Hidden & Dangerous: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Nabulcar (diskuse | příspěvky)
m Doplnění překladu
Nabulcar (diskuse | příspěvky)
m oprava drobností
Řádek 30: Řádek 30:


===Gameplay===
===Gameplay===
Hráč ovládá čtyřčlenný tým britských [[Special Air Service]] (SAS), provádějící důležité sabotážní a záchranné mise během [[Druhá světová válka|druhé světové války]]. Hráč musí zůstat skryt pro většinu mise k dokončení úkolu. Hráč má také veliký výběr zbraní a vybavení, které zahrnuje položky od odstřelovačských pušek, přes bazooky (protipancéřové zbraně) až po samopaly. Hráč také může řídit vozidla.
Hráč ovládá čtyřčlenný tým britských [[Special Air Service]] (SAS), provádějící důležité sabotážní a záchranné mise během [[Druhá světová válka|druhé světové války]]. Hráč musí zůstat skryt, po většinu mise, k úspěšnému dokončení úkolu. Hráč má také veliký výběr zbraní a vybavení, které zahrnuje položky od odstřelovačských pušek, přes bazooky (protipancéřové zbraně) až po samopaly. Hráč také může řídit vozidla.


Před každou msí si hráč mohl vybrat z několika vojáků do svého týmu. Vojáci se odlišovali jednotlivými vlastnostmi (konkrétně rychlost, přesnost střelby, nosnost...). Poté je mohl vybavit vybavením na jednotlivý druh mise. V misích je pak mohl poslat na určitá místa na mapě, to bylo spojeno ale s tím že vojáci díky špatné AI zbytečně umírali v řekách...
Před každou musí si hráč mohl vybrat z několika vojáků do svého týmu. Vojáci se odlišovali jednotlivými vlastnostmi (např. rychlost, přesnost střelby, nosnost ...). Poté je mohl vybavit vybavením na jednotlivý druh mise. V misích je pak mohl poslat na určitá místa na mapě, to bylo spojeno ale s tím, že vojáci díky špatné AI zbytečně umírali v řekách...


===Recenze===
===Recenze===
Řádek 38: Řádek 38:


===Rozšíření===
===Rozšíření===
Rozšíření s názvem [[Hidden & Dangerous: Devil's Bridge]] ve spojených státech a [[Hidden & Dangerous: Fight for Freedom]] ve velké británii. Rozšíření přidávalo nové mise v nových lokacích, pro co-operaci a single player a nové zbraně. Celkem devět misí v [[Polsko|Polsku]], jižním [[Řecko|Řecku]] a ve městě [[Bastogne]] v [[Belgie|Belgii]].
Rozšíření s názvem '''[[Hidden & Dangerous: Devil's Bridge]]''' ve [[Spojené státy americké|Spojených Státech]] a '''[[Hidden & Dangerous: Fight for Freedom]]''' ve [[Velká Británie|Velké Británii]]. Rozšíření přidávalo nové mise v nových lokacích, pro co-operaci a single player a nové zbraně. Celkem devět misí v [[Polsko|Polsku]], jižním [[Řecko|Řecku]] a ve městě [[Bastogne]] v [[Belgie|Belgii]].


Plně opravená a vylepšená verze hry, Hidden & Dangerous Deluxe, konkrétně Hidden & Dangerous + Hidden & Dangerous: Fight for Freedom ([[Hidden & Dangerous: Devil's Bridge]]), byla prodávána zadarmo jako reklama pro pokračování [[Hidden & Dangerous 2]].
Plně opravená a vylepšená verze hry, Hidden & Dangerous Deluxe, konkrétně '''Hidden & Dangerous''' + '''Hidden & Dangerous: Fight for Freedom''' ([['''Hidden & Dangerous: Devil's Bridge''']]), byla prodávána zdarma jako reklama pro pokračování hry [[Hidden & Dangerous 2]].


{{Překlad
{{Překlad

Verze z 13. 7. 2010, 22:11

Šablona:Infobox videohra

Hidden & Dangerous je počítačová videohra vyvinutá firmou Illusion Softworks (dnes 2K Czech), vydaná roku 1999 a distribuovaná firmou Take-Two Interactive a TalonSoft pro Windows, Dreamcast, a PlayStation. PlayStationový port hry byl vyvinut firmou Tarantula Studios.

Gameplay

Hráč ovládá čtyřčlenný tým britských Special Air Service (SAS), provádějící důležité sabotážní a záchranné mise během druhé světové války. Hráč musí zůstat skryt, po většinu mise, k úspěšnému dokončení úkolu. Hráč má také veliký výběr zbraní a vybavení, které zahrnuje položky od odstřelovačských pušek, přes bazooky (protipancéřové zbraně) až po samopaly. Hráč také může řídit vozidla.

Před každou musí si hráč mohl vybrat z několika vojáků do svého týmu. Vojáci se odlišovali jednotlivými vlastnostmi (např. rychlost, přesnost střelby, nosnost ...). Poté je mohl vybavit vybavením na jednotlivý druh mise. V misích je pak mohl poslat na určitá místa na mapě, to bylo spojeno ale s tím, že vojáci díky špatné AI zbytečně umírali v řekách...

Recenze

Hidden and Dangerous pravděpodobně nastavila směr taktických realistických stříleček a obdržela hodně pozitivních recenzí.

Rozšíření

Rozšíření s názvem Hidden & Dangerous: Devil's Bridge ve Spojených Státech a Hidden & Dangerous: Fight for Freedom ve Velké Británii. Rozšíření přidávalo nové mise v nových lokacích, pro co-operaci a single player a nové zbraně. Celkem devět misí v Polsku, jižním Řecku a ve městě Bastogne v Belgii.

Plně opravená a vylepšená verze hry, Hidden & Dangerous Deluxe, konkrétně Hidden & Dangerous + Hidden & Dangerous: Fight for Freedom ('''Hidden & Dangerous: Devil's Bridge'''), byla prodávána zdarma jako reklama pro pokračování hry Hidden & Dangerous 2.

V tomto článku byl použit překlad textu z článku 13 July 2010 Hidden & Dangerous na anglické Wikipedii (číslo revize „18:21, 13 July 2010“ není číslo)Šablona {{Překlad}} hodnotu „18:21, 13 July 2010“ zadanou do parametru „revize“ nerozeznala!.