Wikipedie:WikiProjekt Změna klimatu/Hodnocení článků

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Stupnice kvality[editovat | editovat zdroj]

Kvalita Informace
Nejlepší článek Tento článek patří mezi nejlepší v české Wikipedii. Kliknutím získáte další informace. Článek již dosáhl úrovně nejlepších článků. Stále však můžete přidávat nové informace.
Dobrý článek Tento článek patří mezi dobré v české Wikipedii. Kliknutím získáte další informace. Článek již dosáhl úrovně dobrých článků. Stále však nesplňuje kritéria pro nejlepší články.
Střední Článek již téma zpracovává důkladněji a odborněji. Článek obsahuje všechny základní oddíly, které jsou pro něj vhodné. Reakce jsou psané slovy i doprovozeny chemickou rovnicí (ať už textovou nebo grafickou). Reference jsou převážně z vysokoškolských materiálů. Stále však nesplňuje kritéria pro dobré články.
Základní Obsah článku odpovídá běžnému středoškolskému učivu, je méně odborné a chybí některé základní oddíly. Reference chybí nebo jsou založeny na středoškolských učebnicích.
Zárodek Článek je příliš krátký (tzv. pahýl), chybí mu některý základní oddíl nebo obsahuje velké množství nedostatků a je vhodné ho přepracovat.