Fredericco Corleone: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
SieBot (diskuse | příspěvky)
m robot přidal: ro:Fredo Corleone
Topika26 (diskuse | příspěvky)
m text. úpravy
Řádek 2: Řádek 2:


==Charakteristika==
==Charakteristika==
Fredericco Corleone je prostředním synem [[Don Corleone|Vita Corleona]]. Jako o Donově nástupci se o něm neuvažovalo. Původně se nervově zhroutil, poté co byl svědkem postřelení jeho otce. Později se stal ředitelem hotelu v [[Las Vegas]]. U Dona upadl v mírnou nemilost, když začal podnikat různé sexuální výstřednosti, jako když si například brad do postele dvě ženy najednou.
Fredericco Corleone je prostředním synem [[Don Corleone|Vita Corleona]]. Jako o Donově nástupci se o něm neuvažovalo. Původně se nervově zhroutil, poté co byl svědkem postřelení svého otce. Později se stal ředitelem hotelu v [[Las Vegas]]. U Dona upadl v mírnou nemilost, když začal podnikat různé sexuální výstřednosti, jako když si například vzal do postele dvě ženy najednou.


==Rodina==
==Rodina==

Verze z 24. 1. 2010, 19:48

Fredericco Corleone je fiktivní postava z románu Kmotr od Maria Puza.

Charakteristika

Fredericco Corleone je prostředním synem Vita Corleona. Jako o Donově nástupci se o něm neuvažovalo. Původně se nervově zhroutil, poté co byl svědkem postřelení svého otce. Později se stal ředitelem hotelu v Las Vegas. U Dona upadl v mírnou nemilost, když začal podnikat různé sexuální výstřednosti, jako když si například vzal do postele dvě ženy najednou.

Rodina