Čeburaška: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Řádek 1: Řádek 1:
'''Čeburaška''' (rusky Чебурашка, ukrajinsky Cheburashka) je filmová postavička, s velkýma ušima a modrýma očima. Je známou postavičkou legendárního animovaného ruského filmu. V roce 1980 se stal oficiálním maskotem olympijských her v Moskvě [http://inf201.wz.cz/ceburaska/ceburaska.jpg viz foto].
'''Čeburaška''' (rusky Чебурашка, ukrajinsky Cheburashka) je filmová postavička, s velkýma ušima a modrýma očima. Je známou postavičkou legendárního animovaného ruského filmu. V roce 1980 se stal oficiálním maskotem olympijských her v Moskvě [http://inf201.wz.cz/ceburaska/ceburaska.jpg viz foto]. Další informace můžete získat na národních verzích wikipedie podle dále uvedených hesel.


*bg:Чебурашка
bg:Чебурашка
*de:Tscheburaschka
de:Tscheburaschka
[[en:Cheburashka]]
en:Cheburashka
[[eo:Ĉeburaŝko]]
eo:Ĉeburaŝko
[[es:Cheburashka]]
[[es:Cheburashka]]
[[et:Potsataja]]
[[et:Potsataja]]

Verze z 9. 12. 2008, 00:32

Čeburaška (rusky Чебурашка, ukrajinsky Cheburashka) je filmová postavička, s velkýma ušima a modrýma očima. Je známou postavičkou legendárního animovaného ruského filmu. V roce 1980 se stal oficiálním maskotem olympijských her v Moskvě viz foto. Další informace můžete získat na národních verzích wikipedie podle dále uvedených hesel.

bg:Чебурашка de:Tscheburaschka en:Cheburashka eo:Ĉeburaŝko [