Diskuse s wikipedistou:Stanator: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Stanator (diskuse | příspěvky)
Kirk (diskuse | příspěvky)
Řádek 28: Řádek 28:


Tož já take zdravím. Nějaká ta spolupráca by na škodu nebyla, enom to nesmí byt v oblasti náboženství, tam sa asi neshodnem. [[Wikipedista:Stanator|stanator]] 2. 6. 2011, 20:13 (UTC)
Tož já take zdravím. Nějaká ta spolupráca by na škodu nebyla, enom to nesmí byt v oblasti náboženství, tam sa asi neshodnem. [[Wikipedista:Stanator|stanator]] 2. 6. 2011, 20:13 (UTC)

Tož náboženství neřeším :D Jináč já su sice ateista, hale turistické návštěvy kostelů provozuju docela často :-) --[[Wikipedista:Kirk|Kirk]] 2. 6. 2011, 20:18 (UTC)

Verze z 2. 6. 2011, 22:18

Diskuse byla smazána dne 2.4.2011

Slované

Zdravím, jsi si jistý že hesla týkající se raných dějin českého prostoru patří mezi související v heslu Slované ? To by tam pak musela být i Kyjevská Rus, Rurikovci a dějiny všech slovanských států. S pozdravem --Crinkly.sun 8. 4. 2011, 09:31 (UTC)

Portál Křesťanství

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Ernst August II., který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 16. 4. 2011, 07:20 (UTC)

P. S. Jenom upozorňuji, že pro články vzniklé překladem z jiných jazykových wikipedií existuje samostatná šablona Překlad.

Děkuij Vám za odkaz na šablonu překlad, při vytváření článku jsem si nějak přehlídl, proto jsem si vypomohl prvním článkem, který se odkazoval na překlad z jiné wiki a který jsem našel. Článek jsem primárně vytvářel pro Portál:Historie. Jako člena portálu Křesťanství mě těší, že článek našel uplatnění i na tomto porálu. :) Těším se na další spolupráci. Zdraví stanator 16. 4. 2011, 11:13 (UTC)

HotCat

Zdravím, kolego, pomocí HotCat lze přidávat více kategorií – musí se kliknout na závorkované větší (++), pak se objeví tlačítko Uložit. Po přidání nebo změně více kategorií se toto tlačítko zmáčkne, načež se ještě objeví editační okno se změnami, takže je to jakoby o krok delší, ale zase se rekategorizace ukládá do historie jako jedna editace (což je záhodno zejména u datově větších článků) včetně automatického detailního popisu těchto změn. S pozdravem Gumruch 2. 6. 2011, 19:16 (UTC)

dotaz

Tož zdravím, kolego. Tož vidím, že jste také z Moravy, tož to spolu můžem začít spolupracovat a eventuálně bét kamarády :-) --Kirk 2. 6. 2011, 20:05 (UTC)

Tož já take zdravím. Nějaká ta spolupráca by na škodu nebyla, enom to nesmí byt v oblasti náboženství, tam sa asi neshodnem. stanator 2. 6. 2011, 20:13 (UTC)

Tož náboženství neřeším :D Jináč já su sice ateista, hale turistické návštěvy kostelů provozuju docela často :-) --Kirk 2. 6. 2011, 20:18 (UTC)