Diskuse s wikipedistou:92.62.226.58: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Řádek 39: Řádek 39:
== listopad 2012 ==
== listopad 2012 ==


Ganggus
<!-- komentář k vynucení nového řádku? -->
{| align=center border=0 cellpadding=4 cellspacing=4 style="border: 1px solid #CCCC99; background-color: #F1F1DE; width: 100%"
|[[Soubor:P06 CZ.svg|50px|STOP]]
|Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za [[Wikipedie:Vandalismus|vandalismus]]. Editaci si můžete vyzkoušet na [[Wikipedie:Pískoviště|pískovišti]]. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, {{#if:František Palacký ‎ | jako se to stalo v článku {{#ifexist:František Palacký ‎ |[[:František Palacký ‎ ]]|''František Palacký ‎ ''}},}} bude vám [[Wikipedie:Blokování|zablokována]] možnost editace. Děkuji za pochopení.
|} —[[Wikipedista:Tchoř|Tchoř]] ([[Diskuse s wikipedistou:Tchoř|diskuse]]) 14. 11. 2012, 08:22 (UTC)


== Experimenty ==
== Experimenty ==

Verze z 21. 3. 2013, 11:21

Seznam největších měst v Čínské lidové republice

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Seznam největších měst v Čínské lidové republice fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. — Loupežník (diskuse) 29. 5. 2012, 10:25 (UTC)



Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Tlusťa 4. 6. 2012, 12:13 (UTC)

Navigační systém Galileo

Jste super editujte dále!

Pavoučí zrak

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Pavoučí zrak, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jvs 18. 9. 2012, 09:03 (UTC)


STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

Jvs 21. 9. 2012, 10:23 (UTC)

Matěj a Šimon

Bobík je tlustej ale to se stává no...

Jan Amos Komenský

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Jan Amos Komenský, bude vám zablokována možnost editace. Odstraňujete-li text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

NIGKDO (diskuse) 24. 10. 2012, 07:45 (UTC)

listopad 2012

Ganggus

Experimenty

Vandalismus? ani za nic

Josef Kajetán Tyl

Mingu!

klasicismus

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce klasicismus fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. —Tchoř (diskuse) 21. 3. 2013, 10:06 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--RomanZázvorka (diskuse) 21. 3. 2013, 10:16 (UTC)