Wikipedista:Harold/Haroldovo pískoviště 2

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie



Toto je seznam dílů seriálu Agent Carter. Americký dramatický seriál Agent Carter byl vysílán na stanici ABC v letech 2015–2016.

Přehled řad[editovat | editovat zdroj]

ŘadaDílyPremiéra v USA
První dílPoslední díl
1 820150106a6. ledna 201520150224a24. února 2015
2 1020160119a19. ledna 201620160301a1. března 2016

Seznam dílů[editovat | editovat zdroj]

První řada (2015)[editovat | editovat zdroj]

Č. v seriáluČ. v řaděPůvodní názevRežieScénářPremiéra v USASledovanost v USA
(v mil. diváků)
11Now is Not the EndLouis D'EspositoChristopher Markus a Stephen McFeely20150106a6. ledna 20156,91[1]
Peggy Carter, stále truchlící po zdánlivé smrti Stevea Rogerse, vrací v New Yorku k práci pro agenturu S.S.R. (Strategic Scientific Reserve). Ta právě vyšetřuje průmyslníka Howarda Starka kvůli údajnému prodeji zbraní nepřátelům Spojených států. Howard se však tajně spojí s Peggy a požádá ji o pomoc s očištěním svého jména. Předtím, než opustí zemi, ji poví o svém složení látky zvané „molecular nitramene“, jejíž vzorec má být k prodeji v jednom klubu. Peggy Carter se tam v převleku dostane a zjistí, že látka může být využita jako zbraň. Jednu z nitramenových bomb vezme do Stark Industries, kde vědec Anton Vanko zjistí, že byla vyrobena v rafinerii Roxxon Oil. Peggy společně se Starkovým majordomem Edwinem Jarvisem vyrazí rafinerii prošetřit. Narazí tam na Leeta Brannise, který očividně pracuje pro organizaci zvanou Leviathan a který jim unikne s nákladním vozem plným nitramenových zbraní. Jednu z bomb však před tím upustí a ta zničí celou budovu. Peggy s Jarvisem výbuchu rovněž uniknou. 
22Bridge and TunnelJoseph V. RussoEric Pearson20150106a6. ledna 20156,91[1]
Peggy v přestrojení opět pátrá po nákladním voze se zbraněmi a zjistí adresu oficiálního řidiče tohoto automobilu. Agenti S.S.R. mezitím vyšetřují Milese Van Erta, vědce z Roxxonu, který tyto zbraně vyrobil, a danou adresu se dozví taktéž. Společně s Jarvisem dorazí Peggy k domu jako první a najdou tam Brannise, kterého donutí jít s nimi. Společně jsou napadeni Sašou Děmidovem, který pracuje pro Leviathan, organizaci, jak to vypadá, Brannis zradil. Peggy bojuje s Děmidovem ale ten Brannise smrtelně zraní. Jarvis nasměruje vůz s Děmidovem směrem z útesu a společně s Peggy a Brannisem vyskočí. Automobil naložený zbraněmi při dopadu imploduje. Před svou smrtí nakreslí Brannis do hlíny symbol. Náčelník S.S.R. Roger Dooley a agenti Jack Thompson a Daniel Sousa dorazí na místo a najdou Brannisovo tělo, otisky ženských bot a hotelový klíč (Děmidovův). Agent Ray Krzemenski mezitím zkoumá zbytky rafinerie Roxxonu a najde v nich poznávací značku Starkova auta, které Jarvis a Peggy použili ke svému úniku. 
33Time and TideScott WinantAndi Bushell20150113a13. ledna 20155,10[2]
Agenti Dooley a Krzeminski najdou v Děmidovově hotelovém pokoji psací stroj, zatímco Thompson a Sousa vezmou Jarvise na výslech. Thompson mu vyhrožuje, že imigračnímu úřadu odhalí jeho staré obvinění z vlastizrady. Peggy dostane lstí majordoma ven a za svou údajnou ignoranci, neboť narušila výslech, ji Dooley pokárá. Společně s Jarvisem se potom dostanou do stok pod Starkovým trezorem (právě tudy Brannis jeho technologii ukradl) a projdou jimi až do doků, kde najdou zbraně na palubě lodi The Heartbreak, která je označena Brannisovým symbolem. Jarvis anonymně zavolá do S.S.R. a Peggy přemůže stráž, která pracovala s Brannisem. Po příjezdu S.S.R. oba rychle zmizí. Během převozu do velitelství agentury s agentem Krzeminskim chce hlídač identifikovat Peggy jako ženu, která narušuje vyšetřování Starkova případu. Oba jsou však v autě zabiti neznámým útočníkem. 
44The Blitzkrieg ButtonStephen CraggBrant Englestein20150127a27. ledna 20154,63[3]
Dooley zjistí, že Brannis a Děmidov měli být zabiti v bitvě u Finow, a odcestuje do Německa, kde se ve vězení setká s nacistickým plukovníkem, který velel na druhé straně. Ačkoliv se nedozví, jak oba dva přežili, dozví se, že sovětské síly byly očividně zmasakrovány ještě předtím, než německé vojsko dorazilo na místo. Peggy dostane za úkol sbírat v agentuře poukázky na oběd, proto se setká se Starkem, který se tajně vrátil kvůli objevu své technologie. Na fotografii, kterou Peggy pořídila, identifikuje tzv. tlačítko Blitzkriegu, které může podle jeho slov zapříčinit permanentní blackout celého města. Podezřívavá agentka však zařízení posléze otevře a najde v něm ampuli s krví Stevea Rogerse. Protože je na Starka naštvaná, schová si ji. Kriminálník, který propašoval Howarda do New Yorku a který ze to nedostal svoje peníze, sleduje Peggy do jejího bytu. Tam jej ale zabije její nová sousedka Dottie Underwood. 
55The Iron CeilingPeter LetoJose Molina20150203a3. února 20154,20[4]
Peggy dešifruje pro S.S.R. zprávu, kterou zaslal Leviathan na Děmidovův psací stroj. Dozví se tak, že Stark prodá své zbraně Leviathanu v sovětské vojenském komplexu. Na místo je poslán agent Thompson, který má zastavit obchod a zadržet Starka a který je donucen vzít s sebou o Peggy, jež požádá o pomoc své přátele, Howling komando. Společně zjistí, že v komplexu jsou trénovány mladé dívky, které mají jako spící agentky infiltrovat Spojené státy. Poté, co jedna z dívek zabije jednoho z členů komanda, uvědomí si, že vešli do pasti. Na tým zaútočí sovětští vojáci, Thompson však pod palbou „zamrzne“. Peggy mu však pomůže uniknout; vezmou s sebou i vězněného psychiatra doktora Ivčenka. Mezitím Dottie Underwood, spící agentka vytrénovaná v tomto zařízení, prohledává Peggyin byt a najde fotky Starkových zbraní, které má nyní v držení S.S.R. Agent Sousa si uvědomí, že ženou, která zasahuje do vyšetřování agentury, je právě Peggy. 
66A Sin to ErrStephen WilliamsLindsey Allen20150210a10. února 20154,25[5]
Peggy s Jarvisem vyšetřují ženy, se kterými se v posledních šesti měsících Howard zapletl, protože si myslí, že proti Starkovi mohla být využita agentka Leviathanu, která také zabila Krzeminskiho. Jejich pátrání ale není úspěšné. Sousa poví Dooleymu, že Peggy je pravděpodobně zrádce, takže všichni agenti se ji vydají hledat. Ji a Jarvise zaženou do kouta, ale Peggy je přemůže. Mezitím doktor Ivčenko, který ve skutečnosti pracuje pro Leviathan, zhypnotizuje agenta Yaucha a ten mu prozradí, že pouze Dooley má ke Starkovým zbraním přístup. Yauch ukáže doktorovi, jak se dostat z S.S.R. a poté ho Ivčenko donutí spáchat sebevraždu. Peggy získá ze svého bytu Rogersovu krev, ale při útěku z budovy je omráčena Dottie, o které si ještě předtím uvědomí, že bude agentkou Leviathanu. Ta se jí chystá zabít, dorazí však Thompson a Sousa, proto předstírá nevědomost. Agenti proto Peggy zatknou. 
77SnafuVincent MisianoChris Dingess20150217a17. února 20154,15[6]
Peggy odolává výslechům v S.S.R., objeví se však Jarvis s falešně podepsaným Starkovým doznáním, které slibuje, že se vzdá, když agentku propustí. Peggy poté spatří Ivčenka, jak komunikuje morseovkou s Dottie a aby získala důvěru, odhalí svým kolegům pravdu o celém svém vyšetřování. Ivčenko mezitím zhypnotizuje Dooleyho a ukradne z laboratoře jednu ze Starkových zbraní – plynovou láhev, kterou společně s Dottie aktivuje v zaplněném kinosále, jenž záhy opustí a zamknou jeho dveře. Agenti najdou Dooleyho, který má na sobě Starkovu experimentální vestu, kterou mu dal Ivčenko. Jarvis vysvětlí, že vesta exploduje a že není možnost, jak ji vypnout. Krátce před detonací proskočí Dooley oknem kanceláře, čímž zachrání ostatní. Plyn vypuštěný v kině zapříčinil, že diváci se pomátli a začali na sebe útočit. Když uvaděč nedlouho poté otevře dveře, jsou všichni mrtví. 
88ValedictionChristopher MisianoMichele Fazekas a Tara Butters20150224a24. února 20154,02[7]
S.S.R. zajistí plynovou láhev v kině a agenti si uvědomí, že Ivčenko pravděpodobně chce poštvat Newyorčany na sebe samotné. Howard Stark se vrátí a vysvětlí, že vyvinul tento plyn, zvaný Midnight Oil, aby poskytl americkým vojákům značnou výdrž. Jenže způsobuje psychózu a nutí osoby, aby se pozabíjeli navzájem. Během druhé světové války americké ozbrojené síly tento plyn ukradly a použili ho na Sovětech u Finow. Stark si také myslí, že Ivčenko, skutečným jménem Johann Fennhoff, ho viní z tohoto masakru a proto dovolí S.S.R., aby jej využila jako návnadu pro Leviathan. Plán se ale zvrtne, neboť Dottie obalamutí agenty a Fennhoff mezitím Starka unese. Hypnózou ho přesvědčí, aby vypustil z letadla plyn na Times Square. Ve Starkově tajném hangáru přemůže Sousa Fennhoffa, Peggy porazí Dottie (ta uteče) a přes rádio přesvědčí Howarda, aby plyn nevypouštěl. Peggy posléze hodí Rogersovu krev do East River, protože jenom tak může uzavřít tuto kapitolu svého života. Fennhoff je uvězněn a celu sdílí s Arnimem Zolou. 

Druhá řada (2016)[editovat | editovat zdroj]

Č. v seriáluČ. v řaděPůvodní názevRežieScénářPremiéra v USASledovanost v USA
(v mil. diváků)
91The Lady in the LakeLawrence TrillingBrant Englestein20160119a19. ledna 20163,18[8]
Náčelník Jack Thompson a agentka Peggy Carter zadrží v roce 1947 v New Yorku sovětskou špiónku Dottie Underwood. Nově jmenovaný náčelník losangeleské kanceláře S.S.R. Daniel Sousa se setká s detektivem Andrewem Henrym, který nalezl během veder ženské tělo zamrzlé v jezírku v parku. Sousa, který pochybuje o svých nezkušených agentech, požádá Thompsona o pomoc a ten vyšle Peggy. Pitva ukáže, že tělo září ve tmě, což mohlo být způsobeno urychlovačem částic v Isodyne Energy. Peggy se od Jasona Wilkese, vědce v Isodynu, dozví, že ona žena, fyzička Jane Scott, měla poměr s majitelem Isodynu a možným senátorem Calvinem Chadwickem. Dottie je mezitím vzána do vazby FBI a Thompsona jeho mentor Vernon Masters varuje, že větší síly, než je S.S.R., můžou ovlivnit jeho budoucnost. Detektiv Henry se pokusí zabít Wilkese, ale je sám zastřelen jiným policistou. Oba totiž byli Chadwickem a jeho ženou, herečkou Whitney Frost, najati, aby ututlali vraždu, která se stala kvůli milostnému poměru. 
102A View in the DarkLawrence TrillingEric Pearson a Lindsey Allen20160119a19. ledna 20163,18[8]
Chadwick se setká s tajnůstkářskou Radou devíti, která ukončuje jeho program látky označované jako „Zero Matter“, neboť s ní nedosáhl žádných výsledků. Naopak chce, aby se zaměřil na svoje senátorské ambice. Chadwick informuje svoji ženu, která je skutečným mozkem jeho programu a která během své herecké práce zápolí se sexismem Hollywoodu. Jason Wilkes se setká s Peggy, aby jí pomohl s vyšetřováním, ale pouze zdráhavě jde proti Isodynu, jediné společnosti, která jej, jako černocha, byla ochotná zaměstnat. Vysvětlí ji, že firma se pokusila zopakovat úspěch projektu Manhattan pomocí objevu Zero Matter. Zavražděná Jane Scott se musela dostat do kontaktu s ní; její účinnost však není omezena jen na mrznutí. Peggy a Jason se vydají tuto látku získat, avšak v Isodynu najdou agenty Rady, kteří ničí program. Wilkes se dostane k hmotě, kde však narazí na Whitney Frost, která se ji rovněž pokouší ukrást. Oba jsou během rvačky substanci vystaveni – Wilkes zřejmě zemřel a herečka látku absorbovala. 
113Better AngelsDavid PlattJose Molina20160126a26. ledna 20162,90[9]
Na příkaz své ženy obviní Chadwick Jasona, že byl komunistický špión, který infiltroval společnost a zařízení zničil. Agent Thompson dorazí na Mastersovo pozvání do Los Angeles, aby uklidnil situaci. Peggy pošle zpět do New Yorku, ta mezitím získala pomoc Howarda Starka a začala vyšetřovat Arena Club, jehož členský špendlík měli agenti Rady. Není však schopná dokázat, že Rada vydírala Chadwickova rivala v senátorských volbách, který odstoupil. Peggy „zmešká“ svůj let a po neúspěšném setkání s Whitney Frost ji napadne zabiják Rufus Hunt poslaný Radou, kterému se jen tak tak ubrání. Stark začne prošetřovat gravitační anomálii kolem Peggy a zjistí, že Wilkes žije, jen je dočasně neviditelný a nehmotný. Proto se vydá hledat svého mentora, aby Jasonovi mohl pomoct. Whitney mezitím pohltí svého filmového režiséra, čímž objeví další schopnost Zero Matter. Aby oslavil nyní již jisté vítězství ve volbách, Masters představí Thompsona Chadwickovi, což agenta přesvědčí, že Peggy měla pravdu. 
124Smoke & MirrorsDavid PlattSue Chung20160202a2. února 20162,77[10]
V Broxtonu v Oklahomě ve 20. letech 20. století se prokáže malá Agnes Cully svoji geniálnost, když spraví pokažené rádio. V dalších letech rovněž vymýšlí různá zařízení a přihlásí se do vědeckého programu na Oklahoma University, kam ji nepřijmou kvůli pohlaví. V roce 1934 odcestovala Agnes do Hollywoodu, kde ji oslovil hledač talentů, jenž jí slíbil, že se stane hvězdou – Whitney Frost. V Anglii roku 1940 pracuje zasnoubená Peggy jako kryptoanalytička v Bletchley Parku, díky svým výsledkům dostane ale nabídku vstoupit do Special Operations Executive. Po smrti svého bratra ve válce nakonec opustí svého snoubence a nabídku přijme. V roce 1947 Peggy a Jarvis se chtějí dozvědět více o Radě, proto unesou Hunta. Dozví se jména členů Rady a také místo, kde jsou umístěny zápisy ze schůzí. Peggy společně s Danielem Sousou připravují agenty S.S.R. na infiltraci Arena Clubu, zastaví je však Masters. Nechají proto Hunta se štěnicí uprchnout a ten se pokusí vydírat Chadwicka výměnou za ochranu. Whitney není potěšená potížemi, které Hunt způsobil, a pohltí ho, čímž odhalí své schopnosti Chadwickovi. 
135The Atomic JobCraig ZiskLindsey Allen20160209a9. února 20162,66[11]
Jason Wilkes zjistí, že dokáže přitáhnou Zero Matter ze vzorku tkáně Jane Scott. Po absorbování jeho malého množství získá dočasně fyzické tělo a také odhalí místo, kde je její tělo uschováno. Peggy a Jarvis se ho pokusí ukradnout, protože doufají, že zbytek Zero Matter pomůže Jasonovi se vrátit trvale. Při příjezdu narazí na Whitney Frost, která se snaží látku získat sama pro sebe, aby přesvědčila Chadwicka k pomoci při krádeži atomové bomby Rady, čímž by mohla zopakovat podmínky při původním objevu látky. Whitney a Chadwickovi pomůže její bývalý přítel, zločinecký šéf Joseph Manfredi, který jim poskytne muže výměnou za Chadwickův vliv v médiích. Peggy, Jarvis, Daniel se společně s dalšími spojenci z S.S.R. vloupají do zařízení Roxxonu, kde se nachází bomby a zneškodní je před tím, než je získá Whitney. Peggy se s ní střetne, agentka se však při souboji napíchne na výztuž a herečka tak uteče. Daniel náhodou prozradí své snoubence, že miluje Peggy. Ta se zotavuje po zranění a utěšuje ji Jason, který se však začne vytrácet. 
146Life of the PartyCraig ZiskEric Pearson20160216a16. února 20162,39[12]
Jason je zoufalý a snaží se vydržet zůstat na světě, proto sestrojí pro sebe komoru, která jej zde udržuje. Potřebuje však Zero Matter. Peggy si uvědomí, že Whitney je nyní jediným zdrojem této látky, ale je stále neschopná větší akce. Místo toho se vydá pro Dottie Underwood, které pomůže z vězení a kterou pošle společně s Jarvisem na jeden z večírků Chadwickovy kampaně. Tato událost je rovněž krytím pro schůzi Rady, kde má Chadwick přesvědčit ostatní členy, aby se setkali s jeho ženou. Na večírek dorazí také Masters a Thompson, jehož pozornost odvede Jarvis, protože Dottie sbírá pomocí Jasonova zařízení Zero Matter z Whitney. Daniel poví Peggy, že jej snoubenka opustila kvůli jeho citům k ní. Dotty si tajně poslechne schůzi Rady, během které Chadwick zradí Whitney. Ta se naštve, zabije ho i s polovinou Rady a poté se prohlásí vůdkyní zbývajících členů Rady. Masters a Thompson zajmou pro Whitney Dottie. 
157MonstersMetin HüseyinBrandon Easton20160216a16. února 20162,39[12]
Whitney s Radou zakamufluje smrt Chadwicka i ostatních členů a jako svého zástupce jmenuje Manfrediho. S pomocí Jarvisovy manželky Any použije Jason Zero Matter, čímž se mu v komoře vrátí fyzická forma – nemůže ji však na delší dobu opustit. Masters se pokusí vyslechnout Dottie, Whitney mu však dá úkol najít uran, který Peggy s ostatními ukradla z bomb Roxxonu. Whitney začne vyslýchat Dottie sama, použije také svoje schopnosti a dozví se, že Peggy chce látku kvůli Jasonovi. Proto vymyslí past a vyláká Peggy a Jarvise. Masters se mezitím pokusí donutit Daniela ke spolupráci a když odmítne, napadnou jej jeho muži a donutí ho, aby se vzdal vedení losangeleské kanceláře S.S.R., které převezme právě Masters. Whitney s Manfredim unese Jasona, aby jej mohla studovat. Únosu se snaží zabránit Peggy, Whitney však postřelí Anu a Dottie mezitím uteče. 
168The Edge of MysteryMetin HüseyinBrant Englestein20160223a23. února 20162,50[13]
Whitney poví Jasonovi, že pokud přijme sílu Zero Matter, které má v těle, tak ji dokáže ovládat. Peggy a Daniel výměnou za Jasona předají falešný uran Whitney, ta však podvod záhy prokoukne a začne je pronásledovat. Jason, který se dozvěděl, jak ovládat svoje schopnosti a změnu mezi hmotným a nehmotným stavem, se obrátí proti Peggy a chce, aby Daniel prozradil, kde se nachází pravý uran. Sousa ho vezme do trezoru S.S.R. Ana přežije operaci, ale už nemůže mít děti. Thompson zaslechne Whitney, jak říká Mastersovi o znovu získání uranu; ten ale agenta zneschopní akce. Peggy s Danielem vezmou s sebou Thompsona a Jarvise se Starkovým gama kanónem a zamíří do atomové zkušební oblasti Isodynu v poušti. Jason je vtažen do trhliny, která vznikla nyní odjištěnou atomovou bombou, ale kanónem ji uzavřou a Wilkes se vrátí zpět, ovšem plný Zero Matter. Jarvis, který prahne po pomstě, střelí Whitney, která však díky látce ve svém těle přežije. Manfrediho muži následně vezmou Peggy a Jarvise jako rukojmí. 
179A Little Song and DanceJennifer Getzingernámět: Michele Fazekas a Tara Butters
scénář: Chris Dingess
20160223a23. února 20162,50[13]
Peggy a Jarvis uniknou ze zajetí, mezitím se Thompson se Sousou vrátí do S.S.R. Manfredi zařídí v opuštěném areálu pro Whitney novou laboratoř a ta zde začne zkoušet, jak získat pro sebe látku, kterou pohltil Jason. Thompson přesvědčí Masterse, aby použil gama kanón proti Whitney. Poté ji navštíví, varuje ji ohledně Masterovy zrady a nabídne jí, že jí pomůže, výměnou za křeslo v Radě. Thompson poté zdrží Peggy a Daniela, protože ve skutečnosti chce kanón na dálku odpálit a zabít tak Whitney, Masterse a Jasona. Vyláká Masterse k Whitney, ale S.S.R. mu ruší signál dálkového odpalu kanónu. Peggy se pokusí dostat Jasona z budovy, ten ale odmítne kvůli tomu, čím se stal. Thompson zadrží ostatní nedaleko areálu dokud jeho signál nepřestanou rušit, Peggy přesto nechce nechat jasona zemřít. Whitney chce Masterse zabít, ten si však všimne, že kanón byl aktivován. V tom je najde Jason a vypustá ze sebe všechnu Zero Matter. 
1810Hollywood EndingJennifer Getzingernámět: Chris Dingesss
scénář: Michele Fazekas a Tara Butter
20160301a1. března 20162,35[14]
Whitney absorbuje látku, kterou uvolnil Jason. Toho zachrání Peggy a všem pomůže k úniku navrátivší se Howard Stark. Thompson najde v Mastersových dokumentech možnou inkriminující složku na Peggy a také tajný klíč Rady. Manfredi má obavy o Whitney kvůli jejímu chování a její nové posedlosti po otevření nové trhliny, kterou chce vytvořit přístrojem vlastního návrhu. Manfredi se setká se Starkem, svým starým přítelem, a ostatními a souhlasí, že zabaví Whitney, aby mohla Peggy s Danielem ofotografovat schémata jejího přístroje, který posléze Howard s Jasonem postaví. Otevřou novou trhlinu, kte které je Whitney přitahována. Poté použijí gama kanón a přesunou veškerou Zero Matter skrz trhlinu do jiné dimenze. Kvůli tomu, že byla pod vlivem této látky tak dlouho, se Whitney pomátne a je umístěna do psychiatrického zařízení. Thompson předá nalezený tajný klíč Peggy, která se rozhodne zůstat v Los Angeles s Danielem, a připravuje se na odlet do New Yorku. V hotelovém pokoji je ale zastřelen záhadnou postavou; střelec si zároveň vezme Peggyinu složku . 

Odkazy[editovat | editovat zdroj]

Reference[editovat | editovat zdroj]

V tomto článku byly použity překlady textů z článků Agent Carter (season 1) na anglické Wikipedii a Agent Carter (season 2) na anglické Wikipedii.

  1. a b BARON, Steve. Tuesday Final Ratings: No Adjustments to 'Agent Carter', 'Person of Interest' or 'Forever' [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2015-01-08 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  2. BARON, Steve. Tuesday Final Ratings: 'Person of Interest' & 'NCIS: New Orleans' Adjusted Up' [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2015-01-15 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  3. BARON, Steve. Tuesday Final Ratings: 'MasterChef Jr.' & 'Marry Me' Adjusted Up; 'Supernatural' Adjusted Down [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2015-01-28 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  4. BARON, Steve. Tuesday Final Ratings: 'Supernatural', 'Marry Me', 'The Mindy Project' & 'About A Boy' Adjusted Down [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2015-02-04 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  5. BARON, Steve. Tuesday Final Ratings: 'NCIS', 'The Flash', 'Parks and Recreation', 'NCIS: New Orleans', 'Person of Interest' & 'About a Boy' Adjusted Up [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2015-02-11 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  6. BARON, Steve. Tuesday Final Ratings: 'The Flash' & 'NCIS' Adjusted Up; 'Supernatural' Adjusted Down [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2015-02-19 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  7. BARON, Steve. Tuesday Final Ratings: 'The Voice' Adjusted Up; 'NCIS', 'NCIS: New Orleans', 'Fresh Off the Boat', 'New Girl' & 'TV's Hottest Commercials' Adjusted Down [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2015-02-25 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  8. a b PORTER, Rick. Tuesday final ratings: ‘Chicago Fire’ and ‘Hollywood Game Night’ adjust up [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2016-01-21 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  9. PORTER, Rick. Tuesday final ratings: ‘Chicago Med’ adjusts up [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2016-01-27 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  10. PORTER, Rick. Tuesday final ratings: ‘The Muppets’ adjusts up, ‘iZombie’ adjusts down [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2016-02-03 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  11. PORTER, Rick. Tuesday final ratings: ‘Muppets,’ ‘iZombie,’ ‘NCIS: New Orleans’ and ‘Grinder’ all adjust down [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2016-02-10 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  12. a b PORTER, Rick. Tuesday final ratings: ‘Hollywood Game Night’ and ‘iZombie’ adjust down [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2016-02-18 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  13. a b PORTER, Rick. Tuesday final ratings: ‘Agent Carter’ adjusts up [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2016-02-24 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky) 
  14. PORTER, Rick. Tuesday final ratings: ‘New Girl’ adjusts up [online]. Tvbythenumbers.zap2it.com, 2016-03-02 [cit. 2016-12-10]. Dostupné online. (anglicky)