2. hokejová liga SR: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m Stránka 2. hokejová liga SR přemístěna na stránku Druhá hokejová liga (Slovensko): číslovka slovem, slovenský název soutěže je "2.liga seniorov", není žádný důvod pro zkratku. http://www.szlh.sk/statistiky/c-090007_l-220
JagRoBot (diskuse | příspěvky)
m Robot odstranil zbytečné pojmenování odkazu (WP:WCW)
Řádek 1: Řádek 1:
'''Druhá hokejová liga''' je třetí nejvyšší hokejová soutěž na [[Slovensko|Slovensku]], kterou organizuje [[Slovenský svaz ledního hokeje]]. Soutěže se účastní 16 slovenských klubů, které jsou rozděleny do dvou skupin (Východ a Západ). Vítězný tým 2. hokejové ligy postupuje do [[1. hokejová liga SR|1. hokejová liga SR]].
'''Druhá hokejová liga''' je třetí nejvyšší hokejová soutěž na [[Slovensko|Slovensku]], kterou organizuje [[Slovenský svaz ledního hokeje]]. Soutěže se účastní 16 slovenských klubů, které jsou rozděleny do dvou skupin (Východ a Západ). Vítězný tým 2. hokejové ligy postupuje do [[1. hokejová liga SR]].


== Týmy ==
== Týmy ==

Verze z 28. 4. 2009, 15:42

Druhá hokejová liga je třetí nejvyšší hokejová soutěž na Slovensku, kterou organizuje Slovenský svaz ledního hokeje. Soutěže se účastní 16 slovenských klubů, které jsou rozděleny do dvou skupin (Východ a Západ). Vítězný tým 2. hokejové ligy postupuje do 1. hokejová liga SR.

Týmy

Skupina západ

Skupina východ

Šablona:Portál Lední hokej