Wikipedista:Tramalato/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Právo na život.

Řešeno více lidmi. Pohledy jsou různé a také oblasti práva. Nové poznání o právu na život, přináší i knížka Můj otec byl MiB. Sestavil ji Jan Masson a Jan van Helsing dle zkušeností dalších lidí. Poukazuje také na život ve vesmíru a jeho uspořádání, uvádí také podobu života a neživota lidí zde na této planetě. I souvislosti s vesmírem. Také právo žít. V různosti tvoření a chápání života. Vytvořena Galaktická federace a Kodex, který je právní základna pro všechny akce Federace v této galaxii. Jsou to i etické směrnice k životu. Každá bytost má právo prožít pozitivní zkušenosti života. Takto žijí lidská společenství ve vesmíru.

Žijící společnosti jsou i jinde ve vesmíru a je na ně poukázáno na webové stránce www.vesmirni-lide.cz. Přilétají k nám lidem a ukazují se jim. Právo na život žije a my ho můžeme také znát. Žijí jinak a mírem. Poukazuje se na směr života zde na této planetě, který není uznaným právem prožít život jako život.

Dnešní společnost je také nastavena na to nové, co přichází a tedy jsme také lidi, kteří nevidí tu cestu, kterou jsme se dostali do tohoto směru a tedy jsme v nevědomosti, že tento směr není vždy ten správný, co zde také má být. Toto je o mnoha názorech lidí, kteří zde také tvoří a vedou lidi k tomu, co považují za správné a tedy jsme také zvědaví lidé, kteří vidí, jak se tento vývoj nastavuje do toho dalšího cíle, který jsme také ucítili a také nevíme přesně, ale to je také i to, že se díváme na stavbu života, kde se žije a také i kde se živoří na základě rozhodnutí těch, kdož se zde také ustanovují do vedení a také zkoumáme to, co bylo a co se stalo také tím příkladem, kterým jsme se také dostali dále, ale také jsme klesli do úrovně i podvodu na lidech, což je zde to co lidi také mrzí, co vnímají jako nespravedlivé a také i necitelné. Toto je ta cesta, kde jsme se dostali do modelu lidské společnosti, která žije a tvoří jak to krásné, tak i to ohrožující, co zde se děje jako zkáza a tedy jsme také i ti, co se dívají na to, co se zde postavilo, jak se to postavilo a také i jak jsme se dopracovali do toho, co je již také i výsledek toho, co žijeme a také i chceme i nechceme. Proto se musíme ustanovit do nové cesty, kde budeme vidět, vědět a také tvořit to, co je skutečně hodnotný život, protože z nevědomosti se díváme na podobu, která zde také byla, žili jsme ji a již ji nechceme dále tvořit, protože se nastavilo to jiné. Po válce jsme obnovovali a chtěli nastavit ten směr nového života, potom se také někteří nastavili na to, že musíme opět učinit tu změnu, v r. 1989 a lidi se také dozvídají o té skutečnosti, kterou jsme se nastavili na ten kapitál, na to, co je honba za zisky, na utlačování, kterým žijeme, považujeme ho správně postavené a správně rozhodnuté. Toto je také cesta, porozumět tomu, co jsme vlastně chtěli nebo nechtěli, co žijeme a co z toho bude, protože život je také i to, že musíme ho tvořit tak, aby byl životem, který bude k žití a ne se ohrožovat navzájem technologiemi, podvádět se a toto je také to uvědomění si toho, co chceme, co budeme chtít dále a proč to chceme žít takto. Až se dozvíme, jaký může být také život, budeme uvažovat o té změně, kterou se snad podaří uskutečnit v této době tak, aby byli lidi šťastní a mohli žít dále jako ti, co jsou jistotami nastaveni a budují ty jistoty dále všem lidem.

Josef Muzika[editovat | editovat zdroj]

Josef Muzika, narodil se 24.5.1894 v Plavech, zemřel 13.2.1982 v Nové Pace, houslový virtuoz a pedagog. Syn venkovského muzikanta, učil se hře na housle v Brně a i ve Vídni. Jako houslista se dostal i do Moskvy. Působil i jako pedagog v Samaře. Jeho koncerty se staly známé v Rusku, na Sibiři, v Americe. Doma pak se věnoval vyučování soukromému hudebního charakteru. I zde pak pořádal koncerty. Od roku 1930 se zabýval hlavně pedagogikou, byl profesorem v Krakově, Katovicích, Brně. Vychoval též více našich předních houslistů. O jeho působení je vydaná knížka Houslistův svět a jeho působení je v nové Pace každoročně postavené na Mezinárodní houslové soutěži pro děti a mládež, již 21 let. V roce 1971 odehrál svůj desetitisící koncert a též i poslední. Později když mu bylo 85 let, se dal do sepisování svých vzpomínek.

Zdroje[editovat | editovat zdroj]

  • Josef Muzika. Nová Paka: Oficiální web města [online]. Nová Paka: město Nová Paka, 2004, 19.5.2004 [cit. 2018-12-14]. Dostupné z: http://www.munovapaka.cz/josef-muzika/d-41447/p1=22647
  • MUZIKA, Josef, Houslistův Svět, Hradec Králové: Kruh, 1980.





Demokratický socialismus

Demokracie a život zde znamená cestu, co je cesta svobody a vláda je cesta občana a skupiny, co jistí ostatní do celku, kde je toto a další cíl zde postaven do cíle se zamyslet nad cílem toho, co se zde také žije a není to svoboda, ale stav ovládací a manipulační, co znamená zde přístup, kde je stav demokracie obrácen naruby a technokratická stavěná cesta žije do cíle se zde postavit jako cesta člověka, kde je cíl zde podle stavu, co se postavil jako vzdělávací cesta, kde je toto postaveno jako cíl kosmu a člověka a tvořící síly, která je cesta, co ji musí člověk uznat a řídit se jejími zákony. Toto se staví do duchovní cesty, co je stav, kde se člověk postavil jako celek, kde žije cesta člověka, co se staví a cílí jako to, co je zde trvale do cest života a toto se děje a cesta je stav co je cíl se postavit do cíle znova života, který zde trvá jako cíl lidí, ale jeho projevy se liší tak, jak je stanoveno vesmírným řádem.

Toto je stav života, kde je toto také nastavením se do cesty života zde a také i jinde, kde je stanoveno to, co je již také to, co je ustanovením života v demokratickém nastaveném a také ustanoveném cíli, kde je tento cíl života také to, co je již také nastavením se do tohoto cíle ho zde také žít jako cíl života, kde je tento cíl života to, co je již také nastavením se do cest duchovního ustanoveného cíle, tedy ne člověk vládne sobě, ale cesta duchovní cesty je zde také důležitým cíleným přístupem, kde je toto také nastaveno již na mnohdy nepochopení tohoto cíle ho zde také mít také ho žít jako cíl života zde, také i jinde, kde je toto také demokraticky nastaveno jako cesta člověka k člověku, ale ne jako udržování cest ovládání druhých, kde je postavený cíl tohoto cíle zde se také nastaveného člověka to, co je stav myšlení na to, co je stav dnešní lidské společnosti, že tato společnost je stav, co si může také dělat co chce, neboť zde je toto také postaveno jako cíl života, ne jako cíl zkázy na lidech, kde je tento stav lidí také ustanoven již tento cíl žít jako cestu neporozumění tomuto termínu, kde je tento termín také již zde také nastaven již na cíl zde tímto termínem stavět cíl života, kde je toto také nastaveno jako cesta života, kde je toto také ustanovením se do tohoto cíle ho zde také žít jako cíl života zde, také i jinde, ale toto je také stav myšlení se do cesty, která je zde také již moudrostí nastavena jako cíl tohoto cíle, zde žít a také mít jak se zde také říká, na tento cíl života zde v jednotlivci, také ve skupině a také v národnostním cíli ho zde také žít do cesty života zde, tak jak je určeno a také stanoveno vesmírným řádem, zde zatím neuvedením, neboť toto je také jiný tématický okruh, patřící do cíleného duchovního rozvoje, který je zde také nastaven na cíl ho zde také mít trochu jiný, než je skutečně postaven na internetovém stavěném celku, kterým již zde také budeme muset projít a také ho dostavět k ostatním lidem.

Toto je stav, kde je stav politických stran také nastaven na demokraticky se jevící cíl se zde také ustanovit jako vláda, kde je toto také nastaveno jako cesta člověka, kde je toto také nastaveno jako cíl zde se tímto cílením ustanovit jako cíl života, kde je vláda také lidstvím ustanoveného člena tohoto celku a také tohoto státu to, co je již také ustanovením se do tohoto cíle ho zde také mít jen jako cestu života, kde je termín tohoto slova to, co je již také postaveno do tohoto cíle ho zde také žít jako cestu, kde je tento cíl života také ustanoven jinak, než je uvedeno v nastavených zdrojích, kde je toto také na cestě jen hmotného, ale ne duchovně ustanoveného cíle, kde je tento také duchovní cíl to, co je stav vystavět toto do cesty se dívat na tento cíl života z demokratického hlediska na to, co je již také to, co je již také postaveno do cíle ho zde také žít jako cestu, kde je cíl života v nastaveném pravidlovém ustanoveném cíli, kde je tento cíl ale stanoven jak zde také žijícím člověkem, tak také vesmírným řádem, stanovujícím tuto demokratickou lidskou společnost do cíle ji zde také žít jako cíl života, kde je toto také ustanoveno jako cesta, kde je toto také nastaveno do cest života, kde je tento cíl života také nastaven jako již cesta žijících lidí, kde jsou tito žijící lidé to, co je již také toto demokratické, tedy žijící stav lidí je dopadem a také i důsledkem vesmírného zákona, kde je toto také nastaveno do tohoto cíle ho zde také žít jako cíl života, kde je toto také ustanoveno jako cíl života a také cíl žijících lidí, kde je toto slovo také termín, kde je toto také postaveno jako cesta vzdělávaného cíle, kde je tento cíl života také to, co je již také nastaveno jako cíl života, kde cíl života také demokratický cíl, zde demokraticky postavit a také demokraticky žít do tohoto cíle ho zde také vidět jako cestu života, kde je toto také postaveno do tohoto cíle ho zde také mít jako cestu životem, kde také je cíl života jako cíl života, tedy cíl žít a také ho mít jako cíl života, co se žije a je cílený jako cíl života zde a také i jinde. Podrobněji může být nastaveno toto žití také do sekcí, kde je tento sekcemi nastavený celek také to, co je cesta, kde ji také můžeme ustanovit jako cíl života, kde je toto také ustanovením se do tohoto cíle ho zde také mít jako cestu, kde je toto také ustanoveno do cesty života zde, ne již jen politicky, ale také ekonomicky se životem postavit na demokracii, tedy na vládě lidu lidem, kde je toto také ustanoveno a také nastaveno jako cíl života zde a také i ve vesmírném nastaveném cíli, kde je toto také ustanovením se zde tohoto cíle života jako života člověka.

To, co je zde také dodržením demokratického vládnutí, je cesta života tohoto člověka, co zde také má žít jako celek, jak skupina a také jako i jednotlivec, kde je toto také ustanoveno jako cíl života, kde je toto také nastavením se do tohoto cíle ho zde také žít jako cíl života, kde je toto také nastaveno jako cesta, kde ji také zde musíme umět postavit do cesta vlády lidu a ne vlády těch, kteří zde také musí jít cestou cílit k cíli života a ne k cíli se zničit do cestu se také nastavenou jako cestu lidí a ne již hyne nebo dokonce sobců, kteří zde drží v šachu ostatní na technologickém přístupu, tedy i frekvence zde žijí a staví tento demokratický cíl do obráceného přístupu, co je zde také nastaven již na cíl zde se také ustanovit jako cesta, která je zde také viditelným způsobem se zde také nastavit do tohoto cíle ho zde také mít jako cíl života zde. Toto není cíl knihy ale jen článku, ale toto je také cíl zde se také nastavit na pokračování cíle zde také ustanoveného do tohoto cíle, ho zde také najít jinde, ale také toto cíl zde se tímto zabývat a také hledat, Toto také teprve přijde a tak bude znova nastaveno jako cesta k životu zde. Zde také hrozí vláda diktatury těch, kdož zde se také nastavují cíl sebe a také zkázy na lidstvu jako takovém. Tedy je zde také demokraticky nastaveno na cestu kontroly lidstva a toto lidstvo žije také cílením se do cest života jako života a ne diktování se cílením ke zkáze.

Socialisticky žít je zde také termín, kde je toto také myšleno do cíle se sdružovat v radosti ze života, kterým žijeme a také ho cítíme, myslíme a také ho děláme na základě, kde je tento základ to,co je cíl zde se také ustanovit jako cíl života, kde je tento termín také nastaven na sdružování se v radosti, tedy i jako stav lidí,kde je toto také postaveno jako cesta lidí, kteří zde také žijí družným životem jako cíl života a také v demokratickém nastaveném cíli, tedy se dívají na tento cíl života jako na cíl tady a zde se dívat na tento života jako na společnou a také celkem ustanovenou společnost lidí, kde žije tento celek jako cíl lidí a také jako stát, kde je toto také postaveno jako cíl života, kde je toto také nastaveno do cíle ho zde také mít jako cíl života, kde je toto také ustanoveno jako cíl života, kde je toto také postaveno jako cíl života, co je již také života ve sdružení se také jako skupin, jako jednotlivců, tvořícím spolek, tvořícím jen dočasně stav skupiny, kde je toto sdružování se do cest také ustanovených těch, kdož zde také tímto sdružováním staví cíl svého cíle, žít a také mít na tento cíl života tolik, aby se zde tento cíl žil jako cíl celku, tedy větší počet lidí také nastavuje toto do cíle ho zde také žít jako cíl života a také již jako cestu, kde je toto také nastaveno do cíle ho zde také mít jako cestu, kde je toto také nastaveno do cest, kde je tento cíl života také ustanoven jako cesta, kde je toto také nastaveno do tohoto cíle kde se zde také bude trvale žít jako cesta skupin, zajišťujících život zde jako jednotlivci,jako celku a také již také jako cíleného stavu těch, kdož zde také budou tvořit státní cíl co je cílením se k tomu, kdo je také ten, kdo již zde také bude také cílit k cestě se zde také nastavit do tohoto cíle ho zde také mít jen do cíle se zde také nastavit do tohoto cíle a také do cest života, kde je toto také nastaveno jako cíl života, kde je toto také ustanoveno jako cíl života do cíle se sdružit a také žít jako člen velkého celku, kde je toto také nastaveno do tohoto cíle ho zde také žít jako cestu života zde podle tohoto celku, kde je toto také nastavením se do tohoto cíle ho zde také žít jako cestu, kde je toto také nastaveno do tohoto cíle ho zde také mít jako cíl zde duchovně vzrůst a toto duchovně také již zde tímto cílením bude také nastaveno do cíle tento cíl žít jako cestu života v tomto cíli ho zde také mít jako cíl života dnes.

Bytosti přírody

Jsou to různé bytosti nastavené do tohoto života člověka, co zde také žijí a mají jít cestou života zde, kde je toto také ustanoveno jako cesta života, kde je toto také postaveno jako cesta a toto je také dáváno již lidem i dnes k tomu, kdo je již také ten, kdo již zde také má a musí jít do tohoto cíle ho zde také žít jako cestu,kde je toto také ustanovením se do tohoto cíle ho zde také muset dávat jako cestu, kterou žijeme i dnes nejen v minulosti,kde je toto také ustanoveno jít do tohoto cíle ho zde také žít jako dnešní člen tohoto stavěného cíleného stavění se do tohoto cíle ho zde také mít jako cestu života, kde je toto také postaveno jít do tohoto cíle ho zde také dnes žít jako cíl života, kde je tento cíl života také tom, co je již také ustanoven jít do této cesty jinak, dle tohoto cíle ho zde také zde mít do tohoto cíleného stavu ho zde také ustanovit a také ho žít do cest zde se také zviditelněnými ostatním v podobě dalších studií i druhých lidí, kteří jsou zde také nastaveni jít do této studie se tímto nastavit jako cestu, kde je toto také ustanovením se d o tohoto cíle ho zde také žít jako cestu života, kde je toto ustanoveno a kým, to je také další stav moudrosti k člověku, kde je toto také nastavením se do tohoto cíle ho zde také zde žít jako cíl života, kde je tento cíl života také stav vlády a ustanovení se do tohoto cíle ho zde také mít jako cestu žití, kde je toto také nastaveno jít do tohoto cíle ho zde také žít jako cestu, kterou žijeme a stavíme ji do tohoto cíleného stavění se k životu do cest života a také do nového poznání tohoto cíleného stavěného životního cíle zde a také již dnes. Není to stav mýtů, ale stav skutečnosti, která zde je a také i žije do tohoto cíle ji zde také žít jako cestu, kterou žijeme, stavíme ji do tohoto cíle ji zde také žít do tohoto cíle ho zde také mít a také i vidět, jak zde také působí, jak zde se také nastavuje do tohoto cíle ho zde také zde tímto cílením postavili ti, co jsou také těmi, kdož zde také komunikují s těmito bytostmi a píší o nich, předávají od nich poselství a staví ho zde do cest poznání tohoto cíle, který žije v diskutujících lidech, ale také v jejich postaveném cíli tento cíl žít také do diskutujícího a ptajícího se o tomto cíli, kde je toto také postaveno na jiný vstup do tohoto života, kde je tento vstup také ten, kdo jej zde také vidí do tohoto cíle ho zde také mít jako cestu, kterou lze také rozšiřovat, měnit a stavět do podrobností o tomto tématu. Zde je zdroj knížka od Margot Ruis - Bytosti přírody a léčení Země, život s jiným světem. Zde jsou vzkazy lidstvu a také k jeho životu, co je životem také i těchto bytostí, které zde také žijí a trvale udržují to, co zde také tento stav lidstva potřebuje udržet ke svému cíli života. Toto je zde také cesta k cestě žít a také mít postavenou úctu k tomuto životu, který je zde také ten, kdo je zde, existuje a staví dále toto lidstvo, co je zde také povinno jít cestou zdroje svého života mít k němu úctu.

Třetí Fatimské proroctví

Toto proroctví je zde také o cíli života v budoucnosti, kde je toto také nadčasové hodnocení tohoto cíle se zde také zviditelnit tak, jak zde se tento cíl života také nastavuje do tohoto cíle ho zde také hodnotit jako cestu, kterou žije stav lidí do cest života zde, není do cest života v jiném modelu života, kde je toto také nastavením se do tohoto cíle ho zde také vidět jako cíl života, kde je toto také ustanoveno jít do tohoto cíle ho zde také vidět jak zde také tímto cílením zde se také tento cíl života žije a staví do tohoto cíle ho zde také zde také žít tak, jak bude zviditelněn na těch cestách, kterými zde také jsou děti, dospělí, vstup do snů a toto je zde také cesta života, kde je toto také postaveno jako cíl zde toto také vidět, toto také vědět a toto také i žít dle těch, co zde také žijí s námi, řídí náš život a také se zde tímto životem zabývají na moudrostním stavění více se stavět vědomostně a také i cestami lidí, kteří zde žijí, staví a také jsou ti, co vznikli z tohoto cíleného vstupování stavěného cíle se zde také žít jako cíl zde se tímto cílením nastavit toto cílené stavění se do tohoto cíle ho zde také zde žít jako cestu, kterou žije zde tento stav lidstva a také vedle těch, kdož zde také vidí do budoucího stavění se zde také nastavit do tohoto cíle ho zde také žít jako cestu života v duchovním se ustanovení se do tohoto cíle ho zde také žít jako cestu, kterou žijeme a stavíme ji do tohoto cíle ho zde také řešit jako cestu života v duchovním ustanoveném cíli ho zde také žít dnes zde a také v tomto cíleném stavění se zde do tohoto cíle ho zde také žít jako cestu života, který je zde také mostem ke svobodě k životu zde a také i jinde.