Wikipedista:Rod Sacketts

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Email: Tlusty.Ondrej@seznam.cz
ICQ: 462 252 796


Jdu cestou, to že cesta po které jdu neni štěrková, neznamená že to neni cesta ale značí to:
1)Neni vydlážděna 'kočičími hlavamy'

2)Neni ani zalitá asfaltem

A tedy může to být cesta vyšlapána, a nebo cesta nejpřímější k cíli ke kterému sem se vydal.

Motto[editovat | editovat zdroj]

Je stále více lidí, kterým mohu políbit hýždě a některým jen řitní *tvor.

Kdo jsem?[editovat | editovat zdroj]

Kdo nejsem? - Žena.

Vlastní pojednání o mé snaze[editovat | editovat zdroj]

Dnes lidí neudíví kázání Toho Boha, v Češtině. Což bylo naprosto průlomové, Hebrejci si kůli samotné podstatě textu nechaly svůj jazyk ať se stěhovaly kam chtěly. Křesťani si to převzaly a utvořily to do Latinského jazyka ( nejspíše dle vyprávění ). A nadále se hlásalo že to tak Bůh chce. Najednou se oběvil Jan Hus a kázal z Bible a v Jazyce kterému lidi rozuměly, mohly o tom co se píše přemýšlet.
Dneska, lidi kde jaká 'běžná' věc neudiví... No však máme toho rozmanitě po celém světě. A jak udivit lidi k donucení přemýšlet? Zkusil bych to něčím, co by bylo neobviklé ale pak tu je problém, že by se na tom někteří lidé mohly přiživit a nebo si rovnou založit živnost Že p. Chris Angel
Tak co člověku zbývá... přidat trošku slov do foroty.


Mé působení[editovat | editovat zdroj]

Zdá-li se mi že mé půsebení zde nebude míti dlouhého trvání, může to značit přechodný stav vyplývajcí z názorů uznávaných Wikipedistů o možnostech psaní zde na toto Otevřené Nesvobodné Médium.


Mé cíle zde[editovat | editovat zdroj]

Příšel sem, viděl jsem a zhodnotil jsem jako klamné.
Můžu říct o stromu že je. Můžu říct o stromu že roste jen když jsem byl svědkem toho pozorování. Nemůžu říct že jsem slyšel co m. Jan Hus řikal, jelikož jsem v té době neměl ještě uši.

Co je mé přání?[editovat | editovat zdroj]

Zastavit rozjetý vlak.

  1. Strojvedoucí musí vypnout hnací pohon.
  2. Vlak musí zabrzdit.
  3. Lidé chtící se dostat k cíli, musí přestat tlačit.


Vzdání se[editovat | editovat zdroj]

Někdy prostě, ani větrné mlýny nepřesvědčíte, aby si přestaly myslet že jsou Obři. Pak v takovém případě je lepší zanechat marné snahy mečem a zkusit to kameny.


Wikipedia sama o sobě[editovat | editovat zdroj]

Ono Citovat z Bible odporuje všem pravidlům, které jste uvedla Pod lípou --Rod Sacketts (diskuse) 3. 11. 2012, 10:41 (UTC)

Ano, proto články na wikipedii nejsou postavené na citacích z bible. Protože to odporuje pravidlům. Výklad bible přenecháváme jiným a relevantní výklady zapisujeme s uvedením, kdo to kde řekl či napsal.--Bodlina (diskuse) 3. 11. 2012, 11:59 (UTC)--Bodlina (diskuse) 3. 11. 2012, 11:59 (UTC)
No vidiš, a to by mne zajímalo kdo a kde napsal Bibli. Když už to musí být věrohodné...--Rod Sacketts (diskuse) 15. 11. 2012, 01:58 (UTC)

Závěr co jsem tu zažil[editovat | editovat zdroj]

O barvě nesmíš psát že to je i červená Barva Kůli NPVO. - P.Někdo1

Presně kůli těmhle pravidlům tam nemůžeš dát žádné barevné barvy. - P.Někdo2

Prosim uprav tvou stránku aby bylo vědět co myslíš slověm barvy. - P.Nějaká1

Nemůžeš napsat že se jedná o škálu barev, které jsou kontrastní a základní rozdílnost je mezi Bílou a Černou. - P.Někdo3 , P.Někdo1 se přidává - Nemůžeš to tak napsat jedná se o porušení NPVO.

Nelze napsat že barvy jsou rozdílnost povrchu který vnímáme díky očím a světlu, tak jak to píšeš. - Je to porušení NPVO a Špatný Encyklopedický styl. P.Kdokoli

!! Článek Barvy ti byl smazán !! Neobsahoval nic důležitého vyžadujcí to Wikipedií. P.Nějaký

Poznání, považuju za racionální[editovat | editovat zdroj]

Racionální poznávání právě probíhá....[editovat | editovat zdroj]

Právě proto to píš!! BrahmáNeměl by být zaměňován s brahma nebo brahman, což je abstraktní prvek božství - zcela nepopsatelný základ všeho“.

.... Diskuze navazovala několika různými lidmy....

Upozornění: zaměřte se na tvorbu wikipedie a zanechte různých filosofických a jinak nesouvisejících úvah nebo můžete být opět zablokován.--Zdenekk2 (diskuse) 15. 11. 2012, 02:41 (UTC)
Pak musim uznat, že nevim k čemu Wikipedie slouží když ne k pojmenování a ucelení určitých významů. ( Pakliže význam Wikipedie neni pseudoEncyklopedie )--Rod Sacketts (diskuse) 15. 11. 2012, 03:01 (UTC)



Asi člověk ze zapadlé vesnice na Moravě toho ví víc díky knihám o Melboroun, než-li člověk který tam žije celý život. Jak to vypadá podle Wikipedie a wikipedistů tvořících wikipedii. Rod Sacketts (diskuse)


-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Byl byste tak laskav a na vaší uživatelské stránce uvedl na pravou míru, pod který váš příspěvek jsem napsal ono Upozornění? Takto to vypadá jako bych ho napsal pod příspěvek začínající Právě proto to píš!!.... Děkuji.--Zdenekk2 (diskuse) 15. 11. 2012, 22:43 (UTC)

Dostačujcí změna pro vyjádření podstaty bez pozlátek vyjádřených řečičkamy okolo...? --Rod Sacketts (diskuse) 16. 11. 2012, 01:42 (UTC)