pěkné, ale chybí tam (minimálně u Häkkinena) diakritika a to je škoda.

PaD 19:39, 23. 4. 2005 (UTC)

Copyright koláže[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za práci, kterou odvádíte. Jen bych Vás chtěl podobně jako Beren upozornit, že s právami na koláže to není tak jednoduché. Pokud vyrobíte koláž z copyrightovaného obrázku, tak je i koláž copyrightovaná. Nemůže proto být uvolněna do public domain, i když jste ji vyrobil a je to Vaše vůle. Je mi to moc líto, do obrázků jste dal mnoho práce, ale copyrightované obrázky by Wikipedii dříve nebo později zahubili. Mějte, prosím, pochopení a své obrázky koláží vytvořené z copyrightovaných obrázků z Wikipedie odstraňte, nebo je nahraďte necopyrightovanými verzemi. Zvažte, zda všechny obrázky, které jste vyrobil, Wikipedie určitě potřebuje. Díky za pochopení. --Miraceti 21:06, 23. 4. 2005 (UTC)

Obrázky vlajek[editovat zdroj]

Musím vás upozornit, že vámi nahrávané vlajky různých zemí jsou redundantní – vlajky (snad) všech zemí existují na Commons, odkud je lze rovnou na Wikipedii používat. Podívejte se prosím na commons:Category:National flags a používejte přímo tyto. Děkuji. --Mormegil 18:03, 29. 5. 2005 (UTC)


Obrázek Marie Terezie - prosím pomožte[editovat zdroj]

Dobrý den, všimnul jsem si, že bez problémů nahráváte obrázky, překopíroval jsem obrázek z anglické wikipedie, evidentně je načtený (v seznamu načtených obrázků) a přesto se na stránce Marie Terezie nezobrazí

Použil jsem

H.I.M. Maria Theresa, Holy Roman Empress, Queen of Hungary and Bohemia, Archduchess of Austria, Duchess of Parma, Piacenza, and Guastalla

Co jsem udělal špatně? Poradíte? --Honza 08:05, 15. 6. 2005 (UTC)

má tam být .jpg --Li-sung 08:06, 15. 6. 2005 (UTC)

Jeste obrazky[editovat zdroj]

Ahoj Jiri, ze jeste otravuju s temi obrazky, ale co takhle vytvaret obrazky v podobnem stylu jako je tento: http://f1.automedia.cz/data/clanky/15206.jpg ? --Miraceti 12:21, 29. 6. 2005 (UTC)

Autopólo[editovat zdroj]

Nazdar kolego, můžete se proím podívat na Autopólo, zejména na diskusní stránku? Někdo dostal nápad, že autopólo snad neexistuje, navrhl ke smazání, mezitím ale zase někdeří rešeršovali a zdá se, že by se v článku snad jen mohlo trochu něco rozvést. Dík, -jkb- 17:44, 4. 9. 2005 (UTC)

Obrazky bez licence[editovat zdroj]

Dobrý den, mnoho obrázků, které jste sem nahrál se hromadí v kategorii Kategorie:Obrázky s neznámou licencí, bylo by dobré licenci doplnit, jinak by musely být smazány, což by byla škoda. Děkuji Vám Vrba 23:09, 7. 12. 2005 (UTC)

Ještě jednou Vás prosím, zda můžete doplnit licence, nebo sem alespoň napsat, že máte v úmyslu tak učinit, obrázek bez licence tu být nemůže a proto dojde k jeho smazání. Chápu, že je nemožné udělat to u tolika obrázků za jeden den, to nikdo nechce, zárověň je nutné abychom tuto problematiku začali řešit. Pokud máte jakékoli nejasnosti ohledně licencí rád Vám s nimi poradím. Děkuji Vrba 00:45, 9. 12. 2005 (UTC)

PS: Pokud neprojevíte zájem o řešení této problematiky, budou tyto obrázky bohužel muset být smazány

Dobrý den, píšu to sem velmi nerad, zjišťoval jsem to na IRC i jinde a bohužel na obrázky upravené tímto způsobem nesplňují žádnou z licencí, která zde může být ponechána, vím, že Vám obrázky daly spoustu práce, vím i že byly uveřejněny v době, kdy se na licence moc nekoukalo, ale prostě i cs.wiki už je projekt, který je vidět a proto musíme být s těmito věcmi opatrní, stejně jako jiné wikipedie. Moc se omlouvám, kdyby vás cokoli napadlo dejte vedet. S mazanim nezačnu hned, abyste měl čas uložit si je na HDD a tak, prosím dejte vědět, jestli nemáte nějaký lepší nápad. Omlouvám se, ale obr. i po koláži zůstává vlastnictvím původního autora. Vrba 15:20, 9. 12. 2005 (UTC)

Mohu, máte nějaký nápad co s tím, odložit do nějakého data? Nebo tak něco? Fakt mě to mrzí, ale asi není zbytí. Vrba 22:55, 13. 12. 2005 (UTC)

Perfektni, tak na ne postupne davejte smazat (jak se nahradi) a problem se vyresi takhle postupne, nedrasticky. Dekuji Vrba 23:54, 13. 12. 2005 (UTC)

Wikiportál F1, nový parametr[editovat zdroj]

Ahoj! S dost velkým nadšením sleduju, jak budujete svůj Portál F1. Výborně! Jen bych měl poznámku: Do šablony pro Wikiportál, kterou jsem napsal, přibyl jeden parametr, a to pro poměr šířek sloupců (respektive procento, které zabírá levý sloupec) chlívků. Nic zásadního se neděje, šablona funguje víceméně stále stejně jako dřív, pokud parametr chybí. Pokud byste si ale přál šířku sloupců ovlivnit, podívejte se na Wikipedie:Portál, kde byste měl nalézt potřebné informace. Konkrétně jde o bod 7 návodu. V případě problémů, neváhejte se na mě obrátit na mé diskuzní stránce. Díky. --Miraceti 23:05, 9. 12. 2005 (UTC)

Ahoj! Kolegové mě upozornili ještě na dva problémy v šabloně (interwiki a kategorie), takže jsem ji upravil (včetně návodu na Wikipedie:Portál). Změnil jsem proto také i portál F1, aby vyhovoval novému stavu. Nemusíte proto dělat vůbec nic, vše by mělo fungovat. Všimnul jsem si ale, že portál je zařazen i v kategoriích Piloti F1 a Vozy F1. Ty však nejsou vloženy přes šablonu. Zřejmě jste je přidal na některé podstránce. Jestli můžu radit, nedoporučoval bych to, nebo s tím budete mít časem práci. V případě problémů, neváhejte se na mě obrátit na mé diskuzní stránce. Díky. --Miraceti 09:55, 10. 12. 2005 (UTC)

Obrázky bez uvedení zdroje[editovat zdroj]

Vím, že jsme to spolu řešili a snad i nějak vyřešili, ale teď se to píše každému, čili to píšu i sem, procházím to postupně, čili další soubory přibudou.

Dobrý den, jelikož byla prodiskutována nová politika ohledně obrázků a obrázky bez základních údajů budou po 30 dnech mazány, prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku

Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťe se na mne, rád Vám pomohu. Děkuji Vrba 00:45, 23. 12. 2005 (UTC)

Vymazal jsem vyresene veci, je to tak pro mne prehlednejsi a Vam to doufam nijak nevadi - dekuji za pochopeni. Pokud mate naladu a nejaky vyresite, byl bych vdecen, kdyz ho odmaznete odsud - je to jen prosba, samozrejme jak bude vypadat Vase diskusni stranka je Vase vec. Jeste jsem se chtel zeptat, zda by nestalo za uvahu vlastni tvorbu nahrat na commons? Dekuji Vrba 18:41, 4. 1. 2006 (UTC)

Bez licence[editovat zdroj]


Olympiáda[editovat zdroj]

Uděluji Vám tuto Wikikytičku za sérii článků související s přípravou na Zimní olympijské hry 2006. --Zirland 13:29, 21. 1. 2006 (UTC)

Krabičky v letech ve sportu[editovat zdroj]

Zdravím, koukám na ty modré krabičky ve sportu, jako např. 1993 ve sportu. Nebylo by lepší to řešit šablonou? --Luděk 22:30, 5. 1. 2006 (UTC)

Sportovní aktuality[editovat zdroj]

Zdravím Vás. Všimnul jsem si Vaší skvělé práce v oblasti sportu a proto se na Vás obracím. Nechtěl byste občas také přispět do Sportovních aktualit? Zvlášť teď v době olympiády se budou události jen hrnout a čím víc nás bude, tím lépe. --Tlusťa 15:55, 10. 2. 2006 (UTC)

Díky a jen tak dál. A abych nezapoměl, Vaše články o sportech na OH jsou bez přehánění fenomenální. --Tlusťa 17:56, 11. 2. 2006 (UTC)

Ascari.jpg[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --che 18:40, 10. 2. 2006 (UTC), 19:32, 12. 2. 2006 (UTC)

Tři zlaté medaile[editovat zdroj]

Děkuji za opravu, očividně jsem udělal blbost, byl to nějaký zkrat. Asi bych si toho všiml, až by vyšly tiskové zprávy, ale vy jste byl rychlejší. Děkuji ještě jednou. --Zirland 18:18, 14. 2. 2006 (UTC)


Shrnutí[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit, jestli byste mohl vyplňovat po úspěšné editaci políčko Shrnutí editace. Pomáhá to dalším wikipedistům, když něco hledáme a nebo když hlídáme vandaly. (koukal jsem do historie Vašich editací a zdá se mi, že políčko není téměř nikdy vyplňováno). Děkuji a přeji příjemnou noc --Chmee2 20:47, 18. 5. 2006 (UTC)

Důrazně bych Vás chtěl požádat o uvádění shrnutí editace. --Zirland 21:21, 3. 6. 2006 (UTC)
jeste jendou pls zadost o to schnruti ;-) --Zacatecnik 11:06, 7. 10. 2007 (UTC)

Očekávané sportovní události[editovat zdroj]

Ahoj, koukám že zakládáte Portál:Sport a v něm budou očekávané sportovní události. Co kdybych do Sportovních aktualit místo kopie tohoto seznamu přidal přímo Portál:Sport/OČEKÁVANÉ UDÁLOSTI. Události by byly na jednom místě a snáze by se udržovaly. Jde mi hlavně o to, jestli plánujete třeba nějaký limit pro počet zobrazených akcí, nebo něco podobného, co by takovéto řešení ztěžovalo či přímo znemožňovalo. --Tlusťa 21:09, 5. 6. 2006 (UTC)

VC Velké Británie 2006[editovat zdroj]

Dobrý večer. Mylím, že ve článku o VC Velké Británie 2006 je chyba, pod vlajkou jsou informace o okruhu v Monte Carlu, nemohl byste to opravit? Děkuji, --Jirka 9:11 19:12, 11. 6. 2006 (UTC)

Obrázek na Commons[editovat zdroj]

Drahý kolego, Vaše koláž Soubor:Portalsport.JPG je moc hezká, ale 1) hádám, že je složena z copyrightovaných obrázků a 2) týká se čistě české Wikepedie. Z těchto důvodů se obávám, že bude dříve nebo později z Commons smazána. --Miraceti 17:45, 18. 6. 2006 (UTC)


Dobrý večer, protože jsem podobnou reakci očekával a taky už mám nějaké zkušenosti s obrázky, které jsem do Wiki vložil, záměrně jsem použil jen obrázky, které jsem našel na Commons, nebo mé vlastní. Z pozice autorského práva absolutně nenapadnutelné. K bodu 2 - nedokážu posoudit zda tento obrázek poslouží jen české wiki nebo jestli to použije i někdo z ostatních.

Ad bod 1) Super. Bylo by ale dobré odkazy na použité obrázky (každý jednotlivě) vložit do popisu, aby pochybosti nebyly ani po roce. GFDL zaručuje uvedení autora odvozených děl! Tedy tohle se udělat musí.
Ad bod 2) Jsou tam české nápisy, na jiných Wiki to nepoužijí. Řešením je buď na commons vložit předlohu bez nápisů, nebo obrázek vložit jen do české Wikipedie.

Obrázek jste vložil do Public domain. Jsou ale v public domain všechny použité obrázky, které nejsou Vaše? Že je něco ve Wikipedii, neznamená, že je to v public domain!

A jen na okraj. Prosím, odpovídejte tam, kde diskuse začala. Má to svou logiku a řád. Díky --Miraceti 20:14, 18. 6. 2006 (UTC)

Hlasování o smazání[editovat zdroj]

Dobrý večer! Právě se hlasuje o smazání několika Vámi vytvořených článků. Podívejte se prosím na Wikipedie:Hlasování o smazání/Formule 3000 v roce 1986 a případně se k věci vyjádřete. Děkuji. Daniel Šebesta (diskusepříspěvky) 16:57, 24. 6. 2006 (UTC)

Subpahýl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Formule 1 v roce 1979. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Beren 15:57, 25. 6. 2006 (UTC)

Těch článků bez jakýhkoliv informací je bohužel víc:

V současné podobě nemají žádnou hodnotu, navrhnu je jako subpahýly. --Beren 09:20, 26. 6. 2006 (UTC)

Kolego, velice se cením Vašich sportovních příspěvků a asi znám důvody pro vytvoření zmiňovaných článků. Bohužel bez žádných informací nemají pro Wiki žádnou cenu a spíše překáží. Protože velice pravděpodobně dojde k jejich smazání, chci Vám nabídnout možnost jejich obnovy: až se rozhodnete nějaký doplnit, napiště mi na některý z kontaktů a já Vám ty, které budete chtít doplnit, rád obnovím. Těším se na další spolupráci. --Tlusťa 09:40, 26. 6. 2006 (UTC)

Archiv aktualit na portálu Sport[editovat zdroj]

Ahoj. Bylo by možné přidat do Portál:Sport na vhodné místo odkaz pro rychlý přístup k archivu sportovních aktualit? V současné době nejsou starší sportovní aktuality z portálu přístupné vůbec a jediná cesta, kterou jsem objevil, je přes Aktuality a Sportovní aktuality.

Formule Bula sicilská[editovat zdroj]

Nzdar kolego. Jste-li onen pan Žemlička s IP 195.146.96.125, který dnes po poledni na české Wikisource editoval s:Zlatá bula sicilská, tak se laskavě podívejte na stránku IP a sice s:Uživatel diskuse:195.146.96.125, děkuji, -jkb- 14:12, 4. 7. 2006 (UTC)

Změna syntaxe a kilometry[editovat zdroj]

Zdravím,

změnil jsem u Portál:Sport/SPORTOVNÍ AKTUALITY syntaxi jednotlivých položek určitého podniku z :: na sémanticky správnější a čistší :*.

Prosím, opravte si v Tour de France 2006 (případně jinde - nekoukal jsem se dál) značku kilometru z chybného Km na správné km. Díky.

Sportu zdar!

Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 23:36, 12. 7. 2006 (UTC)

Nolicence[editovat zdroj]

Zdravím, označil jsem obrázek Soubor:Image019.jpg jako nolicence, zdůvodnění najdete v diskusi. — Timichal • 11:01, 20. 7. 2006

Totéž Soubor:Image007.jpg. — Timichal 14:13, 3. 10. 2007 (UTC)

Hokejové reprezentace[editovat zdroj]

Zdravím, vím, že se asi orientujete spíše na jiné sporty, ale přesto bych požádal o vyjádření na stránce Diskuse:České národní hokejové mužstvo. Díky moc. --Zkf 07:03, 23. 7. 2006 (UTC)

Muzete se kouknout na clanek CART v roce 1985 a nejak to zakategorizovat a napsat jednu dve radky co to je a tak? Moc dekuji Vrba 21:13, 7. 8. 2006 (UTC)

Flagicon[editovat zdroj]

Viz {{Flagicon}}. Děkuju za používání. Předělávání stránek, jako jsou Grand Prix, kde jsou vlajek desítky, je neuvěřitelně pracný. Zanatic ʡ 19:16, 22. 9. 2006 (UTC)

Formule 3000[editovat zdroj]

Dobrý večer, kolego. Omlouvám se za mystifikaci u článku Formule 3000. Na anglické wikipedii ale píší, že od roku 2004 byla nahrazena GP2. To mě zmátlo. --Krvesaj 20:46, 8. 10. 2006 (UTC)

  • Nic se neděje, naopak děkuji za upozornění na nedostatky, nakoplo mě to k doplnění informací.

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. Tlusťa 07:14, 10. 10. 2006 (UTC)

Licence u obrázku[editovat zdroj]

Zdravím Vás a chci Vás požádat, zda byste doplnil licenci u obrázku Soubor:Image019.jpg. Díky. Tlusťa 15:33, 22. 10. 2006 (UTC)

Spolupráce na Formuli 1[editovat zdroj]

Zdravím Vás, kolego (nevadilo by Vám tykání?). Rád bych se v následujícím období mé činnosti na Wikipedii zaměřil na Formuli 1. Protože vím, že je to zde především Vaše parketa, tak bych se chtěl domluvit na nějaké spolupráci. Na mé stránce najdete kontakt na mě, ať to nemusíme řešit takhle. Ozvěte se, budete-li mít zájem. Díky a mnoho zdaru. --Krvesaj 13:40, 31. 10. 2006 (UTC)


Úvodní odstavec[editovat zdroj]

Dobrý den. Díval jsem se na několik článků o automobilech, které jste napsal, ale připadá mi, že nedodržují styl článků ve Wikipedii. Chybí jim především úvodní odstavec, kde by bylo uvedeno, oč se jedná. To, že se jedná o závodní automobil, se člověk dozví často až z toho, že na konci článku je šablona F1. Zkuste se prosím podívat na články o jiných strojích. Udělal jste tu úctyhodný kus práce ale tohle je dle mého maličká vada na kráse. --Postrach 19:56, 11. 11. 2006 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Onovy 19:20, 26. 1. 2007 (UTC)

Zdravím, rád bych upozornil na Vámi založený článek strop, který již skoro tři roky je značně chudý. Nechtěl byste ho rozšířit? Zatím jsem tam dal subaphýl, takže je možné, že za sedm dní bude smazán (nerozšíří-li článek nikdo na aspoň pahýl). --Luděk 21:00, 1. 2. 2007 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Můžete prosím vyplňovat shrnutí editace? Pokud totiž shrnutí vyplňována nejsou, vzniká nepořádek jednak v posledních změnách, jednak v historii článků. Podíval jsem se totiž do vašeho souhrnu vyplňování shrnutí – to se pohybuje kolem dvaceti procent, což je nepřípustně málo. Věřím ve změnu ve prospěch projektu. Díky za pochopení. --Aktron (d|p) 23:24, 16. 2. 2007 (UTC)

NASCAR a Sportovní aktuality[editovat zdroj]

Pane Žemličko, Váš zájem o NASCAR a motorismus vůbec je chvályhodný, ale myslím, že zařazovat do bohaté nabídky aktualit posledních dní kvalifikaci řadového závodu NASCAR je přehnané. Děkuji. --- Okino 13:05, 18. 2. 2007 (UTC)

Zdravím. Viz AVUS, zda Vás k tomu něco napadne, je tam možno spoustu doplnit i z interwiki (de, en...). -jkb- (cs.source) 14:37, 23. 2. 2007 (UTC)

Shrutí editace, potřetí[editovat zdroj]

Vyplňujte prosím shrnutí editace - žádoucí je to ve všech případech, tedy i při zakládání článků - automatický náhled začátků článků je nedostačený (například když je tam šablona tak to zcela ztrácí bez manuálního shrnutí význam), pro úpravy článků to samozřejmě platí také. Již jste byl několikrát právě v tomto případě upozorněn - v případě že nedojde ke změně budou podniknuta opatření nutná k hladkému fungování projektu. Díky za pochopení. Aktron (d|p) 21:16, 27. 2. 2007 (UTC)

Tabulka rekordů Formule 1[editovat zdroj]

Ahoj kolego. Viděl jsem na anglické wiki, že Raikonnen má 13, nikoliv 12 (jako je v české) pole position. Údaje se možná liší i u dalších jezdců!?! Navíc je u tabulky uvedeno, že je aktualizovaná k GP Brazílie 2006, přitom jsi do ní zasahoval dnes ráno po GP Austrálie. Díky, že se na to zadíváš, aby tam nebyly kraviny. PS. Díky za rychlý článek o GP Austrálie 07. --Krvesaj 08:47, 18. 3. 2007 (UTC)

Ještě jednou já. Díky za kontrolu a opravu případných chyb v tabulce rekordů F1. Narazil jsem na další možnou chybu a nevím, co s ní. Týká se to nejrychlejších kol v závodu u Ralfa Schumachera. V tabulce rekordů má uvedených 8 nejrychlejších kol, u svého jména má ale (a na en wiki také) 7 nejrychlejších kol. Podíváš se na to, co je správně? Díky moc. --Krvesaj 11:05, 19. 3. 2007 (UTC)

Grand Prix Monaka[editovat zdroj]

Ahoj kolego. Rád bych se "vrhl" na Grand Prix Monaka, tedy upravil rekordy GP do tabulek (jako u dalších GP). Všiml jsem si, že údaje jsou neaktuální. Prosím, víš-li k jakému datu jsou tam napsané údaje, napiš mi a já to aktualizuji. Díky. --Krvesaj 13:35, 28. 3. 2007 (UTC)

Tak jsem to aktualizoval, snad správně. Dopsal jsem do tabulek informace z let 2005 a 2006, nekontroloval jsem však již zapsané údaje (do roku 2004 včetně). Zdraví --Krvesaj 13:38, 2. 4. 2007 (UTC)

Pozor na překlepy, zvláště v názvech článků[editovat zdroj]

Milý kolego, prosím - dávejte větší pozor na překlepy. Stává se Vám jich poměrně dost - a někdy se dostanou i do názvů článků. Například teď jste založil omylem Mistrovství světa v dráhová cyklistika 2007. Dám ho k odstranění a přesunu na správný odkaz. Okino 18:55, 4. 4. 2007 (UTC)

WikiProjekt Sport[editovat zdroj]

Milý kolego, prosím prohlédni si stránky Wikiprojektu Sport. Je tam mj. namátkový seznam wikipedistů, kteří se v nedávné minulosti věnovali sportovní tématice a které chci pozvat k účasti, a první podstránka Formulování cílů, ve které navrhuji primární cíle projektu. Dovolil jsem si Tě uvést jako spoluzakladatele. Těším se na Tvoje podněty. -- Okino 00:59, 12. 4. 2007 (UTC)

Urgentně upravit[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Nottingham Trophy 1950. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Miraceti 08:14, 9. 5. 2007 (UTC)

Interwiki u článků o CART[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky.--Sevela.p 20:35, 26. 7. 2007 (UTC) Děkuji za upozorněni, ale nevím co mate za problém me članky všechny tyto náležitosti splňují. Pokud se jedná o CART tak v době jejich vzniku nebylo kam co ukládat česká Wikipedie byla první. Je pravda, že jsem článek CART v roce 1985 (Wikipedie:WikiProjekt Kvalita/Test kvality) rozšiřoval a že jsem mohl interwiki překontrolovat, ale podobně by se měli chovat i na anglické wiki když píší članek nebo i vy, asi by to zabralo méně času než napsat toto upozornění.Jiří Žemlička 02:35, 27. 7. 2007 (UTC)

Poděkování a prosba[editovat zdroj]

Děkuji, že jste se ujal onoho článku o Grand Prix, který jsem navhla ke smazání. Zároveň bych chtěla poprosit, zda byste nemohl výhledově podobně dopracovat ostatní zmiňované články. Zabývám se totiž nejdéle needitovanými články a ony GP tam jsou hned na začátku... Nemám nic proti článkům tohoto typu, ale nezdá se mi vhodné, aby zde byly pouze seznamy výsledků. Děkuji Vanessa 14:26, 15. 8. 2007 (UTC)

  • Dekuji za upozornění, v současné době jsme se domluvili s lidmi z italské i anglické Wiki, vzájemně si poskytujeme materiály a snažíme se hledat dostupné informace. Myslím že první výsledky naší spolupráce se začínají projevovat - Grand Prix Velké Británie 1950, Formule 1 v roce 1950, Formule 1 jsou prvním společným dílem. Proto doufám, že brzo dáme i ostatní články nebo výsledky do přijatelné podoby. Na české wiki je situace poměrně kritická, intenzivně se tu sportu věnuje jen Okino. Jinak si myslím, že celá procedura ohledně hlasování byla zbytečná mohli jsme to vyřešit v klidu bez jakéhokoliv obtěžování ostatních Wikipedistů. Návrh na smazání článku by měla být až jakási poslední možnost, když není odezva nikoho ze spoluautoru uvedených v historii článku. Jsem ti kdykoliv k dispozici Jiří Žemlička
Jen k tomu VfD: přiznávám, že jsem byla navedena od někoho jiného, ale účelem bylo hlavně upozornit na tyto články a získat jakousi reakci komunity, protože mám pocit, že mnoha diskusí si lidé ani nevšimnou, i když jsou pod lípou. Takže děkuji ;-) Vanessa 08:25, 16. 8. 2007 (UTC)

Grafické řešení u článků o F1[editovat zdroj]

Zdravím, rád bych se domluvil na nějakém uceleném grafickém řešení článků o formuli 1. Jde mi hlavně o barvu a vůbec celkový vzhled tabulek s dosaženými výsledky ve F1. Pro jezdce bych navrhoval podobu, která je převzata z anglické wikipedie, jak je tomu u článku o L. Hamiltonovi. A pro týmy v podstatě úplně stejné řešení, které jsem použil při editacích současných týmů, viz. např. BMW Sauber. --Xronin 08:45, 3. 9. 2007 (UTC)

určite souhlasim, každe zlepšeni je ku prospěchu. Články o formuli 1 už doznaly takových změn, že v tom začínam mít menší zmatek. Články o jednotlivých Grand Prix se snažím dát do asi takovéto podoby Grand Prix USA Západ 1981 Jezdce je potřeba projet a ujednotit ale souhlasim s tebou.--Jiří Žemlička 11:20, 3. 9. 2007 (UTC)
Dobře, žádný problém já taky souhlasím. Články o jezdcích a týmech rád projdu a případně poupravím. Zatím se věnuji článkům o současných týmech (přidávám alespoň informace o letošní sezoně, ale samozřejmě plánuji dodělat i ostatní informace včetně historie). Také bych rád vytvořil články o vozech letošní sezony (ty červené odkazy se mi totiž moc nezamlouvají :)). Takže na závěr, já projdu ty jezdce a týmy a tobě nechám závody (na ty se vrhnu až později, pokud bude čas). --Xronin 12:32, 3. 9. 2007 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

Ahoj, za potřebné rozšiřování článků v oblasti sportu ti uděluji „Rozšiřovatelův řád“. Nechť máš dostatek sil a chuti do další práce. --Reaperman 13:37, 9. 9. 2007 (UTC)

Vozy z Indy[editovat zdroj]

Chtěl bych se tě jenom zeptat, kde jsi získal informace o názvech vozů ze závodů Indy 500, které byly v 50. letech součástí MS F1. Na většině stránkách jsou neúplné a často zmatené. Všiml jsem si toho např. u článku o Macku Hellingsovi. A ještě jedna otázka. Používáš ICQ? Bylo by to mnohem rychlejší pro naši komunikaci a spolupráci. --Xronin 18:02, 23. 9. 2007 (UTC)

Konkretne o Macku Hellingsovi na http://www.statsf1.com/ a http://wildsoft.ru/gp.php?y=1951&gp=9 ICQ (168-075-569)--Jiří Žemlička 19:27, 23. 9. 2007 (UTC)

Jasně, z těchto stránek také čerpám. Jen mě v tom článku o Hellingsovi překvapil název jeho vozu, protože ve většině případů u vozů z Indy (hlavně na wildsoftu) jsou pouze názvy výrobce, a ne i název modelu, tak jak je to u Hellingsova vozu Deidt. A jak je to s tím icq? Jestli ho nechceš tady publikovat, tak mi ho klidně pošli na mail xronin@seznam.cz

Vyznamenání[editovat zdroj]

Zdar, za tvou neúnavnou práci zde, bych ti chtěl udělit tento „Řád sportu“. --StaraBlazkova 16:27, 27. 9. 2007 (UTC)

Koukám, kolego, jak Ti jdou velké články o formulových jezdcích. Uváděj v nich ale prosím zdroje! Jestli překládáš z cizích Wiki, používej šablonu Překlad. Jestli cituješ knížky, časopisy nebo třeba weby, koukni na příslušné šablony na Wikipedie:Citace. Díky. Okino 02:02, 6. 10. 2007 (UTC)

Zdroje u koláží obrázků[editovat zdroj]

Nazdar. Všiml jsem si, že některé Vaše starší obrázky, např. Historie Formule 1#Padesátá léta (např. Soubor:Image007.jpg) mají problém s autorskými právy. Předpokládám, že tyto koláže jsou Vaším dílem, nicméně fotografie na nich pravděpodobně nikoliv a tedy je výsledkem odvozené dílo, zatížené rovněž autorskými právy autora fotografie. Bylo by tedy dobré, abyste pokud možno řekl autora oněch fotografií (znáte-li ho). Pokud by šlo o chráněné fotografie, pak, ačkoliv je mi to hodně líto, bude nutno tyto obrázky vymazat. --Beren 22:57, 8. 10. 2007 (UTC)

Peter Collins[editovat zdroj]

Ahoj, můžete prosím na Peter Collins udělat znovu rozcestník? Musel jsem přesun původního článku provést správně kvůli licenci. Svojí verzí najdete tady. Přenášet jí pomocí copy & paste také nechci, porušil bych tím zas Vaše autorská práva. Díky. --Tlusťa 12:48, 8. 11. 2007 (UTC)

  • Ahoj to znamena, že teď mam na strance Peter Collins smazat to přesměrování a nahrát tam rozcestník? --Jiří Žemlička 12:54, 8. 11. 2007 (UTC)
Zdravím. Ano, smažete text přesměrování a normálně tam vložíte text rozcestníku. A ještě něco: v tom rozcestníku použijte, prosím, v odkazech k článkům malé písmeno na začátku rozlišovače (tedy Peter Collins (plochodrážní jezdec)). Velké písmeno se používá jenom u názvů (např. Praha (Slovensko)). Díky za pochopení. --Harold 12:59, 8. 11. 2007 (UTC)

Díky. --Tlusťa 13:26, 8. 11. 2007 (UTC)

Rex Easton[editovat zdroj]

Ahoj kolego. Chtěl jsem vytvořit do tohoto hesla infobox a tak jsem hledal na en. wiki úspěchy a statistiky jezdce (závodníka) v F1 v letech 1958 a 1959, ale nikde jsem to nenašel. Nemůže být chybně jméno? Ptám se tě jakožto tvůrce hesla. Díky a pěkný den. --Krvesaj 10:49, 26. 11. 2007 (UTC)

George Tichenor[editovat zdroj]

Dobry den kolego, prosim aby jste u tohoto clanku, popr. dalsich doplnil hlavni zdroj(e) odkud jste cerpal, popr interwiki pokud je to mozne. Nevyznam se v teto kategorii, ale vidim ze nevyhral zadny zapas to mozna neni vubec vyznamny (viz proto take chci interwiki). Dekuji a jen tak dal --Zacatecnik 10:40, 2. 2. 2008 (UTC)

Richiesta di traduzione dalla lingua italiana alla lingua ceca[editovat zdroj]

Salve Jiří Žemlička, scusa se ti disturbo e, soprattutto, se ti scrivo in italiano, ma ho letto che sei un utente che conosce la mia lingua a livello avanzato, perciò vorrei chiederti un favore: potresti aiutarmi ad ampliare le versioni in ceco di questo articolo? Basterebbe soltanto che tu traducessi quello che ho scritto io e lo trasferissi qui. Fammi sapere, ti ringrazio. --SpeDIt 15:20, 12 mag 2008 (CEST)

Salve Jiří, ti ringrazio per avermi avvertito nella pagina di discussione in italiano e, soprattutto, ti ringrazio per il prezioso lavoro che stai facendo. Fammi sapere quando hai finito. Ciao. --SpeDIt 13:48, 13 mag 2008 (CEST)

VC Turecka 2008[editovat zdroj]

Odkuď máš ty informace? To by mě zajímalo protože na tuto velkou cenu jsem se díval ale neviděl jsem že by se Sebastian Vettel vyboural a Adrian Sutil se nevyboural v 1.kole ale jeho týmový kolega Giancarlo Fisichella!!!-martinsluka 14:21 14.5.2008

24 hodin do smrti[editovat zdroj]

Dobrý den/Ahoj, vidím, že jste založil článek 24 hodin do smrti. Rád bych se zeptal, zda máte k filmu titulky, nejlépe české nebo aspoň anglické. Děkuji. --snek01 07:40, 29. 5. 2008 (UTC)

Poděkování[editovat zdroj]

Dobrý den, rád bych Vám poděkoval za práci na článku Olivový olej v rámci Spolupráce měsíce. --Reaperman 08:55, 1. 6. 2008 (UTC)

Phoenix street circuit[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Phoenix street circuit. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Miraceti 17:58, 13. 7. 2008 (UTC)

Česko na LOH 2008[editovat zdroj]

Milý kolego, je chvályhodné, že jste doplnil atletické výsledky do článku Česko na LOH 2008, ale zároveň je trestuhodné, že jste smazal celou tabulku v oddílu Nemedailové pozice, ve které byli naši olympionici a jejich výsledky. Myslel jsem, že budete pokračovat v dalších editacích, ale vidím, že jste své úpravy zakončil. Vylepšovat články nelze tím, že z nich podstatné informace odstraníte. Zdraví --Kacir 29. 8. 2008, 13:30 (UTC)

  • Važený kolego, vše se připravuje a svou praci dokončim, jen jsem ji musel prerušit a věnovat se jiné.--Jiří Žemlička 29. 8. 2008, 13:34 (UTC)
Nikdo zde ale není jasnovidcem, aby odtušil Vaše budoucí záměry. Vycházím z viditelných faktů. Měl jste nejméně dvě možnosti, jak své záměry zveřejnit. Informací v diskuzi příslušného článku nebo ještě lépe použitím šablony {{Pracuje_se}} v článku. Nic z toho jste ale neučinil. --Kacir 29. 8. 2008, 13:46 (UTC)
Pokud budete v práci pokračovat, můžete mé editace zrušit. --Kacir 29. 8. 2008, 13:53 (UTC)

Wikikytička[editovat zdroj]

Ahoj, rád bych Ti udělil wikikytičku za výborné zpracování a doplnění článku Česko na LOH 2008. --Kacir 11. 9. 2008, 16:21 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Aniž bych pátral hlouběji, reaguji na červenou mínusovou editaci bez vyplnění shrnutí. Ony Wikikytičky a pochvaly bys měl vrátit, jelikož ten, kdo nevyplňuje shrnutí editace je: líný, nebo bezohledný, nebo si neváží kolegů. S pozdravem --Ervinpospisil 14. 9. 2008, 19:30 (UTC)

Šablony Diář formule 1[editovat zdroj]

Pane kolego, nezdá se vám, že vyrábíte zbytečné šablony? Podle mě by byla vhodnější jen jedna šablona Diář formule 1, do které by se obsah vkládal jako parametr. Dokonce (vzhledem k tomu, do jakého článku je vkládáte) by bylo nejlepší nevytvářet takové šablony vůbec. Nebo sna máte představu o větším počtu článků, do kterých by bylo možné takové šablony vkládat? --Formol 7. 10. 2008, 21:45 (UTC)

  • Prace se mi zbytečná nezdá. Šablony slouží i k automatické denní obmněně dat na potalu Formule 1--Jiří Žemlička 7. 10. 2008, 21:57 (UTC)
Pardon, ten portál mi tak nějak nepřišel na mysl :D --Formol 9. 10. 2008, 19:31 (UTC)

Ahoj, nebudu sem dávat {{subst:Urgentně ověřit autor|Autopólo}} ale je třeba s tím něco udělat, od roku 2005 je to tu v tom samém stavu, v hlasování o smazání figurovali jen 4 lidé, na dnešní poměry je to prostě málo, zdroje taky nejsou žádné--Horst 2. 11. 2008, 14:38 (UTC)

III.stupeň[editovat zdroj]

Wikipedista III. stupně

Zdravím Vás, pane kolego. Snad mi nebudete nadávat, když vám na tuto stránku připojím další metál za 6113 editací a 4 roky práce pro cs-wiki. Zůstaňte s námi --Zákupák 8. 11. 2008, 22:02 (UTC)

British Empire Trophy 1950[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku British Empire Trophy 1950. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Miraceti 5. 12. 2008, 13:44 (UTC)

Cape South Easter Trophy 1967[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Cape South Easter Trophy 1967. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Miraceti 5. 12. 2008, 13:55 (UTC)

Portál F1[editovat zdroj]

Zdravím Vás, díval jsem se na Váš portál Formule 1 a připadalo mi, že by potřeboval zaktualizovat a možná i celý přepracovat. Mohl bych se na tomto portále podílet? Děkuji. --Hrhr2 27. 12. 2008, 20:34 (UTC)

  • Zdravím, budu jen rad pokud se někdo aktivně zapoji do prace o sportu.....moje ICQ 168075569 --Jiří Žemlička 27. 12. 2008, 20:58 (UTC)
Děkuji. Předpokládám, že moje ICQ jste si našel na mé už. stránce, pokud ne, tak je to 465 035 648 a nick Jar. Bohužel se ale na ICQ dostanu až za týden. --Hrhr2 28. 12. 2008, 08:58 (UTC)

Portál Sport[editovat zdroj]

Dobrý den. Jste zakladatelem mj.sportovního portálu a rozjel jste další. A teď toho máte moc a původní hlavní portál je zastaralý. Domnívám se, že by bylo vhodné polovinu té stránky odmazat a nechat jen to, co nepotřebuje neustálé aktualizace. Vymazat vše o fotbalu, hokeji, šachu, F1 a místo toho tam dát upozornění na existenci těchto portálů a že tam bude prováděna jejich aktualizace. Čili tento Portál sport bude hlavním, z něhož se budou odlupovat další pro menší sportovní odvětví, tak jak se přihlásí další kolegové. Prostě ho radikálně zredukujte. Ať Vám neaktuální portál nedělá ostudu. --Zákupák 28. 12. 2008, 06:59 (UTC)

Zdravím,
sleduji, že jsi se pustil do údržby portálu, tak jen píšu odkaz na Wikipedie:WikiProjekt Sport/Obrázek měsíce. Samozřejmě obrázky k aktuální události jsou lepší volba, jen když bys nevěděl co, tak tu jsou vcelku pěkné předvybrané.

Budu se snažit sem tam vypomoci, ale neslibuji. Možná bych předpřipravil pár článků měsíce. Jedudědek 11. 2. 2009, 23:54 (UTC)

Hezká tabulka na hlavní stránce formule 1 tohoto roku (2009). Kdes ju vzal? -- Martinsluka, 14. 2. 2009, 9:38

To jsem rad že se ti libí,byl to takový experiment pořád jsem přemýšlel jak to udělat, aby to bylo přehlednější nakonec z toho vylezlo tohle :) --Jiří Žemlička 14. 2. 2009, 09:33 (UTC)

Přeji pěkný den,
nerad obtěžuju, nicméně chtěl bych Vás poprosit, zda byste mohl vyjádřit svůj názor, ať už je jakýkoli, v tomto hlasování: Wikipedie:Hlasování/Úroveň nadpisů
s úctou --Decebalus 23. 2. 2009, 10:12 (UTC)

Ahoj, všiml sem si, že máš na kontě několik editací co se týče rallye. Vím že se asi spíš specializuješ na formuli 1. Já se snažím sem rallye prosadit, protože mě láká více a tak mě potěšilo, že se najde i někdo jinek, kdo něco přidá. Hlavně jsem s všiml že máš v článcích pěkné tabulky. S tabulkami moc neumím, tak sem tě chtěl poprosit, jestli bys je, pokud budeš mít chvilku, nešoupnul i k mým článkům. Mám na kontě rally šumavu 2007, domácí šampionát 2002 a Monte Carlo 2009. Ještě sem se chtěl zeptat, zda bude těch článku o rallye víc? Díky za odpověď, Motorsportu zdar. --Přeji hezký den! Martin Happy Zub 23. 2. 2009, 18:40 (UTC)

Ahoj, rallye je pro mě spiše nutnosti. Dělám to v ramci portalu sport a aportovním aktualitám, aby zmizelo spoustu červených odkazů. Sport je tu značne zanedbaný a motalo se okolo dost lidi, ale nakonec skutek utek, někdy mi připadá, že česka wiki je takove diskusní formu a články nikde. Budu se snažit je doplnovat prubežně a pokud budeš chtít tak určitě přispívej, Tabulky ti do článku klidně udělám jak je budeš potřebovat. Zatím Ahoj --Jiří Žemlička 23. 2. 2009, 20:47 (UTC)

Force India VJM-01 nebo Force India VJM01 ?[editovat zdroj]

  • Ahoj, před nedávnem jsem přidal článek o vozu Force India VJM-01, ale když procházím nejrůznější stránky o formuli 1 (české i zahraniční) tak používají název bez pomlčky. Dokonce i na oficiálních stránkách týmu. Problém je, že u článků na wikipedii jsou použity odkazy s pomlčkou, což by znamenalo problémy při předělávání. Problém u tohoto vozu je to, že je odvozen od vozu Spyker F8-VII. Což situaci ještě komplikuje. Nechat přesměrování na Spykeru nebo na Force Indii? Zachvíli bude potřeba vytvořit čánek o VJM02, kde bude problém s pomlčkou opět. Jura Ferrari 28. 2. 2009, 20:44 (UTC)
  • Ahoj, dival jsem se na všechny odkazy a chyba je jen v te šabloně název vozu je bez pomlčky a ve všech článcích z roku 2008 je to správně. Možná bych navrhoval članek rozdělit na Spyker F8-VII a Force India VJM-01 a ukaždého z nich napsat historii vzniku....co myslíš ty? Pokusim se udělat nějake kresby a poukázat tak na určité odlišnosti.
    • Problém je, že se o tom špatně shánějí informace. Mě ale přijde lepší ten název bez pomlčky (vzhledem k tomu,že to tak je i na stránkách týmu). Na anglické wikipedi to mají, že text článku je pod Spyker F8-VII a přesměrování je ve Force India VJM01.
  • Spravně je to bez pomlčky tak jsem to myslel.....Force India VJM01 tak je to uvedeno ve všech výsledkových tabulkách ..... pokusim se doplnit nějake informace. Takže udělame samostatný članek Force India VJM01 a samostatný článek Spyker F8-VII souhlasíš? --Jiří Žemlička 28. 2. 2009, 22:14 (UTC)
    • Ano. Akorát některé části obou článků budou stejné - např. technické parametry. Zatím přesuň článek na správný název. Já u toho Spykeru udělám infobox a nějaký základní informace. No a pak se tam ještě něco doplní. Ve článcích, kde je to s pomlčkou to předělám až se to přesune. Jura Ferrari 1. 3. 2009, 08:26 (UTC)
  • Článek o vozu Spyker F8-VII jsem už konečně vytvořil. Podívej se na něj a případně ho ještě uprav nebo něco doplň. Jura Ferrari 7. 3. 2009, 17:04 (UTC)

Paříž-Nice 2009[editovat zdroj]

Ahoj. Mám na tebe dotaz. Hodláš něco ještě udělat s článkem Paříž-Nice 2009, který jsi založil a hned nato vyprázdnil? Kdyby ne, tak ho smažu. Jinak v případě, že je článek na rychlé smazání, vlož prosím tě do něj šablonu {{smazat}} (což bys jako jeden ze služebně nejstarších wikipedistů mohl vědět :-)). Pěkný den. --Harold 20. 3. 2009, 09:39 (UTC)

KAtegorie šablon[editovat zdroj]

Prosím, kategorizuj zakládané šablony diáře F1, je na to Kategorie:Šablony diáře F1 vkládá se jako <noinclude>[[Kategorie:Šablony diáře F1]]</noinclude>. JAn 10. 4. 2009, 11:55 (UTC)

Seznam jezdců formule 1[editovat zdroj]

Zdravím, viděl jsem, jak jste zpracoval Seznam jezdců Formule 1. Kdybyste tam dodal ještě nějaké fotky, tabulky udělal řaditelné (viz třeba Světový operní repertoár, kde lze kliknutím tabulku seřadit dle názvu nebo dle autora atp.) a opravil nějakou typografii (pomlčky místo spojovníků, desetinné čárky místo teček), tak byste ho mohl směle navrhnou na zařazení mezi Nejlepší seznamy. Je škoda, že zatím tam máme jenom jeden! Přeji hodně dalších úspěchů. Jan.Kamenicek 5. 9. 2009, 16:06 (UTC)

Formule 1[editovat zdroj]

Ahoj, koukám, že se zajímáš o formuli 1. Já taky:-) Ptala jsem se už na Portálu Formule 1, ale po dvou dnech žádná odezva... takže se asi budu ptát jednotlivě. Zjistila jsem, že v tabulkách „Kompletní výsledky ve Formuli 1“ by to chtělo sjednotit. Např. když jezdec nedojel, tak je někde napsáno „ret“, jinde „DNF“. Pro co bys byl ty?--Schuminka janička 18. 11. 2009, 20:28 (UTC)

Máj této země[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Máj této země. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Tchoř 8. 2. 2010, 12:16 (UTC)

Tlusťa lépe hledal v gůglu než já a zdroje našel, považujte tedy odstaveček výše za bezpředmětný. --Tchoř 8. 2. 2010, 12:41 (UTC)

Znovu Váš portál[editovat zdroj]

Nechce se mi stále zasahovat do Portál:Sport, který jste založil, dlouho udržoval a teď je v rok neaktualizovaném stavu. Opakuji svou domněnku, že jste si vzal příliš velké sousto. A že tento portál má být spíše rozcestníkem, který bude směřovat čtenáře na podřízené portály (fotbal, florbal atd., tak jak vznikly a vznikat díky fanouškům budou). Navrhuji v první řadě zrušit všechny zastaralé texty o aktuálních událostech. A pak pokračovat v redukcích. Souhlasíte? --Zákupák 20. 2. 2010, 06:00 (UTC)

Logo týmu formule 1 Matra[editovat zdroj]

Ahoj, pokúšal som sa v anglickej wikipedii dat do članku o týme F1 Matra logo tejto firmy, skopírované napriklad zo stranky http://auta5p.eu/katalog/matra/matra.htm Neviem ale, ako sa do wiki článkov vkladajú obrázky a fotky. Prosim ta, pomohol by si mi a vylepšil článok o automobilke Matra na anglickej, pripadne aj českej wikipedii ? Dakujem Mam v umysle nejako štandarizovat, aspon na anglickej wikipedii, članky o všetkych týmoch F1 ktoré vyhrali jazdecky a konštruktersky titul v F1. Logo by som si želal mať v článku o Matre na tom istom mieste kde je aj u inych týmoch F1 na anglickej wikipedii, napriklad v člankoch o Tyrrelli, Ferrari....

LOH 1896[editovat zdroj]

Vidím, že jsi se pustil do úprav LOH 1896. Ať se Ti to daří, jen Ti zkusím doporučit svůj článek LOH 2000, kdysi označený jako dobrý, třeba Tě inspiruje něčím jeho struktura, zdroje nebo obsah. Okino 11. 7. 2010, 20:37 (UTC)

  • Ahoj, no měl jsem delší pauzu a koukam, že se tu nic neděje...teda myslím se sportem. A tak jsem se rozhodl dat dohromady ty olympiady....děkuji za inspiraci určitě to využiju....koukal jsem na italskou wiki a tam to maji docela hezky udělane tak to zkusim nějak pořešit. --Jiří Žemlička 11. 7. 2010, 21:06 (UTC)

Šablona: Mistrovství světa v severském lyžování[editovat zdroj]

Dobrý den, mohl byste, prosím, vysvětlit, jak byla tato šablona zamýšlena? Jsou v ní "Mistrovství světa v severském lyžování" i "Běh na lyžích na Zimních olympijských hrách"- nemělo by se to rozdělit? --14. 12. 2010, 10:00 (UTC), Utar

Zdravím, chtěl jsem s Tebou něco probrat, ale není to úplně na tuhle stránku. Nezdá se ale, že bys měl zaregistrovanou schránku. Napiš mi tedy prosím skrz Speciální:E-mail/Okino. Děkuji. Okino 22. 2. 2011, 15:07 (UTC)

Sportovní aktuality červen 2009[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Sportovní aktuality červen 2009. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Franp9am 9. 7. 2011, 19:38 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou (i v datu!!!), čárkou a dvojtečkou se píše mezera, tedy až na příslušné výjimky. Naopak před tečkou, čárkou a dvojtečkou se mezera nedělá. Slaigo 24. 2. 2012, 14:35 (UTC)

Formule Nippon v roce 2000[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Formule Nippon v roce 2000. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Miďonek (diskuse) 30. 6. 2013, 12:12 (UTC)

Sestriere 1984[editovat zdroj]

Dobrý den, navrhl jsem Vámi založený článek Sestriere 1984 ke ke smazání. S pozdravem --Miďonek (diskuse) 9. 7. 2013, 20:49 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Sestriere 1984. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jvs 19. 7. 2013, 13:56 (UTC)

Portál Sport[editovat zdroj]

Začal jsem přepracovávat portál Sport, aby nebyl statický a hlavně zastaralý. Pro začátek jsem zautomatizoval výměnu obrázků týdne a připravil základní výběr (vizte Portál:Sport/OBRÁZEK/příprava), postupně budu pokračovat k článku týdne, zajímavostem a očekávaným/probíhajícím událostem. Jestli Vás k tématu cokoli napadne, napište prosím na diskuse k portálu:Sport. Díky. Okino (diskuse) 24. 8. 2013, 23:05 (UTC)

Seznam herců a hereček - diskuse o smazání[editovat zdroj]

Dobrý den, coby původního zakladatele článků Seznam herců a Seznam hereček Vás informuji o tom, že byly navrženy na smazání. --Bazi (diskuse) 31. 5. 2014, 11:16 (UTC)

Pretckovo Športový 1,5 Liter z NDR - SVĚT MOTORŮ (1953?)[editovat zdroj]

Hallo Jiří Žemlička ... V našich archivních dokumentů jsou také některé české texty a zprávy od roku 1950. Kdo může pomoci a překládat tyto texty? Václav Král: Pretckovo Športový 1,5 Liter z NDR - SVĚT MOTORŮ (1953?) 528-529 --Metilsteiner (diskuse) 29. 11. 2015, 10:39 (CET)Odpovědět

Urgentní úprava[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Grand Prix Národů 1950. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. — Draceane diskusepříspěvky 26. 11. 2017, 21:37 (CET)Odpovědět

Šakalí léta[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Šakalí léta, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.csfd.cz/film/4571

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--David V. (diskuse) 21. 11. 2020, 16:03 (CET)Odpovědět

Založení diskuze o smazání[editovat zdroj]

Dobrý den, jakožto autora článků o několika etapách Giro d'Italia 2007 si Vás dovoluji upozornit, že jsem založil diskuzi o smazání těchto článků. --David V. (diskuze) 16. 6. 2022, 15:46 (CEST)Odpovědět