Wikipedie:Editaton/COVID/Články

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
ShrnutíShrnutí
Shrnutí

Níže jsou uvedeny články, které je potřeba rozšířit, zpřesnit, nebo vytvořit. U některých článků jsou uvedeny zkratky do jazyků, ze kterých by se dal daný článek přeložit (například en – angličtina). Samozřejmě se můžete věnovat i jiným souvisejícím článkům. Přidejte je pak kdyžtak do tohoto seznamu. V případě, že budete na některém ze článků pracovat, vložte do něj šablonu {{Pracuje se}}, aby jste předešli editačnímu konfliktu v průběhu Editatonu.

Pokud Vás nebaví editovat, můžete fotit, natáčet videa nebo vytvářet mapky.

COVID-19 v Česku a související[editovat | editovat zdroj]

COVID-19 v jiných zemích[editovat | editovat zdroj]

Také pro následující státy chybí články, ale asi to nelze zvládnout. Ještě bychom ovšem měli Izrael, Jižní Afriku a Kanadu. A nemoc COVID-19 se nevyhnula ani státům jako jsou Austrálie (heslo Sydney, zásah policie na Bondi Beach), Nový Zéland. Dále jsou velké problémy v lidnatých zemích jako Mexiko, Brazílie, Argentina, Venezuela, Egypt, Nigérie, Indonésie, Filipíny atd. Ovšem možná by stačila Afrika jako kontinent a pak též Jižní Amerika

COVID-19 na kontinentech[editovat | editovat zdroj]

Technické a ochranné pomůcky[editovat | editovat zdroj]

Další související články[editovat | editovat zdroj]

Molekulární biologie k překladu z angličtiny[editovat | editovat zdroj]

Následuje seznam článků z oblasti molekulární biologie, které by bylo vhodné přeložit z angličtiny. Články jsou uvedeny v angličtině.