Diskuse s wikipedistou:Want

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Want v tématu „FDB

K123456 16. 7. 2010, 11:12 (UTC)


Access control extension[editovat zdroj]

Thank you very much for creating and maintaining this extension. I am very interested in using it in a current version; I left a question on http://www.mediawiki.org/wiki/Extension_talk:AccessControl whether you plan to update it, especially for 1.18 which is just about to be released. I hope you are well, I cannot read Czech ... G.Hagedorn 27. 9. 2011, 00:08 (UTC)

Woodcraft[editovat zdroj]

Dobrý den, u článku Woodcraft probíhá diskuse o změně názvu (počeštění). Zajímal by mě Váš názor. --Jvs 3. 10. 2011, 11:02 (UTC)

Kouknu na to. Want 3. 10. 2011, 11:06 (UTC)

Jiří Burian[editovat zdroj]

Jen drobná poznámka: vykřičník na konci věty při zdůvodňování přesunu stránky Jiří Burian znamená, že křičíte, nebo že vás ten původní stav odkazů na stránku Jiří Burian tak rozčílil? Tohle není diskuzní fórum na idnesu, ale encyklopedie. Stačilo to napsat bez vykřičníku. přeji hezký večer, --Davcza (diskuse) 15. 4. 2012, 20:51 (UTC)

Ano, opravdu jsem se rozčílil. Považuji totiž za krajně nezodpovědné, že se autoři odkazů ani neobtěžovali zkontrolovat, nač odkazují. Teď zase řeším pro změnu opravu chyby jiného takového vykuka. Want (diskuse) 15. 4. 2012, 20:58 (UTC)
V tom případě ale jděte příkladem a kromě pompézního pohoršení důsledně upravte odkaz. To vaše dílo [1], bylo a stále je polotovarem, protože Vy jste se neobtěžoval doplnit odkazy na jednotlivé Jiří Buriany, takže na váš chvatně spíchnutý rozcestník se nyní odkazuje ze 7 článků, přitom rozcestník by neměl být odkazován odnikud. --Davcza (diskuse) 15. 4. 2012, 21:14 (UTC)
Tak předně - ten rozcestník je spíš z nouze ctnost, než řešení. Cíle odkazů by měli doplnit ti co psali články odkud se na tohle jméno odkazuje. Ty odkazy které bylo možné jednoznačně upravit, jsem upravil. Ty u kterých to možné nebylo zůstaly tak jak to je. Nemám ani čas, ani chuť teď potřebné informace hrabat po internetu. Jinými slovy - neuč orla lítat! (Doufám, že když už nic jiného, tak smysl pro humor snad ještě v tuhle hodinu zbyl. Dobrou noc) Want (diskuse) 15. 4. 2012, 22:01 (UTC)
Tahle editace je taky špatně [2] a tady už žádné výmluvy na hrabání informací po internetu neobstojí. Link JB přesměrován na JB (politik), ale chybí odkaz na nově zřízený rozcestník JB. I přes okázalé rozčílení nad zmatky jiných jen přidáváte další zmatky. Ten Vámi iniciovaný přesun článku byl naprosto v pořádku, ale možná více pečlivosti a méně vykřičníků by prospělo. Dobré ráno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) --Davcza (diskuse) 16. 4. 2012, 07:26 (UTC)
Chybí z toho prostého důvodu, že v okamžiku, když jsem tu editaci dělal ještě neexistoval. Nejprve jsem upravil linky, které prokazatelně odkazovaly na JB politika a teprve pak provedl přesun. Automaticky vytvořený redirect jsem pak narychlo nahradil rozcestníkem. Původně jsem neměl nejmenší chuť se hrabat ve wikipedii, ovšem taková hrubá bota, aby aktivní odkaz vedl na zcela jinou osobu mě zdvihla mandle natolik, že jsem se do té opravy - alespoň narychlo - pustil. Proto jsem si také neodpustil ten vykřičník. Takže berte prosím věci v kontextu. Mám jinak dost svých starostí než vyhledávat a opravovat chyby druhých. To je ostatně také důvod, proč jsem nikdy neusiloval v rámci wikipedie o nějakou vyšší roli. Want (diskuse) 16. 4. 2012, 08:07 (UTC)

Když se valí revoluce[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Když se valí revoluce. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --OISV (diskuse) 5. 8. 2012, 21:17 (UTC)

Až tu knihu dočtu, tak to nepochybně učiním. Vzhledem k tomu, že jsem se stal jejím vlastníkem teprve včera, tak jsem se musel zatím spokojit pouze se stručným popisem. Ten je uveden především proto, aby objasnil obsahový rozdíl této knihy oproti předchozí Ženatého knize Země pruhů a hvězd. -- Want (diskuse) 6. 8. 2012, 06:12 (UTC)

Země pruhů a hvězd[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Země pruhů a hvězd. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Tlusťa 6. 8. 2012, 07:58 (UTC)

FDB[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Ludmila Jiřincová, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.fdb.cz/lidi-zivotopis-biografie/394881-ludmila-jirincova.html

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Horst (diskuse) 22. 8. 2018, 14:33 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Ludmila Jiřincová. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 31. 8. 2018, 01:07 (CEST)Odpovědět

...nakonec jsem článek rozšířil sám :). Zdraví --Mario7 (diskuse) 31. 8. 2018, 02:21 (CEST)Odpovědět
Děkuji. Blíží se začátek nového školního roku a to je pro mne doba, kdy mám v hlavě úplně jiné věci, protože se vše připravuje na výuku. Tudíž bych se k tomu dostal nejdřív za měsíc až dva. Jsem rád, že jste se toho ujal. --Want (diskuse) 31. 8. 2018, 07:31 (CEST)Odpovědět