Diskuse s wikipedistou:Multi.flexi: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele J. M. v tématu „Shrnutí editací
Smazaný obsah Přidaný obsah
Řádek 59: Řádek 59:


:Dobrý den, text, o kterém píšete jsem nepsal já. Vidím, že autorem je někdo jiný, jež editoval stránku přede mnou a poté byl text správně odebrán, protože je irelevantní. Nemám tušení proč se po mé editaci v článku zase objevil. Jestli je to mou chybou, tak se omlouvám. --[[Wikipedista:Multi.flexi|Multi.flexi]] ([[Diskuse s wikipedistou:Multi.flexi|diskuse]]) 25. 4. 2021, 20:32 (CEST)
:Dobrý den, text, o kterém píšete jsem nepsal já. Vidím, že autorem je někdo jiný, jež editoval stránku přede mnou a poté byl text správně odebrán, protože je irelevantní. Nemám tušení proč se po mé editaci v článku zase objevil. Jestli je to mou chybou, tak se omlouvám. --[[Wikipedista:Multi.flexi|Multi.flexi]] ([[Diskuse s wikipedistou:Multi.flexi|diskuse]]) 25. 4. 2021, 20:32 (CEST)

::Dobrý den, omlouvám se za pozdní reakci (nevšiml jsem si vaší odpovědi). Možná jste omylem editoval starší verzi stránky. Pokud v historii stránky kliknete na konkrétní datum a dáte stránku editovat, pak editujete tu starou verzi z historie s tím, že do stránky tím pádem znovu přidáte staré věci, které už v aktuální verzi nemusely být. To je věc, která se mimochodem velmi hodí při složitějším revertu vandalismu, kdy nestačí jen vrátit poslední editaci (při revertování vandalismu je vždy dobré si prohlédnout nedávnou historii stránky). Ale díky za vysvětlení, jsem rád, že to nebyl záměr. – [[Wikipedista:J. M.|J. M.]] ([[Diskuse s wikipedistou:J. M.|diskuse]]) 13. 5. 2021, 00:56 (CEST)

Verze z 13. 5. 2021, 00:56

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Adoptivní císaři. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zirland 15:07, 19. 11. 2006 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Čínská literatura, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Zirland 15:21, 19. 11. 2006 (UTC)

Obr. bez zdroje, imagevio

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout obrázky či jiné dílo chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosím, na Soubor:Adoptivni cisari.jpg a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Připomínáme, že je nutno v popisu obrázku či jiného souboru jasně uvést jeho zdroj a licenci. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce WikiProjektu Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obratťe se na diskusi WikiProjektu Licence souborů.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce, Wikipedie:Váš první článek a Nápověda:Obrázky.

Díky za pochopení. Věříme, že potřebné údaje doplníte a přidáte do Wikipedie ještě další potřebné obrázky a soubory, u kterých již tyto údaje ihned uvedete.

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 18:44, 19. 11. 2006 (CET)

Zdravím, protože jste rychlý, budu stručný: Wikipedie je encyklopedie, ne sbírka recenzí na hry; nelze do ní nahrávat obrázky bez svolení autora, což je velmi pravděpodobně případ screenshotů. V každém případě jsme ale vděčni za Vás zájem a s radostí uvítáme Vaše příspěvky do encyklopedie. --che 17:51, 19. 11. 2006 (UTC)

Prosím nevkládejte nadále do Wikipedie recenzi na Fable. Nemá tu co dělat. Díky za pochopení. --che 17:54, 19. 11. 2006 (UTC)
Jsem hrubě nespokojen s přístupem vikipedistu kteri moje tema mazou. Nevidim duvod a pripadnymi nazory a pozadavky se budu zabyvat a podle nich tema upravim. --Multi.flexi 19:01, 19. 11. 2006 (CET)
Problémy charakterizují mé námitky výše. Pokud text přepíšete tak aby vyhovoval požadavkům encyklopedické články, bude samozřejmě vítanou částí encyklopedie. Zablokoval jsem vás na několik desítek minut, abyste měl možnost si přečíst o co v ní jde. --che 18:17, 19. 11. 2006 (UTC)

Encyklopedické heslo

Drahý kolego, opravdu Vám přijde, že formou Váš příspěvek Fable: The Lost Chapters zapadá do Wikipedie? Články o hrách jsou vítány, ale neměl by to být seznam grafických karet, které implementují jisté API. Děkuji za pozornost. --Miraceti 17:55, 19. 11. 2006 (UTC)

Poděkování

Dobrý den, děkuji Vám za články s tématem Švédska! Budu se těšit na další! --Martin Urbanec (diskuse) 7. 1. 2017, 12:15 (CET)Odpovědět

Kista

Zdravím, díky za články o Kistě. Jen maličkost, pokud kategorizujeme, tak vždy do nejnižší možné kategorie. To znamená, že pokud jste do článku Ärvinge přidal kategorii Kista (diff), tak už tam kategorie Stockholm nemá co dělat. Vrátil jsem to tedy zpět (diff). Kategorie Kista je totiž v kategorii Stockholm, takže už v článku stačí jen ta Kista. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 7. 1. 2017, 23:18 (CET)Odpovědět

Shrnutí editací

Dobrý den. Dbejte prosím na to, aby vaše shrnutí editace pravdivě popisovala to, co v editacích je, tedy aby do nich nebylo propašováváno něco jiného, jako do vaší nedávné editace článku FFmpeg, kde jste pod hlavičkou „aktualizace tabulky a oprava chyb“ mezi jinými změnami znovu přidal irelevantní a léta mrtvý projekt, který už jednou byl odstraněn, a který není tématem článku. Pokud už máte potřebu i přes tato fakta něco takového do článku přidat, pak tak prosím čiňte otevřeně, s poctivým, pravdivým shrnutím editace, ale ještě lépe to nepřidávejte a spíše to navrhněte na diskusní stránce s pádným zdůvodněním. Díky. – J. M. (diskuse) 25. 4. 2021, 00:42 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, text, o kterém píšete jsem nepsal já. Vidím, že autorem je někdo jiný, jež editoval stránku přede mnou a poté byl text správně odebrán, protože je irelevantní. Nemám tušení proč se po mé editaci v článku zase objevil. Jestli je to mou chybou, tak se omlouvám. --Multi.flexi (diskuse) 25. 4. 2021, 20:32 (CEST)Odpovědět
Dobrý den, omlouvám se za pozdní reakci (nevšiml jsem si vaší odpovědi). Možná jste omylem editoval starší verzi stránky. Pokud v historii stránky kliknete na konkrétní datum a dáte stránku editovat, pak editujete tu starou verzi z historie s tím, že do stránky tím pádem znovu přidáte staré věci, které už v aktuální verzi nemusely být. To je věc, která se mimochodem velmi hodí při složitějším revertu vandalismu, kdy nestačí jen vrátit poslední editaci (při revertování vandalismu je vždy dobré si prohlédnout nedávnou historii stránky). Ale díky za vysvětlení, jsem rád, že to nebyl záměr. – J. M. (diskuse) 13. 5. 2021, 00:56 (CEST)Odpovědět