Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough): Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Řádek 21: Řádek 21:
}}
}}


'''''Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough)''''' je skladba nahrána v roce [[1973]] [[švédsko|švédskou]] hudební skupinou [[ABBA]]. Jedná se o čtvrtý a současně poslední [[singl]] z jejich alba ''[[Ring Ring (album)|Ring Ring]]'', který však nevyšel ve [[Švédsko|Švédsku]], ale v okolních [[skandinávie|skandinávských]] zemích.<ref>[http://www.abbasite.com/articles/articles/ring-ring-%E2%80%93-abba%E2%80%99s-journey-towards-eurovision www.abbasite.com]</ref> B-stranu tvoří píseň ''I Am Just a Girl'', která byla nahrána jako jedna z posledních na albu ''Ring Ring''.
'''''Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough)''''' je skladba nahrána v roce [[1973]] [[švédsko|švédskou]] hudební skupinou [[ABBA]]. Jedná se o čtvrtý a současně poslední [[singl]] z jejich alba ''[[Ring Ring (album)|Ring Ring]]'', který však nevyšel ve [[Švédsko|Švédsku]], ale v okolních [[skandinávie|skandinávských]] zemích.<ref>[http://www.abbasite.com/articles/articles/ring-ring-%E2%80%93-abba%E2%80%99s-journey-towards-eurovision www.abbasite.com]</ref> B-stranu tvoří píseň "I Am Just A Girl", která byla nahrána jako jedna z posledních na albu ''Ring Ring''.


== Historie ==
== Historie ==

Verze z 19. 4. 2012, 08:59

Šablona:Infobox Singl

Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough) je skladba nahrána v roce 1973 švédskou hudební skupinou ABBA. Jedná se o čtvrtý a současně poslední singl z jejich alba Ring Ring, který však nevyšel ve Švédsku, ale v okolních skandinávských zemích.[1] B-stranu tvoří píseň "I Am Just A Girl", která byla nahrána jako jedna z posledních na albu Ring Ring.

Historie

Hudbu i text k písni "Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough)" napsala autorská dvojice Benny Andersson & Björn Ulvaeus. Hlavní vokální party zpívají všichni čtyři členové skupiny ABBA.

Seznam skladeb

A. Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough)
B. I Am Just A Girl

Umístění v hitparádách

Singl nepronikl v žádné zemi do TOP 10 singlových hitparád.

Reference

V tomto článku byl použit překlad textu z článku Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough) na anglické Wikipedii.