Wikipedista:Eryn Blaire: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m aktualizace
zostručnenie, aktualizácia
Řádek 11: Řádek 11:


Ahojte,
Ahojte,
pochádzam zo [[Slovensko|Slovenska]] z [[Banská Bystrica|Banskej Bystrice]]. Oveľa viac som aktívnejšia na slovenskej Wikipédii, preto ak chcete vedieť o mne viacej informácií, pozrite sa aj na [http://sk.wikipedia.org/wiki/Redaktor:Eryn_Blaireov%C3%A1 moju redaktorskú stránku]. Som síce schopná napísať kratší text v češtine (s chybami), ale väčšina mojich príspevkov tu len wikilinky a interwiki.
pochádzam zo [[Slovensko|Slovenska]] z [[Banská Bystrica|Banskej Bystrice]]. Oveľa viac som aktívnejšia na slovenskej Wikipédii, preto ak chcete vedieť o mne viac informácií, pozrite sa na [http://sk.wikipedia.org/wiki/Redaktor:Eryn_Blaireov%C3%A1 moju redaktorskú stránku]. Na českej Wikipédii straší niekoľko desiatok mojich (alebo aspoň sčasti mojich) článkov, ktoré tunajší redaktori preložili do češtiny.


Už sa sem prihlasujem len výnimočne, preto pokiaľ ma chcete kontaktovať, urobte tak prosím na mojej [http://sk.wikipedia.org/wiki/Diskusia_s_redaktorom:Eryn_Blaireov%C3%A1 slovenskej diskusnej stránke].
Na českej Wikipédii straší aj niekoľko desiatok mojich (alebo aspoň sčasti mojich) článkov, ktoré tunajší redaktori preložili do češtiny, napríklad [[Saturn (planeta)|Saturn]], [[Mir]] a [[Havárie raketoplánu Columbia]]. Medzi moje činnosti na českej Wikipédii patrí okrem iného aj starostlivosť o ne.


{{DEFAULTSORT:Eryn Blaire}}
{{DEFAULTSORT:Eryn Blaire}}

Verze z 1. 6. 2011, 20:40

Šablona:User sk
Šablona:User cs-3
Šablona:User en-1

Ahojte, pochádzam zo Slovenska z Banskej Bystrice. Oveľa viac som aktívnejšia na slovenskej Wikipédii, preto ak chcete vedieť o mne viac informácií, pozrite sa na moju redaktorskú stránku. Na českej Wikipédii straší niekoľko desiatok mojich (alebo aspoň sčasti mojich) článkov, ktoré tunajší redaktori preložili do češtiny.

Už sa sem prihlasujem len výnimočne, preto pokiaľ ma chcete kontaktovať, urobte tak prosím na mojej slovenskej diskusnej stránke.