Diskuse s wikipedistou:Kamalanand: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
→‎RE: dík za odpovšď
Řádek 64: Řádek 64:
== RE ==
== RE ==
No, potřást pravicí si sice můžeme, ale muselo by to být v Dillí, anebo alespoň někde poblíž v Indii. Zpět do Evropy se chystám až v dubnu 2013.--[[Wikipedista:Kamalanand| Kamalanand - कमलानंद]] ([[Diskuse s wikipedistou:Kamalanand|diskuse]]) 7. 11. 2012, 12:00 (UTC) 17:30 IST
No, potřást pravicí si sice můžeme, ale muselo by to být v Dillí, anebo alespoň někde poblíž v Indii. Zpět do Evropy se chystám až v dubnu 2013.--[[Wikipedista:Kamalanand| Kamalanand - कमलानंद]] ([[Diskuse s wikipedistou:Kamalanand|diskuse]]) 7. 11. 2012, 12:00 (UTC) 17:30 IST
:Jasně, užijte si to. Syn tam byl s Harré Kršna. Pár fotek na Commons by se hodilo, Indie je krásná.--[[Wikipedista:Zákupák|Zákupák]] ([[Diskuse s wikipedistou:Zákupák|diskuse]]) 7. 11. 2012, 15:01 (UTC)

Verze z 7. 11. 2012, 17:01

Pokuste se ale vyplňovat Shrnutí editace a používat tlačítko Ukázat náhled. Budete-li mít jakékoliv otázky ohledně fungování Wikipedie, zeptejte se mě na mé diskusní stránce. - UP3 18:58, 14. 2. 2008 (UTC)

ProAlt

Ahoj, můžeš mi vysvětlit opakované odstraňování obsahu článku? Díky. --Kacir 5. 10. 2010, 22:08 (UTC)

„Odpovídáte“ správně, ale na nesprávném místě (Pod lípou). Na Wikipedii platí určitá pravidla, jedním z nich je WP:Vlastnění článku, které zapovídá, aby kdokoli vznášel nárok na vlastnění článku, tj. buďto to bude po mém nebo vůbec. Pokud jsou v daném článku údaje chybné, tendenční, nepravdivé, pak je opět kdokoli může opravit a uvést na pravou míru. Bohužel mazání celého obsahu článku jako v tomto a několika předchozích případech, bez relevantního zdůvodnění, je považováno za vandalismus. --Kacir 5. 10. 2010, 22:35 (UTC)
Chápu Vaši situaci a asi bych doporučil diskusi o smazání. Kromě toho si nejsem jistý encyklopedickou významností, můžete vložit odpovídající šablonu a pak měsíc počkat, zda se významnost prokáže či nikoliv a článek bude příp. smazán. --Wespecz 5. 10. 2010, 22:53 (UTC)
Já si také nejsem jistý encyklopedickou významností této organizace, ale díky tomuto článku jsem se o ní dozvěděl. Nevidím jediný důvod, proč by se měl člověk dozvídaat jen o různě protežovaných uskupeních. --Kirk 5. 10. 2010, 23:16 (UTC)

Dotaz

Kolego, chci se vás zeptat ohledně tzv. islamofobie, za kterou si mohou muslimoové sami - nemyslíte, že pokud se mají Evropané jednat k muslimům jako ke slušným lidem a tudíž jako rovný k rovnému, tak je potřeba skutečná rovnost? Odmítám tu jakékooliv mešity, dokud u nich nebudou zlecal legálně stát kostely (a jiné svatostánky) a dokud nebudou mět v úctě lidská práva. Zatím se tomu tak neděje a na prvním místě je u nich islám, pak "čest rodu", zatímco úcta ke člověku u nich prakticky neexistuje - co má být podle vás to, že u nich je "na pohodu", že dospělý chlap polije kyselinou patnáctiletou (nebo mladší) holku, protože si ho odmítla vzít?! Děkuji, ale opravdu nechci, aby se v tomto státě chovali a cítili muslimáci jako u nich doma! Nevadijou mi šintoisté, nevadijou mi umírnění hinduisté, nevadijou mi rozumní křesťané, ale opravdu tu nehodlám žít s podobně se chovající spodinou lidské společnosti. --Kirk 5. 10. 2010, 23:13 (UTC)

Diskuse:ProAlt

Nemažte laskavě diskusní příspěvky. Děkuji. --Harold 6. 10. 2010, 17:51 (UTC)

Varování

Dobrý den, protože jste nejdříve opakovaně odstraňoval obsah článku ProAlt a nyní pro změnu vkládáte nepravdivé informace, stejně tak nezdůvodněně vracíte šablonu NPOV do oddílu Kritika, pak pokud budete pokračovat bez dodání věrohodných zdrojů v přepisování a úpravě informací (naposledy: Mareš je politik a odpůrce ProAltu (název oddílu: Názory odpůrců) + uvozovky), považujte to za varování k vystavení zablokování Vašich editací pro lstivý vandalismus. Děkuji za pochopení. --Kacir 11. 10. 2010, 08:31 (UTC)

Wikipedista:Kacir

IMHO jednoznačně vandalismus osobní stránky jiného uživatele a ten je zde nepřípustný. Očekávám, že zablokování Vás opravdu nemine. Pletete si Wikipedii s politickým kolbištěm, což IMHO dost smutné, protože toto Wikipedie opravdu není. MiroslavJosef 11. 10. 2010, 11:38 (UTC)

Wikipedistovi Kacir jsem odpovídal přesně v tomtéž duchu, v jakém on mně osobně napadal. Budu-li tedy zablokován, tak O.K., ale důrazně žádám, aby stejným způsobem bylo postupováno za totéž, co provedl primárně wikipedista Kacir mně ještě před mou reakcí.

-- Kamalanand - कमलानंद 11. 10. 2010, 11:53 (UTC)

Pan kolega Kacir s Vámi jedná slušně a rozumně - zde nejsme na žádné politické schůzi - navíc všichni Wikipedisté jsou pouze a výhradně dobrovolníci nejrůznějších politických názorů a vyznání, ale kvůli tomu si snad nemusíme hned ošklivě nadávat - mám za to, že i když nejsme politická instituce ani náhodou, určitou politickou kulturu bychom zde měli dodržovat všichni - nebo ne? Já sám například jsem řadový člen KDU-ČSL (ale toto zde není vůbec podstatné a nehraje to vůbec žádnou roli!) ** Zdravím MiroslavJosef 11. 10. 2010, 15:01 (UTC)
Pane kolego, já se snažil jednat s každým, včetně wikipedisty Kacire také slušně a rozumně a snažil jsem se, aby informace byly interpretovány nezaujatě, a když už nejsou nezaujaté, tak jsem je patřičně označil. To wikipedista Kacir označil za "lstivý vanalismus" - a to Vy za osobní útok nepovažujete? Ten "lstivý vanalismus" měl být, jak můžete vidět to, že jsem oddíl označil za "Názory odpůrců" (což Mareš nesporně je) a Mareše samotného za politika - což také nesporně je. Vandalismus prováděný wikipedistou Kacir je ale, zřejmě, v naprostém pořádku, neboť slouží režimu. (Např. jemu je povoleno mazat informace o Dr.Slačálkovi beztrestně.)
To, že jsem poté v diskusi Mareše přirovnával k Trofimu Lysenkovi by mělo vést alespoň k zamyšlení nad tím jeho pamfletem. Jenomže za dob Stalina nebylo dovoleno kritizovat Lysenka a za doby Kalouska není dovoleno kritizovat Mareše...
Mimochodem - v tom "levicově extremistickém" ProAltu jsou i řadoví členové KDU-ČSL, kteří s metodami současné vlády nesouhlasí. Mimochodem - ty osoby, které mi v KDU-ČSL vadily přešly po vzniku TOP 09 ke Kalouskovi, ale máte pravdu, že toto zde není vůbec podstatné a nehraje to vůbec žádnou roli.

-- Kamalanand - कमलानंद 11. 10. 2010, 19:28 (UTC)

Ekologie webových stránek

Ahoj, prezentuješ se tady jako ekologický aktivista a odkazuješ se tady na svoje webové stránky http://kamalanand.matfyz.cz/ Já když pracuji na Wikipedii, tak můj firefox žere standardně sotva 1% CPU. Ale sotva se podívám na tvé stránky s vlajícími fangličkami, běhajícími písmenky a rozvíjejícím se květem lotosu, tak jeho zátěž rázem stoupne na 60% CPU. Možná namítneš, že osobní stránky jsou věcí každého z nás a druhý mu do toho nemá co kecat. Ale nevrhá to i trochu divné světlo na celou Wikipedii? Když tu nějaký wikipedista na svých stránkách propaguje ekologii a přitom jeho homepage je naprosto neekologická, zbůhdarma plýtvající energií procesorů všech jejích návštěvníků? Nezlob se na mě... --Kychot 17. 11. 2011, 07:16 (UTC)

Christiania (Kodaň)

Děkuji Vám za informace v článku Christiania (Kodaň). Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Byrnjolf 21. 9. 2012, 23:59 (UTC)

Setkání

Zdravím, mám 17.11.2012 v Šanově třídní sraz, z Teplic odjíždím až v neděli odpoledne, dopoledne courám porůznu s fotoaparátem. Můžeme se to nedělní dopoledne na chvilku někde sejít a potřást pravicí?--Zákupák (diskuse) 6. 11. 2012, 17:46 (UTC)

RE

No, potřást pravicí si sice můžeme, ale muselo by to být v Dillí, anebo alespoň někde poblíž v Indii. Zpět do Evropy se chystám až v dubnu 2013.-- Kamalanand - कमलानंद (diskuse) 7. 11. 2012, 12:00 (UTC) 17:30 IST

Jasně, užijte si to. Syn tam byl s Harré Kršna. Pár fotek na Commons by se hodilo, Indie je krásná.--Zákupák (diskuse) 7. 11. 2012, 15:01 (UTC)