Constanzia Corleonová: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Gravedigger (diskuse | příspěvky)
Nová stránka: '''Constanzia Corleonová/Rizziová'''"Connie" je fiktivní postava z románu Kmotr od Maria Puza. ==Charakteristika== Constanzia "Connie" Corleono...
 
m pravopis
Řádek 2: Řádek 2:


==Charakteristika==
==Charakteristika==
Constanzia "Connie" Corleonová je nejmladší dcerou [[Don Corleone|Vita Corleona]]. Na začátku románu se vdává za [[Carlo Rizzi|Carla Rizziho]]. S tím má později dvě děti. Je však manželem byta a podváděna. Manžel se uklidní později, kdy se přestěhují do rezidence ''famiglie'' Coleonových. Poté co je manžel zabit hystericky vybuchne a napadne [[Michael Corleone|Michaela]]. Avšak poté co se uklidní omluví se Michaelovi. Nepočká ani rok povinného vdovství a najde si nového muže.
Constanzia "Connie" Corleonová je nejmladší dcerou [[Don Corleone|Vita Corleona]]. Na začátku románu se vdává za [[Carlo Rizzi|Carla Rizziho]]. S tím má později dvě děti. Je však manželem bita a podváděna. Manžel se uklidní později, kdy se přestěhují do rezidence ''famiglie'' Coleonových. Poté co je manžel zabit hystericky vybuchne a napadne [[Michael Corleone|Michaela]]. Avšak poté co se uklidní omluví se Michaelovi. Nepočká ani rok povinného vdovství a najde si nového muže.


[[Kategorie:Kmotr]]
[[Kategorie:Kmotr]]

Verze z 12. 5. 2008, 10:02

Constanzia Corleonová/Rizziová"Connie" je fiktivní postava z románu Kmotr od Maria Puza.

Charakteristika

Constanzia "Connie" Corleonová je nejmladší dcerou Vita Corleona. Na začátku románu se vdává za Carla Rizziho. S tím má později dvě děti. Je však manželem bita a podváděna. Manžel se uklidní později, kdy se přestěhují do rezidence famiglie Coleonových. Poté co je manžel zabit hystericky vybuchne a napadne Michaela. Avšak poté co se uklidní omluví se Michaelovi. Nepočká ani rok povinného vdovství a najde si nového muže.