Diskuse s wikipedistou:Vladik: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Řádek 40: Řádek 40:


Prosím, vyplňujte '''[[Wikipedie:Shrnutí editace|Shrnutí editace]]''', zvláště pokud např. navrhujete stránku na smazání. Díky. --[[Wikipedista:Ladin|Ladin]] 20:41, 7. 2. 2008 (UTC)
Prosím, vyplňujte '''[[Wikipedie:Shrnutí editace|Shrnutí editace]]''', zvláště pokud např. navrhujete stránku na smazání. Díky. --[[Wikipedista:Ladin|Ladin]] 20:41, 7. 2. 2008 (UTC)

== citační index ==

ahoj vláďo, jsem rád, že ses pustil do editací týkajících se metodiky vědy, kdysi jsem se do toho pustil, ale znáš to - času je tragicky málo. tvé promazání článku "[[citační index]]" jsem nicméně revertoval, nedomnívám se, že je vhodné odstraňovat relevantní text bez náhrady. uznávám, že by to chtělo trochu vylepšit styl, ale to podle mně není důvodem k odstranění celé té části. měj se, m.

Verze z 2. 1. 2009, 00:27

Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 18:38, 9. 1. 2008 (UTC)

Bedřich Šupčík

Díky za heslo Bedřich Šupčík,

jen prosím neopravujte na první český olympijský vítěz, reprezentoval československo a tudíž byl první československý olympijský vítěz. Jedudědek 12:33, 4. 2. 2008 (UTC)

Ještě k úpravě ohledně té knížky, šablona {{citace monografie}} se používá k zadávání literatury proto ji prosím neodstraňujte, sekci reference jsem změnil na literatura, jelikož sekce reference je používána k výčtu referencí uvedených v textu (a zde žádné nejsou) vizte Wikipedie:Reference#Celkové zdroje a dílčí reference. Jedudědek 12:56, 4. 2. 2008 (UTC)

Děkuji za komentář i opravy, ale s tou oslední opravdu citací nemohu souhlasit. Norma citací je nezávazná a forma do které se to rádoby automaticky převede je hloupá - vzniká např. ".." Krom toho forma této citace je taková, že ji člověk nikdy nikde neuvidí (a porozumět ji prakticky nejde!) v solidních časopisech či mediiích a mám v tom opravdu praxi!!! Je hloupost se držet byť i zavedených nesmyslů.Vladik

No přetahovat se s Vámi o to nebudu, mě je to v podstatě celkem jedno jak je to tam napsáno;-) Ale je pravděpodobné, že to opět časem někdo přepíše za pomoci té šablony. Jedudědek 14:35, 4. 2. 2008 (UTC)

? v čem je problem ze

člankem Aleš Rozehnal?

Je to OK - ověřil jsem si informace a clanek i trochu upravil...

diky

Shrnutí editace

Prosím, vyplňujte Shrnutí editace, zvláště pokud např. navrhujete stránku na smazání. Díky. --Ladin 20:41, 7. 2. 2008 (UTC)

citační index

ahoj vláďo, jsem rád, že ses pustil do editací týkajících se metodiky vědy, kdysi jsem se do toho pustil, ale znáš to - času je tragicky málo. tvé promazání článku "citační index" jsem nicméně revertoval, nedomnívám se, že je vhodné odstraňovat relevantní text bez náhrady. uznávám, že by to chtělo trochu vylepšit styl, ale to podle mně není důvodem k odstranění celé té části. měj se, m.