Diskuse s wikipedistou:DaBler: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Nová sekce →‎A zase zlobí
Řádek 274: Řádek 274:


Zdravíčko, zdá se, že tvůj bot nefunguje jak by měl, viz [http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Aimp&curid=442940&diff=4185804&oldid=4091826 tahle editace]. Všichni bychom byli moc rádi, kdybys to mohl opravit. Předem díky. –[[Wikipedista:Matěj Grabovský|MGrabovský]]&nbsp;<sub>[[Wikipedista diskuse:Matěj Grabovský|D]]·[[Special:Contributions/Matěj Grabovský|C]]</sub> 14. 7. 2009, 15:29 (UTC)
Zdravíčko, zdá se, že tvůj bot nefunguje jak by měl, viz [http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Aimp&curid=442940&diff=4185804&oldid=4091826 tahle editace]. Všichni bychom byli moc rádi, kdybys to mohl opravit. Předem díky. –[[Wikipedista:Matěj Grabovský|MGrabovský]]&nbsp;<sub>[[Wikipedista diskuse:Matěj Grabovský|D]]·[[Special:Contributions/Matěj Grabovský|C]]</sub> 14. 7. 2009, 15:29 (UTC)

: Nazdar, moc díky za upozornění, opravím. --[[Wikipedista:DaBler|DaBler]] 14. 7. 2009, 15:33 (UTC)

Verze z 14. 7. 2009, 16:33

Vítám v české Wikipedii. Koukám, že se mordujete s článkem Logický člen. Zkuste při editování využívejte tlačítko Ukázat náhled a článek uložte jenom jednou na konci všech Vašich úprav. Jinak jen zbytečně znepřehledňujete stránku s posledními změnami a může také docházet k editačním konfliktům. Jinak by bylo dobré se poohlédnout po vhodné kategorii a zařadit do ní článek. Jak se to dělá, najdete v nápovědě Nápověda:Kategorie. A jestli to třeba teď ještě nesvedete, tak se také nic neděje, časem to odkoukáte od jiných. Přeji hodně štěstí! --Luděk 14:24, 10. 6. 2005 (UTC)

obrázky

Pro snažší správu obrázku se licence udávají pomocí šablony, která ho zařadí do kategorie. Popisky můžete najít na Wikipedie:Popisky licence souborů . --Li-sung 14:51, 23. 6. 2005 (UTC)

Dobrý den,
Vážený kolego, vítám Vás a oceňuji, že jste se rozhodl věnovat část svého volného času rozvíjení naší wikipedie, zejména v článcích týkajících se matematiky. U těchto článků jste vložil také některé obrázky, ale nebyly u nich uvedeny informace o jejich původu. I když osobně věřím, že jste jejich autorem (jak jste deklaroval u obrázku Soubor:Logicky clen OR.png), přesto jsem je označil příslušnou šablonou. Přihlášení se k autorství a určení licence je deklaratorní akt a je proto nutné, abyste jej provedl sám. Jedná se o obrázky:

Mohl byste u nich informace o původu/autorovi a licenci doplnit?
Uvedu ještě odkaz na stránku, kde lze najít informace a odkazy na další stránky o licencích a podobné problematice (Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů), i když jste patrně to nejdůležitější pochopil už sám. Těším se na Vaše další příspěvky a přeji Vám hodně pozitivních zkušeností při práci na tomto projektu. --Beren 3. 7. 2005 15:53 (UTC)

Minimum funkce

Tento obrázek se nedá přejmenovat. Jediné řešení je nahrát ho do Wikipedie pod správným názvem. Dále je třeba opravit všechny odkazy ze stránek, které odkazovali na špatný název. Obrázek se špatným názvem navrhnout k rychlému smazání vložením šablony {{smazat}}.--Juan de Vojníkov 11:03, 11. 12. 2006 (UTC)

vzorce v kmitání

Koukam, ze jste do nekterych vzorcu v clanku Kmitání pridal \, a zajima me, proc se to tak dela? Uz jsem se s tim nekolikrat na wiki setkal a pritom slo o vzorce, ktere jsou na radku samotne, take neni duvod za ne vkladat mezeru? --Jx 21:43, 10. 1. 2007 (UTC)

Je to kvůli tomu, aby se vzorce renderovaly jako PNG obrázek a ne jako HTML (vzorec pak vypadá lépe) - http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Math#Forced_PNG_rendering. Příklad:
a^{c+2}
HTML PNG


na rozdíl

je příslovce a píše se do hromady jako na příklad na levo, na pravo, v zadu a podobně. PetrS. 06:57, 22. 1. 2007 (UTC)

Slovo „narozdíl“ (psáno dohromady) je chybně, ověřte se např. na www.pravidla.cz nebo spell.nettown.cz. Slova jako „dohromady“, „nalevo“ či „vzadu“ jsou příslovce a píší se dohromady. DaBler 15:48, 22. 1. 2007 (UTC)
google fight ukazuje 917000 narozdíl a 1330000 na rozdíl. Určitě nejsou povoleny obě varianty ? -- Hkmaly 20:30, 22. 1. 2007 (UTC)
To si nemyslím. Kromě dvou výše uvedených odkazů jsem zkusil slovo „narozdíl“ napsat do programů MS Word a OpenOffice Writer a oba ho automaticky opravily na „na rozdíl“. Až budu doma, podívám se ještě do PSP. Řekl bych, že hodně lidí sice píše „narozdíl“, ale spisovně to není. -- DaBler 21:29, 22. 1. 2007 (UTC)

Protože jste provedl i úpravu jednoho mého článku (což mi příliš nevadí, ale zajímá mě to), dovolím si do sporu zasáhnout.

(1) Tady (psaní spřežek) v podstatě nemají nic proti tomu psát to dohromady nebo zvlášť, že prý záleží hlavně na citu. Tady (hledání "rozdíl") naznačují, že to je buřt. "narozdíl" nenajde nic, "na rozdíl" nenajde přesně "na rozdíl", ale spoustu jiných příkladů, kde to je zase jedno.

(2) Google fight se příklání k "na rozdíl", nicméně počet "narozdíl" rozhodně není zanedbatelný.

(3) Kdysi mi někdo ukazoval "korpus český", kde se dá i vyhledávat. Tam výrazně vede "na rozdíl", bohužel zvenčí je přístupná pouze verze z roku 2000. Když jsme kdysi rešili jiný spor, měl dotyčný k dispozici plnou verzi 2006, která ale dávala velmi odlišné výsledky.

(4) Slovníky v Officech odmítám brát jako argument.

--Jx 21:55, 22. 1. 2007 (UTC)

OK, možná jsou povoleny oba tvary. Já se řídil podle Pravidel českého pravopisu ([1]). Musím se však přiznat, že jsem nejspíš nepochopil vaši větu: „Tady (hledání "rozdíl") naznačují, že to je buřt. "narozdíl" nenajde nic, "na rozdíl" nenajde přesně "na rozdíl", ale spoustu jiných příkladů, kde to je zase jedno.“ Hledáte-li například „nadlouho“, vypíše se přímo „nadlouho i na dlouho (na dlouhou dobu)“. -- DaBler 22:55, 22. 1. 2007 (UTC)
Hmm, to jsem taky napsal dost nešikovně, zkusím to ještě jednou. Tady (hledání "rozdíl") naznačují, že to je buřt. ... (Je tam na konci: "Podobné: napolovic i na polovic". Ale možná to není podobné tím, že to lze psát dohromady, ale že tam je ještě v závorce "např. rozdělit") ... "narozdíl" nenajde nic, ... (Když hledám na http://www.pravidla.cz/ "narozdíl", tak mám prostě smůlu.) "na rozdíl" nenajde přesně "na rozdíl", ale spoustu jiných příkladů, kde to je zase jedno. (Prostě na http://www.pravidla.cz/ to najde spoustu slov začínájících "na", která se dají psát dohromady i zvlášť. Vzhledem k tomu, že to nenajde přesně "na rozdíl" ani "narozdíl", tak zřejmě necítí autoři pravidel potřebu zdůrazňovat, že by se právě tohle slovo mělo psát nějak jinak než ostatní.)
Jinak osobně si jako laik říkám, že až když chci zdůraznit, že jde o rozdíl, tak to napíšu zvlášť. Zatímco, když jde o takové to slůvko, které umožní plynule navázat na předchozí větu, tak to píšu dohromady.
--Jx 00:26, 23. 1. 2007 (UTC)

Podle Jazykové poradny Ústavu pro jazyk český ČAV je to definitivně "na rozdíl", podobně jako "beze zbytku", "na shledanou", "v podstatě". Jiná slova lze psát oběma způsoby ("z počátku", "zpočátku", "na příklad", "například", apod.). -- Rompi

sablona programovaci jazyky

Vážně je nutné, aby u každého jazyka byla obrovská šablona s ostatními jazyky? Neřeší tohle Kategorie:Programovací jazyky? --Jx 23:16, 1. 2. 2007 (UTC)

Myslím, že u jazyků uvedených v téhle šabloně by šablona být uvedena měla. Měly by v ní ovšem být uvedeny pouze nejdůležitější programovací jazyky (mohla by se zmenšit). K ostatním programovacím jazykům jsem šablonu nedoplňoval. Ještě bych poznamenal, že je škoda, že na české wikipedii chybí infobox o programovacích jazycích (podobně jako je na anglické wikipedii en:Template:Infobox programming language. --DaBler 01:14, 2. 2. 2007 (UTC)
IMHO by spíš pomohlo podrobnější rozdělení těch jazyků - a možná i do té míry, že by byly šablony pro každý typ programovacího jazyka s odkazem na ostatní typy. Každá z nich by byla samozřejmě menší než ta současná. -- Hkmaly 11:25, 3. 2. 2007 (UTC)
Konkrétně si to představuju podobně jako {{Řecká mytologie (Titáni)}}. -- Hkmaly 11:47, 3. 2. 2007 (UTC)
Omlouvám se za prodlevu odpovědi. Podrobnější rozdělení bych udělal pomocí stromu kategorií (jako to má anglická wiki - en:Category:Programming_languages). K některým kategoriím by pak mohla existovat šablona s přehledem důležitých jazyků v této kategorii. Upravil bych také rozdělení jazyků v článku Programovací jazyk.
Základní rozdělení kategorií bych viděl takhle:
Programovací jazyky
+Imperativní jazyky
 +Nestrukturované jazyky
 +Strukturované jazyky
 +Objektově orientované jazyky
+Deklarativní jazyky
 +Funkcionální jazyky
 +Logické jazyky
 +Dotazovací jazyky
-- DaBler 00:19, 11. 2. 2007 (UTC)
To se s mým návrhem nevylučuje, nebo ano ? Tedy s vyjímkou toho detailu, že si patrně myslíte že současný seznam obsahuje nějaké nedůležité jazyky ... -- Hkmaly 13:07, 11. 2. 2007 (UTC)
Opět se omlouvám za prodlevu. Podle výše zmíněné šablony jsem vytvořil následující návrhy šablon (zbývá upravit cíle odkazů):
Programovací jazyky
Objektově orientované
založené na objektech
(Prototype-based)
ECMAScript/JavaScript
Self
založené na třídách
(Class-based)
C++
C#
Eiffel
Java
Object Pascal
Ruby
Smalltalk
Programovací jazyky
Imperativní jazyky
Nestrukturované jazyky
Strukturované jazyky
Objektově orientované jazyky
Deklarativní jazyky
Funkcionální jazyky
Logické jazyky
Dotazovací jazyky
--DaBler 20:52, 17. 2. 2007 (UTC)
Zhruba takhle, ale první položka té druhé (přesnější) šablony by neměl být odkaz, ale vložení té první (obecnější) šablony. Co se odkazů týče, máme tu články typu Deklarativní programování, je otázkou zda je použít (a přidat tam ty šablony) nebo vytvořit nové ... -- Hkmaly 21:49, 18. 2. 2007 (UTC)
Nějak takhle?

Wikipedista:DaBler/experimenty/Objektově orientované programovací jazyky

--DaBler 17:21, 19. 2. 2007 (UTC)
Myslel jsem dát ty dva sloupce pod sebe, takhle to sice nevypada špatně ale představ si to po straně v článku ... -- Hkmaly 20:17, 20. 2. 2007 (UTC)
Kromě toho, já mám sice modrou rád, ale tyhle modré linky na modrém pozadí ... -- Hkmaly 20:47, 20. 2. 2007 (UTC)
Programovací jazyky
Imperativní jazyky
Nestrukturované jazyky
Strukturované jazyky
Objektově orientované jazyky
Deklarativní jazyky
Funkcionální jazyky
Logické jazyky
Dotazovací jazyky
Objektově orientované jazyky
založené na objektech
ECMAScript/JavaScript
Self
založené na třídách
C++
C#
Eiffel
Java
Object Pascal
Ruby
Smalltalk
Co třeba takhle ? (Snad to u vás bude vypadat tak jako u mě ...) -- Hkmaly 21:17, 20. 2. 2007 (UTC)
Pro přehlednost / snadnější pochopitelnost by bylo dobré pohrát se s barvami a asi oddělit tlustčí čarou horní tabulku od dolní. Pak upravit odkazy / vytvořit redirekty (např. Funkcionální jazyky Funkcionální programování). Ještě bych chtěl vytvořit pro programovací jazyky infobox (jako např. en:Template:Infobox programming language). --DaBler 01:00, 24. 2. 2007 (UTC)
Jo, tlustčí čáru by to chtělo. A omylem mi vypadl ten odkaz programovací jazyky z horní tabulky. Co máte proti barvám nevím, většinou jsou vaše :-). Odkazy řešit redirecty, později by tam IMHO měli být odlišné články ... i když možná bude stačit přidat do těch existujících další sekci ... -- Hkmaly 19:01, 24. 2. 2007 (UTC)
Možná ta má modrá nevypadá na pozadí nejlépe ;-) Každopádně jsem sepsal následující přehled (bez OO jazyků). Můžou se podle něj navrhnout další šablony s přehledem důležitých jazyků. Vytvořil bych nyní zmíněné redirekty (stejně to mají i na anglické wiki). --DaBler 16:30, 25. 2. 2007 (UTC)


Nějak vám vypadlo C ... a Perl. A jestli tu má být Ruby, tak i PHP (i když ... to se bude blbě zařazovat ...). Po pravdě myslím, že by se do šablon vešlo všechno co je v současné šabloně {{programovací jazyky}}, jenom by se to rozdělilo ... -- Hkmaly 22:53, 26. 2. 2007 (UTC)

Nejdelší slovo

Není pravda, že by bylo slovo nejneobhospodařovávatelnějšími v češtině nejdelší. Co třeba nejnevykrystalizovávatelnějšími či nejzdevětadevadesáteroneroznásobitelnějšími? Zvláště ten druhý případ ukazuje, že lze vlastně nejdelší slovo tvořit de facto do nekonečné délky, takže mít tady takový článek, jaký jste založil, je vlastně zavádějící. --Luděk 13:28, 31. 3. 2007 (UTC)

No, asi máte pravdu, ale kdysi jsme se to učili na ZŠ. --DaBler 19:39, 31. 3. 2007 (UTC)
Pamatuji jak tvrzení, že je nejneobhospodařovávatelnějšími nejdelší české slovo, tak to, že ho "trhnulo" nejnevykrystalizovávatelnějšími. Co se ale týče druhého příkladu, tak o tom jsem neslyšel ... je skutečně tento způsob vytváření slov v češtině povolený ? -- Hkmaly 11:20, 1. 4. 2007 (UTC)
To nevím. Každopádně zajímavá stránka – http://www.czech-language.cz/words/slova-nej.html --DaBler 13:17, 1. 4. 2007 (UTC)

Wikimedia Commons

Šablona:Používejte Commons/Logo

Děkuji za obrázky, které nahráváte do české Wikipedie. Chci Vás ale upozornit na existenci Wikimedia Commons, jež slouží jako centrální úložiště obrázků a dalšího multimediálního obsahu přístupné všem projektům. Má mnoho výhod, obrázky tam jsou kategorizované a lze je použít i v dalších jazycích, Vámi nahrané soubory tak budou užitečné stovkám tisíc dalších uživatelů po celém světě, nikoliv pouze českým čtenářům. Na Commons patří obrázky i s českým textem nebo s českými popiskami – často se stává, že jsou popisky přeloženy do dalších jazyků a obrázek je poté použit v dalších projektech po celém světě. Nahrávané obrazky samozřejmě musí mít vyřešena autorská práva.

Používání Wikimedia Commons není složité, je k dispozici český návod i české uživatelské rozhraní. Tamějšími správci jsou i někteří správci české Wikipedie, na které je možno se obrátit. Není třeba se ničeho obávat. Děkujeme za Vaši pomoc! --Martin Kozák 18:32, 6. 5. 2007 (UTC)

zlib

Dobry den, tusim ze sem to nekde cetl tady na wiki, ze i kdyz clanek zacina spravne malym pismenem, tak zacatek vety presto ma zacit velkym....Muzete toto tvrzeni vyvratit, tim ze mi ukazete dalsi clanky s podobnym zacatkem malym pismenem, ja si totiz nemuzu zrovna na nic vzpomenout :) --Zacatecnik 11:50, 29. 12. 2007 (UTC)

Zdravím, např. bzip2 (en:bzip2), libpng (en:libpng), rsync (en:rsync), jEdit (en:jEdit), lm_sensors, (:en:lm_sensors), aRts (en:aRts), digiKam (en:digiKam), xterm, wxWidgets (en:wxWidgets), ext3, emerge, ebuild, inotify (en:inotify), sed (en:sed), grep (en:grep). Je pěkné neuvést název hesla jako první slovo věty – např. diff. --DaBler 15:56, 29. 12. 2007 (UTC)

teda nevim proc mam v hlave ale tu myslenku...vazne si myslim ze mi to kdysi nekdo rikal na wikipedii, tak se nezlobte a diky za ten cas ;-) --Zacatecnik 22:01, 29. 12. 2007 (UTC)

MMORPG

„Wikipedie je největší textová MMORPG.“ to je skvělé přirovnání! Akorát, že třeba já nehraju tuto hru na hrdiny za fiktivní postavu, ale přímo za sebe. Tak mě napadlo: existuje nějaká hra na hrdiny, kde hrají hráči přímo za sebe? Ono je to vlastně jedno, ale 1) mohlo by se to připsat do článku Hra na hrdiny 2) mělo by tvé přirovnání 100% platnost. Přeji hezký den. --snek01 15:46, 24. 2. 2008 (UTC)

Jsem rád, že tě to mé přirovnání potěšilo. Ale do článku bych to zatím nejspíš nepřipisoval. Alespoň dokud by se Wikipedie neobjevila mezi textovými MMORPG na en:List of text-based MMORPGs ;-) --DaBler 02:04, 25. 2. 2008 (UTC)

Vjazyce2

Ahoj. Jen malou poznámku: Pokud by šablona {{Cizojazyčně}} přebrala funkčnost šablony {{Vjazyce2}}, tak by samozřejmě šablona Vjazyce2 zmizela (asi ne hned, nějaký čas by tu zůstala jako zastaralá šablona, tak jako jiné zastaralé šablony a postupně by její funkce vymizela). Ona stejně byla vytvořená jen jako znouzectnost a reakce na lenost, její jméno není moc intuitivní. (Se zmizením šablony {{Vjazyce}} se nepočítá.) --Miraceti 18:39, 24. 2. 2008 (UTC)

Pokud by se tak skutečně stalo, pak samozřejmě ano. Nicméně bych raději viděl vedle sebe 2 významově různé šablony (na názvech mi teď nezáleží) – jednu, která text pouze obalí tagy (nyní {{cizojazyčně}}), a druhou, která označení jazyka před cizí text přidává (nyní {{vjazyce2}}; a bude tudíž inkludovat šablonu první + šablonu, která převádí kód jazyka jeho popis (nyní {{vjazyce}})). To, že by mohly být lépe pojmenované je věc jiná. --DaBler 02:17, 25. 2. 2008 (UTC)

Copyvia

Ahoj, připisuj prosím nalezená copyvia sem, ať je pak můžeme odmazat z historie. Díky. :-) -- Mercy (|) 24. 11. 2008, 14:00 (UTC)

OK, budu, díky za upozornění :-) --DaBler 24. 11. 2008, 14:06 (UTC)

Check Wikipedia and the 'small' tag

Hi, can you read this and possibly add a comment? A solution for the 'small' controversy. Thanks. --Red Power 18. 3. 2009, 16:24 (UTC)

Shrnutí editace

Ahoj, chtěl bych tě poprosit, jestli by jsi mohl dávat do shrnutí editace nějaké srozumitelnější shrnutí. Shrnutí WP:WCW člověku, co prochází historii článku nic neřekne. Stačilo by aspoň něco krátkého za to. Díky--Sevela.p 22. 3. 2009, 16:36 (UTC)

Ahoj. Jasně, budu se snažit o podrobnější vysvětlení. Díky za upozornění. --DaBler 22. 3. 2009, 16:38 (UTC)

Medaile čisté Wikipedie

Medaile čisté Wikipedie
za soustavné řešení projektu Check Wikipedia udělil Zagothal 23. 3. 2009, 09:22 (UTC).

Ať tě potěší.

Díky, potěšila :-) --DaBler 23. 3. 2009, 12:31 (UTC)

Boti

Dobrý den, díky za nápad to čistit automatizovaně. Jenom upozorňuji, že je vhodné si požádat o status bota podle Wikipedie:Bot a provozovat to pod nějakým jiným účtem než děláte běžné editace. Hezký den,--Ioannes Pragensis 24. 3. 2009, 15:45 (UTC)

Zdravím. Vlastně jsem o takovém kroku uvažoval, ale ještě to promyslím. Otázkou je, co by s účtem bota bylo po opravení chyb ve WP:WCW. Každopádně díky za upozornění. --DaBler 24. 3. 2009, 16:47 (UTC)

Pak klidně může být nečinný, to je vcelku fuk. Ale hlavní je, že by ty editace nebyly vidět v posledních změnách. Když jsem to uviděl, docela jsem se zděsil. :-) --Harold 24. 3. 2009, 17:02 (UTC)

OK. Jakmile se k opravám vrátím (zítra?), budu je provádět pod jiným účtem;) --DaBler 24. 3. 2009, 18:20 (UTC)

Jenom poznámku: po opravení chyb ve WP:WCW nejspíš bude stačit pár týdnů počkat a bude na světě zase další dávka chyb. Jak se ty články přepisují, tak zákonitě vznikají chyby. Hezký den,--Ioannes Pragensis 25. 3. 2009, 07:50 (UTC)

DaBlerBot

Vidím, že jsi toho bota už zprovoznil, tak to mu přeju mnoho úspěchů. Zagothal 25. 3. 2009, 09:43 (UTC)

Díky:) --DaBler 25. 3. 2009, 22:55 (UTC)

WP:WCW:

Ahoj! Jak jsem pochopil z Tvých editací článků Vladimír Galaktionovič Korolenko Helen Grace Carlisle‎ nebo Adolf Truksa, je v mých článcích nějaký problém. Když se ale podívám na rozdíl mezi verzemi, žádný (v IE7) nevidím (s výjimkou –, což je pozůstatek mých wikizačátků, kdy jsem si myslel, že tento znak řeší problémy s dvojím zobrazováním pomlček). Řekni mi prosím, kde dělám chybu, abych se jí propříště vyvaroval. Nesouvisí to náhodou nějak i s problémem Wikipedie:Pod lípou (technika)#Linky pod nadpisy přes obrázek v IE7? Díky za odpověď!--Gampe 24. 3. 2009, 15:58 (UTC)

Ahoj :-) Ve zmíněných článcích žádný závažný problém nebyl. Byly přidány nevýznamné mezery kolem nadpisů a za znak odrážky (*). Zdrojový kód stránky je pak přehlednější. Dále byly nahrazeny HTML entity &ndash; a &mdash; za odpovídající znaky. Wikipedie používá kódování UTF-8, takže není důvod nepoužít znaky pomlček přímo. Kdy který znak (pomlčku, spojovník, minus) použít je krásně vysvětleno v článku na anglické Wikipedii en:Dash. S pozdravem --DaBler 24. 3. 2009, 16:57 (UTC)
Díky!--Gampe 24. 3. 2009, 17:23 (UTC)

Bot zlobí

Zdar, zmršil nadpis. Mrkni na to. -- Mercy (|) 28. 3. 2009, 08:10 (UTC)

Ahoj. Díval jsem se na to. Opravím. --DaBler 28. 3. 2009, 08:13 (UTC)

Jinak díky, že ses toho ujal. :) Já už na to se svým botem nemám tolik času... Měj se pěkně. -- Mercy (|) 28. 3. 2009, 08:17 (UTC)

:-) Tak jsem skript opravil, měl by si nyní poradit i se složitými nadpisy. S pozdravem --DaBler 30. 3. 2009, 10:36 (UTC)

A zase zlobí

Zdravíčko, zdá se, že tvůj bot nefunguje jak by měl, viz tahle editace. Všichni bychom byli moc rádi, kdybys to mohl opravit. Předem díky. –MGrabovský D·C 14. 7. 2009, 15:29 (UTC)

Nazdar, moc díky za upozornění, opravím. --DaBler 14. 7. 2009, 15:33 (UTC)