Čtyři velké ženy a manikúra: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m USA->Spojené státy americké
Vswd (diskuse | příspěvky)
Bez shrnutí editace
Řádek 16: Řádek 16:
| Hosté =
| Hosté =
}}
}}
'''''Čtyři velké ženy a manikura''''' je dvacátá epizoda dvacáté série [[Spojené státy americké|amerického]] animovaného [[seriál]]u ''[[Simpsonovi]]''.
'''''Čtyři velké ženy a manikura''''' je dvacátá epizoda [[Simpsonovi (dvacátá série) |dvacáté série]] [[Spojené státy americké|amerického]] animovaného [[seriál]]u ''[[Simpsonovi]]''.


== Děj ==
== Děj ==

Verze z 3. 2. 2012, 21:43

Šablona:Infobox Simpsonovi epizoda Čtyři velké ženy a manikura je dvacátá epizoda dvacáté série amerického animovaného seriálu Simpsonovi.

Děj

Marge a Liza jsou na manikúře a diskutují o tom, jak jak důležité, jestli žena dobře vypadá, nebo jestli je chytrá a vzdělaná. Vyprávějí si čtyři příběhy.

Královna Alžběta I.

Marge vypráví příběh o královně Alžbětě I. V příběhu hraje Alžbětu Selma. Před královnu předstupuje mnoho nápadníků a královna je všechny odmítne, i s Chuliem španělským. Ten se chce Anglii pomstít, ale Anglie je nakonec zachráněna. Alžběta nakonec zvolá: „Nepotřebuji muže, protože mám anglii.“

Sněhurka a sedm trpaslíků

Líza chce vyprávět příběh příběh o Sněhurce a sedmi trpaslících, jenže jí přeruší právník, kvůli tomu že na tento příběh se vztahuje autorské právo společnosti Disney. Jenže Líza má v příběhu vlastní trpaslíky, a tak může vyprávět. Její konec se od klasické pohádky liší tím, že Sněhurku zachránila žena lékařka a nikolivěk princ.

Macbeth

Příběh se odehrává v divadle, kde je Marge pradlenou kostýmů a Homer hercem, jenže hned v první hře hraje strom. Marge donutí Homera k tomu, aby zabil Mela, který hraje Macbetha. Homer ho zabije a získá jeho roli. Jenže role mu nejde, a tak ho Marge donutí zabíjet další a další postavy. Nakonec zahraje hru správně, jenže před prázdným hledištěm.

Maggie Roarková

Příběh pojednává o Maggie Roarkové, ale zároveň o Maggie samotné. Maggie má talent na stavění z kostek, jenže její vychovatel z jeslí jí brání v rozletu a dokonce vede soud kvůli tomu že je Maggie nadaná.