Julia Volkovová: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m oprava eo
m →‎Externí odkazy: ještě DEFAULT
Řádek 16: Řádek 16:


{{Pahýl - biografie}}
{{Pahýl - biografie}}
[[Kategorie:Ruské zpěvačky|Volková, Julia Olegovna]]
{{DEFAULTSORT:Volková, Julia Olegovna}}
[[Kategorie:Narození 1985|Volková, Julia Olegovna]]
[[Kategorie:Ruské zpěvačky]]
[[Kategorie:Žijící lidé|Volková, Julia Olegovna]]
[[Kategorie:Narození 1985]]
[[Kategorie:Žijící lidégovna]]
[[Kategorie:Ženy]]
[[Kategorie:Ženy]]



Verze z 20. 1. 2012, 06:15

Julia Volkovová

Julia Volkovová (rusky Ю́лия Оле́говна Во́лкова, Julia Olegovna Volkova; narozená 20. února 1985 Moskva) je ruská zpěvačka, členka dívčího hudebního dua t.A.T.u. Mezi hudebními kritiky je oceňovaná za nezaměnitelnou barvu hlasu.[zdroj⁠?]

Životopis

Narodila se v Moskvě. Její otec je ruský podnikatel a businessman Oleg Viktorovič Volkov a matka kadeřnice Larissa Viktorovna Volkova. Již v šesti letech začala navštěvovat základní uměleckou školu, hru na piáno a herectví. V jedenácti letech přestoupila na uměleckou školu pro nadané talenty v Moskvě. Je hudebně a herecky vzdělaná a vystudovala Státní hudební a hereckou universitu v Moskvě. V roce 1999 vyhrála konkurz spolu s Lenou Katinou na ruské popové duo t.A.T.u.

V květnu 2004 ohlásila, že je těhotná se svým dlouhodobým přítelem Pavlem (Pašou) Sidorovem. Její první dítě se narodilo 23. září 2004 a dostalo jméno Viktoria. Následně se rozešla se Sidorovem na jaře roku 2005, ale nezůstala sama nadlouho. Při natáčení nového alba t.A.T.u. navázala vztah s rusko-americkým podnikatelem Tigranem.

Související články

Externí odkazy

Šablona:Pahýl - biografie