Sirotek Milhouse: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
ZéroBot (diskuse | příspěvky)
m r2.7.1) (robot přidal: pt:Milhouse Fica Órfão
Vswd (diskuse | příspěvky)
Bez shrnutí editace
Řádek 13: Řádek 13:
| Hosté =
| Hosté =
}}
}}
'''Sirotek Milhouse''' je šestá [[epizoda]] 19. série [[Spojené státy americké|amerického]] [[animace|animovaného]] seriálu Simpsonovi.
'''Sirotek Milhouse''' je šestá [[epizoda]] [[Simpsonovi (devatenáctá série|19. série]] [[Spojené státy americké|amerického]] [[animace|animovaného]] [[seriál]]u [[Simpsonovi]].
== Děj ==
== Děj ==
{{Spoiler}}
{{Spoiler}}

Verze z 3. 2. 2012, 21:54

Šablona:Infobox Simpsonovi epizoda Sirotek Milhouse je šestá epizoda 19. série amerického animovaného seriálu Simpsonovi.

Děj

Šablona:Spoiler Simpsonovi a van Houtenovi mají piknik, na něm van Houtenovi oznámí, že se budou znovu brát. Homer se při přípravě na odrozvedení prořekne, že nezná barvu očí Marge. Marge Homerovi řekne, že dokud si nevzpomene, tak její oči neuvidí. Po svatbě van Houtenovi odjedou na svatební cestu na výletní cestu po moři. Zatímco jsou pryč, tak Milhouse zůstává u Simpsonů a spolu s Bartem provádějí spoustu lumpáren. Mezitím se van Houtenům stane nehoda, při které přepadnou přes zábradlí paluby výletní lodě. Dva námořníci přijdou Milhouseovi říct, že jeho rodiče jsou nezvěstní a možná mrtví. Milhouse přepadnou deprese. Poté co se napije z Magggiiny kojenecké lahve s mlékem přijde na to, že se chová jako mimino a rozhodne se stát se pravým mužem. Mezitím se Homer snaží přijít na barvu očí Marge pomocí jejich svatebního alba, ale nezná kód k jeho otevření, což je datum jejich svatby. Milhouse změní styl a začne se oblékat do černé bundy a riflí a tvářit se melancholicky. Díky této image si ho oblíbí celá škola, obzvlášť holky včetně Lízi. Zatímco Milhouseova popularita roste, tak Bartova značně upadá. Bart se rozhodne, že to tak nenechá. Vzpomene si, že Milhouse má strýčka v Kalifornii. Podaří se mu najít Norberta van Houtena - Milhouseova strýčka patřícího k dánskýchm van Houtenům, a pozvat ho do Springfieldu. Strýček Norbert, kterému se říká Zack a podobá se Indiana Jonesovi, přijede do Springfieldu. Milhouse se díky jejich společným aktivitám stane ještě populárnější. Homer pořád chce zjistit jakou barvu mají oči Marge. Nakonec mu děda Simpson připomene, že o Marge dřív věděl úplně všechno a složil o ní dokonce píseň. Homer tedy začne píseň zpívat, aby si na barvu očí vzpomněl. Když se píseň dostane k barvě očí Marge, tak si nemůže vzpomenout jak píseň pokračovala. Marge uslyší jak Homer zpívá píseň o ní, odpustí mu, sundá si brýle a ukáže mu svoje oříškové oči. Milhouse a strýček Zack odlétají ze Springfiedu zpátky do Kalifornie horkovzdušným balónem. Když Bart vidí, jak odlétají, přijde na to, že má Milhouse rád a vyleze po kotevním laně do balónu za nimi. V balónu se dohodnou, že poletí na cestu kolem světa. Na opuštěném ostrově Milhouseovi rodiče postaví rogalo, aby mohli z ostrova uniknout. Krátce po startu však narazí do balónu s Bartem, Milhousem a Zackem. Zack stihne zavolat statečným dánským námořníkům, aby je zachránili. Zack se tam začne prát s Milhouseovým otcem. Šablona:Endspoiler

Související články