Zendaya: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
MerlIwBot (diskuse | příspěvky)
m Robot: Odebírám se:Zendaya coleman (deleted)
Bez shrnutí editace
Řádek 22: Řádek 22:
}}
}}


'''Zendaya Colemanová''', lépe známá pod mononymem '''Zendaya''' (* [[1. září]] [[1996]], [[Oakland]], [[Kalifornie]], [[Spojené státy americké]]) je americká [[Zpěvák|zpěvačka]], [[tanečnice]] a [[Herec|herečka]]. V televizi působí od svých šesti let a její nejznámější rolí je postava 'Rocky' z nejnovějšího seriálu Disney Channel ''[[Na parket!]]''.v na parket je její přítelkyně cece jones(bella).nazpívaly mnoho společných písní(something to dance for/TTYLXOX,watch me atd.).i teď jsou to kamarádky.zendaya má dobrý styl a vkus na oblečení.
'''Zendaya Colemanová''', lépe známá pod mononymem '''Zendaya''' (* [[1. září]] [[1996]], [[Oakland]], [[Kalifornie]], [[Spojené státy americké]]) je americká [[Zpěvák|zpěvačka]], [[tanečnice]] a [[Herec|herečka]]. V televizi působí od svých šesti let a její nejznámější rolí je postava 'Rocky' z nejnovějšího seriálu Disney Channel ''[[Na parket!]]''.v na parket je její přítelkyně cece jones(bella).nazpívaly mnoho společných písní(something to dance for/TTYLXOX,watch me atd.).i teď jsou to kamarádky.zendaya má dobrý styl a vkus na oblečení.jsou to bubáci a maj divný zuby padaj jim z huby.


== Externí odkazy ==
== Externí odkazy ==

Verze z 3. 6. 2012, 18:15

Šablona:Infobox Hudební umělec

Zendaya Colemanová, lépe známá pod mononymem Zendaya (* 1. září 1996, Oakland, Kalifornie, Spojené státy americké) je americká zpěvačka, tanečnice a herečka. V televizi působí od svých šesti let a její nejznámější rolí je postava 'Rocky' z nejnovějšího seriálu Disney Channel Na parket!.v na parket je její přítelkyně cece jones(bella).nazpívaly mnoho společných písní(something to dance for/TTYLXOX,watch me atd.).i teď jsou to kamarádky.zendaya má dobrý styl a vkus na oblečení.jsou to bubáci a maj divný zuby padaj jim z huby.

Externí odkazy