Wikipedista:Lukas kriz

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
:) Tento wikipedista je inkluzionista.
cs-3 Tento uživatel umí dokonce i trochu česky.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
ru-4 Я понимаю русский язык.
de-4 Ich verstehe ein wenig Deutsch.
:)) Tento uživatel si myslí že má občas i smysl pro humor.
Tento uživatel se nebojí požívat alkohol.
Znak města Znojma Tento uživatel bydlí v jihomoravském městě Znojmě.
:( Tento wikipedista nenávidí editační konflikty.

Narodil jsem se 15. 6. 1981. Vystudoval jsem SPŠ Stavební v Třebíči a nedostudoval VOŠ Počítačové systémy v Jihlavě. Po ukončení VOŠ jsem krátce pracoval v Pterodonu v Brně. Od roku 2003 pracuji ve znojemské softwarové firmě BNSoft s.r.o. jako programátor & analytik.

Oblasti zájmu na Wiki[editovat | editovat zdroj]

Nemám žádné speciální předsevzetí do jaké kategorie přispívat. Dost mě zajímá oblast technologií a historie. Ale nejspíše budu přispívat tak že když narazím na článek ve kterém je co doplnit, tak přispěji svou troškou do mlýna.


Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Lukas_kriz.


Dvojí licence s Creative Commons Attribution Share-Alike License version 2.0
Veškeré moje textové příspěvky jsou, pokud není uvedeno jinak, nabízeny jak podle GFDL, tak podle licence Creative Commons Attribution Share-Alike license version 2.0. Uvědomte si prosím, že ostatní uživatelé nemusí nabízet totéž.


Malé editace multilicencovány do public domain
Všechny své příspěvky označené jako malé editace uvolňuji jako volné dílo (do public domain) – navíc ke standardní možnosti použití CC-BY-SA a GFDL. Uvědomte si prosím, že ostatní uživatelé nemusí nabízet totéž.