Pavel Anděl: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m oprava odkazu
Noc s Andělem i Pomeranč skončily
Řádek 1: Řádek 1:
'''Pavel Anděl''' (* [[1966]] v [[Cheb]]u) je český [[herec]], hudebník, hudební [[publicista]], televizní [[dramaturg]] a [[moderátor (člověk)|moderátor]].
'''Pavel Anděl''' (* [[1966]] v [[Cheb]]u) je český [[herec]], hudebník, hudební [[publicista]], televizní [[dramaturg]] a [[moderátor (člověk)|moderátor]].


Po absoulutoriu herectví na pražské [[DAMU]] neprve krátce působil v [[Příbramské divadlo|Příbramském divadle]], poté pět let vystupoval v ústeckém Činoherním studiu. S moderováním začínal na v rádiu [[Evropa 2]], asi tři roky působil i v [[TV Prima]], kde pracoval na přípravě pořadu ''S.O.S.''. Od roku [[1998]] připravuje společně s dramaturgem [[Jan Kratochvíl|Janem Kratochvílem]] na [[ČT2]] svůj vlastní pořad ''[[Noc s Andělem]]''. Kromě toho zde také dramaturgicky i producentsky zajišťuje pořady ''Pomeranč'' a ''Musicblok''. V současnosti stále působí na [[Rádio|rádiu]] [[RockZone 105,9]] v pořadu ''Andělská dvacítka''.
Po absoulutoriu herectví na pražské [[DAMU]] neprve krátce působil v [[Příbramské divadlo|Příbramském divadle]], poté pět let vystupoval v ústeckém Činoherním studiu. S moderováním začínal na v rádiu [[Evropa 2]], asi tři roky působil i v [[TV Prima]], kde pracoval na přípravě pořadu ''S.O.S.''. Od roku 1998 do roku 2009 připravoval společně s dramaturgem [[Jan Kratochvíl|Janem Kratochvílem]] na [[ČT2]] svůj vlastní pořad ''[[Noc s Andělem]]''. Kromě toho zde také dramaturgicky i producentsky zajišťoval pořady ''Pomeranč'' a ''Musicblok''. V současnosti stále působí na [[Rádio|rádiu]] [[RockZone 105,9]] v pořadu ''Andělská dvacítka''.


==Externí odkazy==
==Externí odkazy==

Verze z 10. 1. 2010, 11:22

Pavel Anděl (* 1966 v Chebu) je český herec, hudebník, hudební publicista, televizní dramaturg a moderátor.

Po absoulutoriu herectví na pražské DAMU neprve krátce působil v Příbramském divadle, poté pět let vystupoval v ústeckém Činoherním studiu. S moderováním začínal na v rádiu Evropa 2, asi tři roky působil i v TV Prima, kde pracoval na přípravě pořadu S.O.S.. Od roku 1998 do roku 2009 připravoval společně s dramaturgem Janem Kratochvílem na ČT2 svůj vlastní pořad Noc s Andělem. Kromě toho zde také dramaturgicky i producentsky zajišťoval pořady Pomeranč a Musicblok. V současnosti stále působí na rádiu RockZone 105,9 v pořadu Andělská dvacítka.

Externí odkazy

Šablona:Pahýl - herec