Discogs: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Nová stránka: '''Discogs''' je internetová databáze hudebních diskografií. Vlastní ji firma Zink Media, Inc. a založil ji Kevin Lewandowski. Servery jsou uloženy v Portlandu Oregonu...
 
m +čárka
Řádek 1: Řádek 1:
'''Discogs''' je internetová databáze hudebních diskografií. Vlastní ji firma Zink Media, Inc. a založil ji Kevin Lewandowski. Servery jsou uloženy v [[Portland]]u [[Oregonu]] (v [[USA]]). Discogs patří mezi největší online databáze elektronické hudby a také mezi největší vinilové databáze. Stránka má kolem 1,3 miliónů umělců, přes 130 000 tisíc hudebních vydavatelství a denně tuto stránku navštíví přes 200 000 uživatelů.
'''Discogs''' je internetová databáze hudebních diskografií. Vlastní ji firma Zink Media, Inc. a založil ji Kevin Lewandowski. Servery jsou uloženy v [[Portland]]u, [[Oregon]]u (v [[USA]]). Discogs patří mezi největší online databáze elektronické hudby a také mezi největší vinilové databáze. Stránka má kolem 1,3 miliónů umělců, přes 130 000 tisíc hudebních vydavatelství a denně tuto stránku navštíví přes 200 000 uživatelů.


== Externí odkazy ==
== Externí odkazy ==

Verze z 29. 8. 2009, 14:35

Discogs je internetová databáze hudebních diskografií. Vlastní ji firma Zink Media, Inc. a založil ji Kevin Lewandowski. Servery jsou uloženy v Portlandu, Oregonu (v USA). Discogs patří mezi největší online databáze elektronické hudby a také mezi největší vinilové databáze. Stránka má kolem 1,3 miliónů umělců, přes 130 000 tisíc hudebních vydavatelství a denně tuto stránku navštíví přes 200 000 uživatelů.

Externí odkazy