Diskuse s wikipedistou:Altair: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m →‎Sloh: typo
m vesmír
Řádek 66: Řádek 66:
== Sloh ==
== Sloh ==
Četl jsem Váš článek o souhvězdí Střelce, a chtěl bych vás poprosit, abyste nepoužíval výrazů ''Jak již bylo řečeno'', dále např. ''že nebýt mraků'', dále ''ale také že jeho nijak zvlášť výjimečně jasné hvězdy jdou vidět hůře'' zkrátka se trošku polepšil ve slohu. Přeci jen wikipedie je encyklopedie, jinak velice chválím vaši snahu.
Četl jsem Váš článek o souhvězdí Střelce, a chtěl bych vás poprosit, abyste nepoužíval výrazů ''Jak již bylo řečeno'', dále např. ''že nebýt mraků'', dále ''ale také že jeho nijak zvlášť výjimečně jasné hvězdy jdou vidět hůře'' zkrátka se trošku polepšil ve slohu. Přeci jen wikipedie je encyklopedie, jinak velice chválím vaši snahu.



== Vesmír ==
Kolego, v češtině se vesmír píše s malým V....viz např. heslo [[Vesmír]]..tedy pokud to není na začátku věty...--'''''[[Wikipedista:Mirek256|<span style="color: #000;">Mirek</span>256]]''''' 14:32, 11. 3. 2008 (UTC)

Verze z 11. 3. 2008, 15:32

Smazání Baidoa

Článek Baidoa jsme smazal, protože byl zcela bez obsahu. --Tlusťa 08:31, 11. 1. 2007 (UTC)

Abdullahi Yusuf Ahmed

Moc nechápu o co se pokoušíte na stránce Abdullahi Yusuf Ahmed nejprve jste ji založil a pak vyprázdnil. Jaký to má smysl? --Vyky 20:39, 8. 2. 2007 (UTC)

Stránku jsem smazal; tohle tu prostě nemohlo být. Dík za pochopení. --Aktron (d|p) 22:22, 8. 2. 2007 (UTC)

Kytička

Ahoj, udělil jsem Ti Wikikytičku za rozšíření článku Mohammed Farrah Aidid, viz Wikipedie:Vyznamenání. Díky a hodně dalších takových Aididů a podobně. Kytičku si můžeš dát na svoji uživatelskou stránku :-))--Horst 17:34, 14. 2. 2007 (UTC)

Šablona:Pracuje se

Zdar a sílu! Pozoroval jsem úpravy v některých článcích o Somálsku a naštěstí jsem vyčkal jestli je ještě neupravuješ a neupravoval podle svého. Asi by se před úpravou článku hodilo použít šablonu pracuje se:

, aby nedošlo k editačním konfliktům. --StaraBlazkova 16:52, 5. 3. 2007 (UTC)

Shrnutí editace

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Daniel Šebesta (diskuzepříspěvky) 17:43, 6. 4. 2007 (UTC)

Souhvězdí

Ahoj! Mrkni na Wikipedista diskuse:Miraceti#Souhvězdí. Je tam odpověď. --Miraceti 20:29, 22. 7. 2007 (UTC)

Portál Antika

Milý kolego, tímto bych Vás chtěl upozornit na mnou založený portál Antika. V případě, že byste zakládal nové články týkající se tohoto tématu, chtěl bych Vás požádat, zda byste je nemohl na tento portál přidat do seznamu nových článků. Jakákoli další aktivita kolem portálu Antika je z mé strany určitě vítána. Díky :-) Na případnou další spolupráci se těší -- Mercy (|Ω) 09:31, 24. 12. 2007 (UTC)

Nové články na astronomickom portáli

Ahoj, všimla som si, že si sa pýtal na to, ako pridávať nové články na Portál:Astronomie. Najjednoduchšie je, keď to robí bot, ako napríklad u nás sk:Redaktor:Atomobot. Istý čas sme ale aj aktualizovali ručne. V takom prípade je však lepšie tie články hľadať v nových stránkach ako v posledných zmenách. Pomáhajú aj výzvy pre redaktorov, aby svoje nové články vkladali do šablóny sami. Inak, pekne si upravil Portál:Astronomie, hneď to tam vyzerá oveľa lepšie. --Eryn Blaire 19:18, 8. 1. 2008 (UTC)

Přejmenování

Pokud se chcete přejmenovat, musíte postupovat dle návodu na Wikipedie:Uživatelské jméno#Změna uživatelského jména. Přesunutím svých stránek to nezpůsobí a navíc je to matoucí pro ostatní uživatele. --Li-sung 19:56, 24. 2. 2008 (UTC)

Přesun Messierů

Koukám, jak přesouváte Messierovy objekty. Vzniká tím hromada dvojitých (čili nefunkčních) přesměrování a navíc teď jména těch článku podle mne určitě nevyhovují pravidlu o očekávaném názvu. Osobně bych dal přednost jménům typu Orlí mlhovina, Mlhovina Činka apod. --Tlusťa 15:49, 25. 2. 2008 (UTC)

Děkuji za nabídku

Děkuji Vám za Vaši nabídlu, rád budu spolupracovat na portálu Druhá světová válka - téma je to značně obsáhlé i rozsáhlé a bude jenom dobře pokud se na něm bude podílet více osob. Nejsem ale profesionální historik, takže je mě nutno brát s rezervou, válku jsem nezažil, lecos znám ale z vyprávění od mého otce (totílně nsazen v Magdeburku), mé babičky i mé maminky. Prozatím bych se rád seznámil s tím, co už je vytvořeno, protřebuji si vždy podobné věci déle promýšlet. ** Zdravím **--MiroslavJosef 17:01, 27. 2. 2008 (UTC)** e-mail: mkozak@vozp.cz ** ICQ mohu zprovoznit, stále s tím váhám **


Sloh

Četl jsem Váš článek o souhvězdí Střelce, a chtěl bych vás poprosit, abyste nepoužíval výrazů Jak již bylo řečeno, dále např. že nebýt mraků, dále ale také že jeho nijak zvlášť výjimečně jasné hvězdy jdou vidět hůře zkrátka se trošku polepšil ve slohu. Přeci jen wikipedie je encyklopedie, jinak velice chválím vaši snahu.


Vesmír

Kolego, v češtině se vesmír píše s malým V....viz např. heslo Vesmír..tedy pokud to není na začátku věty...--Mirek256 14:32, 11. 3. 2008 (UTC)