Diskuse s wikipedistou:Fafrin: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Řádek 102: Řádek 102:
Tato stránka je [[WP:Rozcestník]]. Nepřidávejte sem prosím nepatřičné informace. Vložit je můžete do příslušných odkazovaných článků. --[[Wikipedista:Vachovec1|Vachovec1]] ([[Diskuse s wikipedistou:Vachovec1|diskuse]]) 28. 10. 2012, 12:37 (UTC)
Tato stránka je [[WP:Rozcestník]]. Nepřidávejte sem prosím nepatřičné informace. Vložit je můžete do příslušných odkazovaných článků. --[[Wikipedista:Vachovec1|Vachovec1]] ([[Diskuse s wikipedistou:Vachovec1|diskuse]]) 28. 10. 2012, 12:37 (UTC)
:Články zakládat nebudu, nicméně přesunu část informací do těch existujících, může být?--[[Wikipedista:Fafrin|Fafrin]] ([[Diskuse s wikipedistou:Fafrin|diskuse]]) 28. 10. 2012, 12:39 (UTC)
:Články zakládat nebudu, nicméně přesunu část informací do těch existujících, může být?--[[Wikipedista:Fafrin|Fafrin]] ([[Diskuse s wikipedistou:Fafrin|diskuse]]) 28. 10. 2012, 12:39 (UTC)
::Ta Jana Wolfová z SDŽ je tatáž, co z SBB, nebo jde o dvě různé osoby? --[[Wikipedista:Vachovec1|Vachovec1]] ([[Diskuse s wikipedistou:Vachovec1|diskuse]]) 28. 10. 2012, 12:51 (UTC)

Verze z 28. 10. 2012, 13:51

/Archiv

Hudební žánry a styly

Zdravím. Nakonec rozhodl po létech pokračovat ve své práci zde, ačkoli některé z mých článků byly vymazány (důvod je mi neznámý). Napište mi, prosím, co by bylo konkrétně třeba upravit či přepracovat v kategorii hudebních žánrů a stylů, pokusím se zapojit. Jan BlanickýJanBlanicky 22. 9. 2011, 05:40 (UTC)

Re: šablona Klávesa

Dobrý den, děkuji za upozornění, je to můj prví článek zde a nenapadlo mě zkontrolovat, zda již šablona existuje. Anglická verze této šablony je hezčí a propracovanější, ale já osobně nemám odvahu upravit tu českou podle ní, protože anglická obsahuje některé výrazy, kterým nerozumím a nerad bych rozhodil stránky, které tuto českou používají. --AndrewVaca 9. 1. 2011, 20:58 (UTC)

Šablony panovníků

Dobrý den, můžete mi vysvětlit důvod, proč jste do šablon panovníků přidal ke jménu parametr PAGENAME? V důsledku se tak u panovníků, kteří vládli ve vícero zemích a u kterých není vyplněno z šabloně jeho jméno, dojde k možnému výpisu chybného jména. Například kdyby u Karla I. nebylo vypsáno jméno u českého krále (které jsem tam přidával relativně dost nedávno), tak by se zobrazovalo, že byl jako český král Karlem I., což jak známo není pravda. Lepší, když tam nebylo nic, než když tam budou nesmysly (jak je nyní po Vašem zásahu např. ve článku Přemysl Otakar II.). S pozdravy --Silesianus 29. 4. 2011, 06:58 (UTC)

Zdravím, {{PAGENAME}} jsem se rozhodl přidat poté, co se bez něj šablona z neznámého důvodu chovala dost špatně. Chtěl jsem celkově pozdvihnout kvalitu těchto šablon (dokumentace, postupy, kratší zápisy). Máte pravdu, že lepší je nic, než chyba. Zkusím to podle toho upravit a opravit, snad to výjde. Stále narážím na jeden problém s předáváním parametrů o úroveň níže.--Fafrin 29. 4. 2011, 11:27 (UTC)
Děkuji za sjednání nápravy. S pozdravy --Silesianus 29. 4. 2011, 11:50 (UTC)
Tak, vše snad opraveno k všeobecné spokojenosti. Chtěl bych se zeptat - vyznáte se v problematice těchto šablon a jejich účelu? Chtěl bych jim dát řád, jednotnou formu a případně je zevšeobecnit, zestručnit jejich použití apod. Nemám na to však asi dostatečné znalosti. Chtěl by jste se se mnou podílet na celkové rekonstrukci této problematiky? Současně je totiž používána poměrně nevzhledná {{Posloupnost}} a další. Chtěl bych to nějak sjednotit.--Fafrin 29. 4. 2011, 11:53 (UTC)
Chtělo by to sloučit všechny "extra" šablony, využívající kód základní šablony Panovník ({{český král}}, {{moravský markrabě}} etc.), do Panovníka, pro začátek. Avšak sloučení s šablonou {{Posloupnost}} nedojde, neb kdysi tu (po jednorázovém, nikým neprodiskutovaném) nahrazení šablony Biskup šablonou Posloupnost vykvetla na toto téma diskuze, v níž část se postavila za Panovníka, část za Posloupnost. Jak znám zdejší wikipedisty, nic se za tu dobu určitě nezměnilo. (Viz ona diskuze) --Silesianus 29. 4. 2011, 11:59 (UTC)
Mohl bych se zeptat, co editor či Wikipedise získá zrušením šablon český král, moravský markrabě apod? Jejich existence umožňuje vyplňovat jen potřebné údaje a mít tak kódově výrazně kratší a přehledňejší články. To je přece účelem šablon - ušetřit si práci. Zvlášťe to pak třeba nechápu u šablon pro tituly, jejichž obsah, znak, barva, titul apod. se během jejich existence vůbec nezměnilo. Naopak bych zcela podporoval snahu vytvořit všechny osobnostně - posloupnostní šablony na stejném grafickém základu.--Fafrin 29. 4. 2011, 12:12 (UTC)
Je to zbytečné mít tu pro každý titul vlastní šablonu, když to zvládne jen jedna. --Silesianus 29. 4. 2011, 12:15 (UTC)
Takže je zbytečné mít tu vlastní Navboxy pro každé téma, když to zvládne jeden? Je zbytečné mít tu šablonu pro {{Otto}} Ottův slovník naučný, když to zvládnou Wikizdroje? (Tím neříkám, že by se vešké sisters šablony neměli efektivně sloučit do jedné umisťované na konci). Je zbytečné mít tu různé citační šablony, když to zvládne jedna? Je to argumentace ad absurdum, ale já tomu argumentu prostě nerozumím? Vy rád opakovaně vyplňujete pořád ty samé údaje?--Fafrin 29. 4. 2011, 12:23 (UTC)
Je vhodné zakládat infoboxy zvláště pro britské herce, italské herce, české herce, německé herce atd., když to v klidu zvládne jeden infobox herec? --Silesianus 29. 4. 2011, 15:02 (UTC)
Ano, pokud by to vedlo k výrazné úspoře při zápisu. Šablona pro konkrétní panovnickou linii mi může umožnit vypisovat oproti {{Panovník}} polovinu argumnentů - místo argumentů kdy, předchůdce, následník, barva, znak(+ velikost) a co vyplňuji pouze kdy, předchůdce a následníka, případně oproti <co> daleko kratší <funkce>. Je to úspora asi poloviny argumentů. Oproti tomu Italský herec by před obecným hercem ušetřil tak možná jeden argument z 20ti.--Fafrin 30. 4. 2011, 00:10 (UTC)
No jo, když už jste přesvědčen, tak dál diskutovat nemá smysl. --Silesianus 30. 4. 2011, 08:52 (UTC)
Vy jste zřejmě také přesvědčen a ani jedna strana neumí přednést argument, který by druhou stranu přesvědčil o opaku. Takže si řekněme, že se o to silou nebudeme přetahovat a radši mi řekněte, jak si myslíte, že by ta šablona měla vypadat, jak ji vylepšit a jestli dělat nějakou pro více titulů zároveň a jak by ta měla vypadat.--Fafrin 30. 4. 2011, 11:17 (UTC)

Infobox vysoká škola

Ahoj, napadlo mě jedno vylepšení šablony Infobox univerzita a Kacir mi poradil obrátit se s tím na tebe:-) Myslíš, že by bylo možné přidat do infoboxu položku logo? Když jsou na commons uloženy fotka a logo zároveň, byla by dle mého škoda jedno z toho vynechat. Zrovna se mi to stalo u Univerzity Pardubice. Zdraví --Nadkachna 9. 5. 2011, 11:23 (UTC)

Ahoj, jen doplňuji otázky k řešení: kam jej umístit (pravděpodobně nad obrázek), defaultní velikost loga (?), a pokud bude nad obrázkem, pak od něj oddělit volitelným textem, aby nesplynulo s ním (např. Logo Univerzity Pardubice). Díky. --Kacir 9. 5. 2011, 11:27 (UTC)
Osobně bych asi navrhoval ho šoupnout dolů nad externí odkaz na web. Tak jak bývá umístěn podpis u biografických infoboxů. Toť můj nápad:-) --Nadkachna 9. 5. 2011, 11:50 (UTC)
Logo bývá obvykle v záhlaví u názvu univerzity, ale to už je jen technický problém, kam jej dát... někam se jednoduše vloží. :) Já jsem původně koncipoval infobox fakulta VŠ s tím, že bude v boxu buď logo nebo obrázek (nikoli obě varianty, parametr orbázek/znak), pokud je logo k dispozici, pak bych dal obrázek jednoduše do textu, ale v českých podmínkách je často logo chráněno autorskými právy, takže spíše vkládáme obrázky. --Kacir 9. 5. 2011, 13:53 (UTC)
Kam logo dát je zásadní otázka - u univerzity pardubice jsem nahodil imho základní řešení, teď řekněte co s tím.--Fafrin 9. 5. 2011, 23:04 (UTC)
Já bych byl pro řešení dle en wiki, tedy do infoboxu buď jen znak nebo obrázek, oba obrázky najednou zdají se mně příliš (máme např. u 1. LF UK). Nadhodím dotaz v diskusi šablony. Zatím ponechej logo na stejném místě a vhodné by bylo pod něj umístit text (v tomto případě: Znak Univerzity Pardubice) podle vzoru en:University of Oxford. Anglické řešení se mně líbí en:Harvard University. Ty fotky jsou česká znouzectnost pro nedostatek volných znaků fakulta a vysokých škol. Díky. --Kacir 10. 5. 2011, 08:50 (UTC)

Prosba & dotaz

Dobre rano Fafrine. Prominte ze Vas s tim jeste otravuju, ale nasel jste jeste nejaky zdroj pro obrazec, resp. souhlasil by jste s pripadnym smazanim?

Vim ze Vam jiste neni prijemne kdyz chci mazat Vasi praci, ale uznajte sam, ze zalozit wikiclanek zalozen na jedne vete z Bartche, ktera vznikla prekladem nevime jakeho slova, je prece jenom trochu malo. Abych jenom nekritizoval: pokud to pokladate za prinosne, muzme zalozit treba clanek teleso, kde bude obecnejsi, ne uplne formalni popis teles, a pridat tam jednu vetu "Konkretne Bartch definuje teleso jako uzaver otevrene oblasti.." To si predstavit umim, u "obrazce" je to ale prilist nestandardni pouziti. Zdravim Franp9am 13. 7. 2011, 06:31 (UTC)

Dobry den, Do knihovny jsem to bohužel včera nestihl. Dejte mi prosím čas na ověření, případně nelepte {{UO}}, ať jsem v presu. Nějací lidé mi potvrdili, že pojem existuje, ale bylo jich méně, než jsem čekal. Těleso udělám až tohle případně vyřeším. Možná by také bylo záhodno nejdříve vyrobit nějak tu Uzavřená oblast. Nebo Formální kontext či Atributové implikace, to jsou významné součásti Formální konceptuální analýza a nečekám, že by je jinde měli. :)--Fafrin 13. 7. 2011, 13:41 (UTC)
Jasna vec, vubec nespecham, jen jsem byl zvedavy. Pokud jde o teleso, jsem pro, jenom bych se nerad omezoval na nejakou presnou definici. Myslim totiz, ze by wiki mela reflektovat, co se jak pouziva a "teleso" se sice pouziva bezne, ale vyznam neni nejak presne vymezen -- kazdopadne, ta veta z Bartche by tam mohla byt jako "priklad pouziti pojmu" nebo tak neco. Uzavrenou oblast je mozne napsat, ale asi jenom jako pahyl; moc se o tom zas psat neda. Ale existuje to, overil jsem. Na en wiki maji dlouhy clanek Philosophical analysis, na ktery je presmerovana Conceptual analysis; kazdopadne bych zase en wiki az tak nepodcenoval a domnivam se, ze obrazec zadne interwiki nema z jinych duvodu nez z nedostatku vsech wiki krome ceske. Zdravim Franp9am 14. 7. 2011, 05:01 (UTC)
Mají dokonce i tu formální konceptuální analýzu en:Formal concept analysis, takže v moderních věcech jsou na tom zřejmě docela dobře.--Fafrin 14. 7. 2011, 13:06 (UTC)
Mají i kategorii Geometric shapes, mimochodem od začátku jsem přesvědčenej že i geometrické útvary měli být kategorie a ne článek, ale to jsem už vzdal :-) Franp9am 15. 7. 2011, 06:28 (UTC)
Ahoj, vyviji se to nejak s tim obrazcem? -- budes jeste hledat zdroje, anebo to muzu oblepit sablonou Urgentne Overit? Zdravim Franp9am 2. 8. 2011, 15:20 (UTC)
Nalep tam šablonu, univerzitní knihovna je zavřená.--Fafrin 2. 8. 2011, 15:21 (UTC)
No pokud myslis, ze zdroje najdes, muzme pockat do zari, to nespecha.. spis jde o to, zda tomu jeste veris. Zdravim Franp9am 2. 8. 2011, 15:35 (UTC)
V pondělí by měli mít v knihovnách otevřeno, minimálně v naší fakultní. Máme tam katedru Geometrie, když nic nenajdu, tak začnu sám pochybovat. Ale popožeň mě tou šablonou, když nemám bič, nic není.--Fafrin 2. 8. 2011, 16:39 (UTC)

LOH do infoboxu

Ahoj, bylo by možné přidat parametr: Letní olympijské hry do již existujícího infoboxu: {{Grandslamový turnaj a Turnaje Mistrů (konkrétní událost)}} tak, aby došlo k odkazování na další a minulý ročník LOH o +/-4 roky (předchozí/následující ročník), nyní je stav nastavený na +/-1 rok. Nevím, jestli je možné nastavit box tak, aby při zadání param. LOH docházelo k odkazování na +/-4 roky? Při nemožnosti udělám speciání box na LOH. Pozn.: Dané odkazování je obsaženo také v tomto infoboxu, příklad užití pak v článku Tennis na LOH 2012. Díky.--Kacir 10. 8. 2011, 20:18 (UTC)

Základně jsem to nejspíš nainstaloval, Šablona:Grandslamový turnaj a Turnaje Mistrů (konkrétní událost), ale asi potřebuji ukázkový český článek, abych správně upravil odkazy.--Fafrin 11. 8. 2011, 11:33 (UTC)
Díky za doplnění, box jsem vložil do Tenis na Letních olympijských hrách 2012, pokud možno prosím o rozepsanou záhlavní lištu: Letní olympijské hry xxxx. Věřím, že to doladíš. --Kacir 11. 8. 2011, 12:55 (UTC)
Jestli mohu požádat, až se k tomu dostaneš, tak nastavit velikost písma okolo 90 % současné velikosti, nyní se zdá být zbytečně velké (široký box). Díky.--Kacir 11. 8. 2011, 13:16 (UTC)
Zdravím, takže základně jsem to nějak upravil, ale je to prasácké(článek). Radši jsem vyrobil klon: {{Tenis na LOH}}, který nám umožňuje si to lépe přizpůsobit k potřebám LOH a zachovat přitom stejný styl. Co myslíte?--Fafrin 11. 8. 2011, 20:10 (UTC)
Klon box jsem smazal, zatím je zbytečný, do stávajícího boxu jsem vložil přesnější odkazy – funguje to výborně. Jen prosím ještě o změnšení základního písma (na cca +/-90%) a pokud by bylo možné wikifikovat v infoboxu parametry: mužská dvouhra, ženská dvouhra atd., tak jak to mají na anglické wikipedii, stačí ukázat na jednom příkladu, další dojedu. Mám na mysli např. v úvodním infoboxu 2011 Australian Open > Men's Singles. Děkuji Ti za pomoc.--Kacir 12. 8. 2011, 12:27 (UTC)

Všechno provedeno. V případě nejasností se ještě ozvěte. A změňte si taky podle sebe pro olimpiádu tu barvu, nevím, jestli jsem vybral dobře.-- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Fafrin (diskusepříspěvky)

Děkuji Vám ještě jednou, jede to dobře. Barvu jsem měl původně v úmyslu jinou, ale vybral jste dobře, takže ji necháme.--Kacir 12. 8. 2011, 20:52 (UTC)

Omlouvám se, že jsem to nezahrnul do požadavků, teď vidím, že se v boxu zbytečně zobrazují nevyplněné parametry (rozpočet, web), pokud by bylo možné je udělat jako volitelné (#if), až budete mít čas, pak prosím o editaci. Já jsem se o to na písku neúspěšně pokusil. Díky.--Kacir 13. 8. 2011, 09:33 (UTC)

Hotovo. snad funguje. Nechal jsme povinné datum, to mi příjde vskutku nutné.--Fafrin 13. 8. 2011, 17:48 (UTC)
Díky, v čl. se bohužel vyplněné volitelné par. nezobrazují.--Kacir 15. 8. 2011, 11:26 (UTC)

Obrazec

Ahoj, budeš něco dělat s článkem obrazec? Vypršela lhůta k ověření a tebe jsem našel posledního v diskusi, že se tím zabýváš :) já nevím co s tím, poraď mi prosím. Díky. --Tlusťa 19. 8. 2011, 13:48 (UTC)

Právě jsem dorazil zpět do civilizace. Zítra. určitě.--Fafrin 22. 8. 2011, 19:12 (UTC)

Ibox GS

Ahoj, podívejte se prosím na {{Turnaj Grand Slamu}}, pokud je možné do něj doplnit volitelné parametry "vítěz", "finalista" atd., aby vypadal takto (viz úvodní sekce). Kód infoboxu s volitelným parametrem "vítěz" je zde, jeho zobrazení pak zde. Stačilo by upravit parametr "vítěz" na mém písku, já bych ostatní dojel. Nyní se zobrazuje jméno (yyy) mimo vpravo. Díky.--Kacir 16. 9. 2011, 11:35 (UTC)

Převedl jsem to na infobox a vyřešil. Není to tak lepší?--Fafrin 16. 9. 2011, 13:37 (UTC)
Díky za operaci, pěkné, použijeme infobox. Ještě malý dotaz, nešla by šířka iboxu zúžit, pokud infobox není nastaven jednotně (jen se ptám, pokud by to náhodou šlo).--Kacir 16. 9. 2011, 14:07 (UTC)
Hlásím poslední vychytávku, která nebyla do infoboxu zakomponována, a to [[{{#ifexist: {{{1}}} (tenis)|{{{1}}} (tenis)|{{{1}}} }}|{{{1}}}]], funguje při názvu s rozlišovačem, tedy např. [[Wimbledon (tenis)]], jinak box odkazuje na rozcestník: viz Wimbledon in box. Očekávaně se mi nedaří tento kód zakomponovat. Děkuji.--Kacir 16. 9. 2011, 22:52 (UTC)
Prosím v dohledné době o vyjádření k problému odkazování na rozlišovač. Pokud to nejde, zkusím naroubovat fr iw verzi do šablony. Díky.--Kacir 2. 10. 2011, 17:01 (UTC)
Něco jsem tam poštrachal, je to ono?--Fafrin 2. 10. 2011, 18:01 (UTC)
Ano díky, funguje to výborně. Infobox v dohledné době nahradím. (P.S. Napsal jsem do Senátu kvůli požadavku úpravy URL ve stylu jednoduchého odkazování z PSP ČR. Případnou reakci budu tlumočit).--Kacir 2. 10. 2011, 23:45 (UTC)

Infoboxy

Ahoj, potřeboval, bych tvou pomoc. Chtěl bych vytvořit infobox pro hudební ocenění (spíš pro ocenění jako takové), ale nevím, jak na to. Tak se ptám jestli by si mě nějak navedl, jak to založit nebo tak. --Tvstrela (diskuse) 10. 8. 2012, 18:32 (UTC)

Hm, chcete vytvořit infobox do článků o ocenění (článek o sošece oskara, o wimbledonském poháru, o zlaté medaili z tokia, o řádu bílého lva...) nebo do článku o ocenění někoho/něčeho (články o předávání oskarů, články kdo dostal českého lva, článek kdo dostal nějakou hudební cenu)? Jinak návod je tu: {{Infobox}} a Nápověda:Infobox, kdyby jste si nevěděl rady, ozvěte se. Klidně to základně založím a vytvořím. --Fafrin (diskuse) 12. 8. 2012, 13:53 (UTC)

Průsek v portálu fyzika

Díky za první průsek. Jen jeden dotaz - proč u teoretické mechaniky zmizel veledůležitý Hamiltonův princip, užívaný i v dalších teoretických oborech (teorie elmg. pole, kvantová teorie pole)? To už spíš měl být vyškrtnut princip Maupertuisův. Můj názor je, že by měl zůstat jeden integrální princip (nejlépe ten Hamiltonův) a dobrý by byl i jeden diferenciální, nejlépe d'Alembertův (nebo princip virtuální práce). Ale netrvám na tom, berte to jen jako podnět k zamyšlení. Petr Karel (diskuse) 13. 9. 2012, 12:29 (UTC)

Nevím, co je co zač, tak jsem tam nechal od každého pána jeden. Klidně je prohoďte. Jde o to, spíše je celkově zredukovat, ponechat to zásadní, od každé oblast/tématu/konceptu jeden hlavní článek. --Fafrin (diskuse) 13. 9. 2012, 16:27 (UTC)

Úprava šablon

Dobrý den, děkuji za úpravu navrhovaných šablon. Domnívám se však, že zde došlo k omylu. Není mi jasné, proč by měli být autoři, do jejichž článků byly vloženy šablony Urgentně upravit a Urgentně ověřit, upozorňováni na své diskusní stránce šablonou {{Významnost autor}}. S přáním pěkného večera — Loupežník (diskuse) 18. 10. 2012, 22:06 (UTC)

Ja, to mi nedošlo, omlouvám se. Příště budu pozornější. Mnoho zdaru.--Fafrin (diskuse) 18. 10. 2012, 22:28 (UTC)
Děkuji za odpověď, není třeba se omlouvat. Jen jsem se chtěl zeptat, zda šlo o omyl nebo o záměr. — Loupežník (diskuse) 18. 10. 2012, 22:37 (UTC)
Záměr byl dostat to na jeden řádek, omyl byl nechat tam původní odkaz. Ještě jsem uvažoval, jestli některé věty neudělat malým. (Ono, jestli potřebujete pomoct.)--Fafrin (diskuse) 19. 10. 2012, 11:12 (UTC)
Ono to tak původně bylo, nicméně pak jsem usoudil, že dodatečné řádkování příliš šablony nafukuje (viz též tato diskuse, reakce na Pavla Jelínka, nikoliv ta první na Kacíře) a změnil to (současná verze). Nicméně teď jste mi nasadil brouka do hlavy a mám pocit, že je opět přehlednější a estetičtější to první. :) — Loupežník (diskuse) 22. 10. 2012, 09:35 (UTC)
Tak, mě šlo primárně o jednotnost vzhledu napříč těmi šablonami. Za lepší jsem považoval menší/kratší verzi. Vkladatel by možná ocenil kódový řádek na samostatném řádku, ale má to být zkušený wikipedista, tak si snad poradí, ne?--Fafrin (diskuse) 22. 10. 2012, 19:42 (UTC)
Objem textu je v obou případech stejný, jde pouze o formátování. Ale díky! Takže v zájmu jednotnosti raději malé písmo. A ten řádek se zdrojákem je přizpůsobený právě k tomu, aby se nemusel roztahovat do více řádků. Jsou tam dva divy s levým floatingem, takže pokud někdo udělá trojklik na zdrojáku, označí se skutečně jen ten zdroják a nikoliv ten text „pro vkladatele šablony“. — Loupežník (diskuse) 22. 10. 2012, 20:05 (UTC)

Tato stránka je WP:Rozcestník. Nepřidávejte sem prosím nepatřičné informace. Vložit je můžete do příslušných odkazovaných článků. --Vachovec1 (diskuse) 28. 10. 2012, 12:37 (UTC)

Články zakládat nebudu, nicméně přesunu část informací do těch existujících, může být?--Fafrin (diskuse) 28. 10. 2012, 12:39 (UTC)
Ta Jana Wolfová z SDŽ je tatáž, co z SBB, nebo jde o dvě různé osoby? --Vachovec1 (diskuse) 28. 10. 2012, 12:51 (UTC)