Diskuse s wikipedistou:Drobnohled

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Horst v tématu „Tyršova společnost

Vidím, že jste začal opravdu velice dobře. Jen bych Vás chtěl požádat o doplňování shrnutí editace - ostatním se pak lépe orientuje v posledních změnách. --Postrach 09:01, 5. 8. 2005 (UTC)

Dobrý den. Jsem rád, že máme novu posilu. Tešíme se na vaše nové příspěvky a nové články. Bohužel to ale nebude mít tak jednoduché, jak se snad na první pohled zdá. Do wikipedie není možné přebírat články jiných autorů bez jejich výslovného svolení (ve vašem případě BVV). Musel jsem tento článek bohužel poznačit jako ten, který pravděpodobně porušuje autorská práva.

Pokud chcete přesto přebírat cizí příspěvky, existuje jedna výjimka. Můžete převzít cokoliv z ostatních jazykových mutací wikipedie (jediný problém je, že článek musíte přeložit do češtiny).

-- Pastorius 10:19, 5. 8. 2005 (UTC)

Původ obrázků[editovat zdroj]

Zdravím a prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku Soubor:Luzanky hist.jpg (a také ostatních Vámi nahraných souborů: Soubor:Bvv pavilon a.jpg, Soubor:Bvv pavilon z.jpg a Soubor:Sedancrater.jpg). Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké pochybnosti, neváhejte se zeptat. Děkuji. --che 10:48, 9. 8. 2005 (UTC)

Původ a copyright obrázků[editovat zdroj]

Dobrý den, jelikož byla prodiskutována nová politika ohledně obrázků a obrázky bez základních údajů budou po 30 dnech mazány, prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku

Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťe se na mne, rád Vám pomohu. Vrba 22:48, 4. 1. 2006 (UTC)

Tyršova společnost[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek byl smazán, protože jeho předmět nesplňoval kritéria encyklopedické významnosti požadovaná Wikipedií. Prosím, nevkládejte tento příspěvek znovu, pokud nedoložíte významnost jeho předmětu vícero nezávislými netriviálními věrohodnými zdroji, které o něm publikovaly. V opačném případě bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení.

Taktéž WP:Subpahýl--Horst (diskuse) 4. 8. 2017, 15:17 (CEST)Odpovědět