Wikipedista:El Barto/diskuse-archiv1

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tato stránka obsahuje archiv diskuse wikipedisty. Do této stránky už laskavě nepřispívejte.


Archiv 1
Návod k použití

Pokud chcete něco sdělit Vy mně, napište mi sem, odpovím Vám je 50%šance že odpovím tady a 50% šance že odpovím u vás.
Pokud budete chtít abych odpověděl někam jinam prosím zmiňte se o tom
Pokud chci něco Vám, napíšu Vám na vaši diskusi, odpovězte mi také pokud možno sem.
Vyjadřujte se prosím jasně a srozumitelně.

Tykejte mi nebo vykejte, je mi to jedno...

Urvihnát[editovat | editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Urvihnát. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Zik 8. 1. 2009, 21:06 (UTC)

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení.--Horst 18. 1. 2009, 13:09 (UTC)

Panamský průplav[editovat | editovat zdroj]

Díky za vaše příspěvky, ale jelikož se tady snažíme vytvářet encyklopedii, zkuste prosím přispívat věcně a nezaujatě. Většina uživatelů zde hledá vážné články a „vtipné“ texty by je nemusely pobavit. Nezapomínejte, že Wikipedii používá mnoho čtenářů, takže se pokoušíme chovat se seriózně. Pokud máte chuť experimentovat v rámci psaní seriózních článků pro Wikipedii, můžete to zkusit na pískovišti, parodické a vůbec vtipné články můžete vkládat na Necyklopedii. Věřím, že nám pomůžete!--bab_dz 21. 1. 2009, 19:54 (UTC)

Genadij Rumlena[editovat | editovat zdroj]

Obsah čeho ? - nerozumím Vám ... ** články nepodepisujeme 4 vlnovkami, diksuse však ano ** --MiroslavJosef 25. 1. 2009, 12:00 (UTC)

Asi máte na mysli Wikipedie:vzhled a styl - to je docela dobré pečlivě prostudovat eventuelně odzkoušet na pískovišti ** Zdravím --MiroslavJosef 25. 1. 2009, 12:08 (UTC)

Obsah[editovat | editovat zdroj]

Zdravim, obsah v úvodu článku se generuje automaticky v případě že jsou v článku alespoň 4 nadpisy. Jedudědek 25. 1. 2009, 12:23 (UTC)

Univerzální ptakopysk[editovat | editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Univerzální ptakopysk. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 26. 1. 2009, 13:34 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku SUP (Tělovýchovná jednota). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 30. 1. 2009, 14:03 (UTC)

Nálepky[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, takhle by to nefachčilo, tak sem Ti to srovnal, neva?--Horst 3. 2. 2009, 17:24 (UTC)

Odpověď[editovat | editovat zdroj]

Reagoval jsem na Tvůj dotaz u sebe, kdyby něco, můžeš odpovídat tam. Zdravím, — Jagro 3. 2. 2009, 20:16 (UTC)

Univerzální ptakopysk[editovat | editovat zdroj]

Zdravím, Univerzální ptakopysk nemá kategorie, spíše jde o suhpahýl, navrhuji sloučit do nějakého článku.? --Elm 4. 2. 2009, 08:46 (UTC)

Urvihnát[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, víceméně vše. Šablona sama o sobě vyzývá k doplnění zdrojů. Pakliže tedy k článku doplníš dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje může být článek vrácen. Doporučoval bych však jeho začlenění do článku např. Vynálezy v seriálu Simpsonovi, či něco podobného, pakliže již neexistuje. Až tedy budeš potřebovat text zpátky, stačí napsat. Pěkný den --Faigl.ladislav slovačiny 8. 2. 2009, 13:55 (UTC)

Dobrý večer. Na wikipedii pravda působím již takřka tři roky, nicméně zmíněný článek o vynálezu Homera Simpsona nespadá do oblasti mých zájmů. Navíc se nedomnívám, že je subjekt článku natolik významný, aby měl vlastní encyklopedický článek (epizodu jsem viděl). Jak jsem již psal, doporučoval bych vytvořit komplexní článek, jež by se zabýval kupříkladu vynálezy v tomto seriálu, který mám mimochodem moc rád. Tam by pak krom urvihnátu mohly být i další kreativní vynálezy. S přáním pěkného dne --Faigl.ladislav slovačiny 12. 2. 2009, 19:15 (UTC)

Překlad[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, šablona se vkládá takhle: {{Překlad|kód jazyka|název článku v cizím jazyce|číslo revize}}. Příklad: {{Překlad|sk|Archeológia|718638}} Kdyby něco, klidně piš, ale do večera tu už asi nebudu. -- Mercy (|) 19. 2. 2009, 14:20 (UTC)

Ptakopysk[editovat | editovat zdroj]

Navrhl jsem sloučení, jelikož článek je dle mě svým rozsahem neudržitelný na samostatný článek... --Elm 20. 2. 2009, 14:19 (UTC)

Žádost o práva správce[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, je mí líto, ale tvá kandidatura je neplatná, jak jsem do ní napsal. Měl by sis napřed prostudovat WP:Žádost o práva správce.--Faigl.ladislav slovačiny 1. 3. 2009, 12:17 (UTC)

Zadost o prava spravce[editovat | editovat zdroj]

Dobry den, nerad Vam to rikam, ale kandidovat na prava spravce se smi az od 250 prispevku v hlavnim jmennem prostoru, byrokrat bude muset Vasi zadost stahnout jako neopravnenou. Navic je lepe pockat, az Vas ostatni poznaji, abyste mel nejakou sanci na zvoleni, zvazte prosim zda by nebylo lepe stahnout ji sam. Dekuji --Vrba 1. 3. 2009, 12:21 (UTC)

Omluva[editovat | editovat zdroj]

Velice prosím, o odpuštění, já nevěděl.... --Kmenicka 1. 3. 2009, 12:49 (UTC)

Wikiprojekt křesťanství[editovat | editovat zdroj]

Do projektu se připojíte prostě a jednoduše tak, že se zapíšete do seznamu účastníků. Je vhodné tam i napsat, jaké máte třeba zvláštní znalosti, zájmy atd., kdyby někdo na dané téma potřeboval pomoct. Nutné to samozřejmě není. Do projektu se samozřejmě můžete připojit, i kdybyste vůbec nebyl křesťan. Hlavní je zájem rozšiřovat toto téma na wikipedii. Určitě se těšíme na Vaše příspěvky. Přeji hezký den. --bab_dz 2. 3. 2009, 17:44 (UTC)


Přihlášení[editovat | editovat zdroj]

Ahoj El Barto, mám jen technickou poznámku. Je lepší, když jsi při editacích své stránky přihlášený jako El B., protože si pozorovatelé na Posledních změnách nemoho být jisti, zda-li IP patří opravdu Tobě, tedy jestli Ti někdo nevandalizuje stránku, pak by také mohlo omylem dojít k revertu anonymní IP. Díky, měj se --Kacir 12. 3. 2009, 16:44 (UTC)

Vyznamenání[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, všiml jsem si, že jsi založil nové uživatelské vyznamenání a rovnou si ho i připíchl. Musím říct, že udělení takovéhoto vyznamenání sám sobě vidím prvně a je to dost zvláštní, protože sám sobě se přidávají pouze věrnostní vyznamenání, ale co, proč ne. :) Jako problém ale spíš vidím obrázek toho vyznamenání a to, jestli se najde ještě nějaký jiný nositel? Je potřeba vytvořit nějaký nový obrázek, protože tenhle, jak sám vidíš, je hrozně malinký, což působí graficky nepěkně. Nepomohl by tomu ani ořez, který je nutno udělat, protože obrázek přes bílý rám není ani vidět. Pokud bys nevěděl, jak nato, klidně mi pošli ty dva původní obrázky, poradím Ti co s tím. Zdravím, — Jagro 15. 3. 2009, 15:12 (UTC)

No tak jako hvězdu, jsem použil klasickou která je na wikipedii docela běžná a trnovu hlavu jsem našel tady
hezký den. --El Barto 15. 3. 2009, 16:59 (UTC)
Aha, v tom případě ten obrázek nelze použít vůbec, protože ten obrázek dračí hlavy (či co to je :) je chráněn autorským právem. Navrhnul jsem ho na commons ke smazání. Bude potřeba najít nějaký podobný obrázek na Wikipedii či ho popřípadě namalovat… 
OT: Diskuse jsem spojil, sleduju jí u Tebe, nemusí se trhat. — Jagro 15. 3. 2009, 17:12 (UTC)
Jo a jen abych ředešel nějakým nedorozuměním, řád jsem si připíchl sám, jelikož na wikipedii nejsem zas až tak v povědomí wikipedistů jako je třeba Mercy nebo Horst takže pochybuji že by mi ho někdo dal, přesně jak řekl Jára Cimrman jednou svému příteli Trefnému, který se ho ptal proč ve své hře „Posel Světla“ se nechá postavami chválit , řekl: „Trefný, nepochválím-li se sám, nikdo to ze mě už neudělá“

Články týdne[editovat | editovat zdroj]

Zdravím,

prosím, nevkládejte do článků kategorii Články týdne. Toto označování bude řešeno jinak a bude zároveň s největší pravděpodobností provedeno najednou roboticky. Děkuji.

Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 21. 3. 2009, 12:51 (UTC)

Tibet[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, tady se asi stala chyba? --Podzemnik 30. 3. 2009, 14:26 (UTC)

Na začátku stránky máš napsáno, že Pokud chcete něco sdělit Vy mně, napište mi sem, odpovím Vám tady., nevím tedy, proč si psal mi;-) Ale to je jedno. Ten infobox tam samozřejmě nepatří, Tibet není samostatný stát. --Podzemnik 30. 3. 2009, 14:30 (UTC)