Public TV: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m typo
Aleš CZ (diskuse | příspěvky)
m Formátování názvu pořadu
Řádek 18: Řádek 18:
| web =
| web =
}}
}}
'''Public TV''' byla česká [[televizní stanice]]. Její vysílání bylo zahájeno [[11. červenec|11. července]] [[2007]] a ukončeno [[18. duben|18. dubna]] [[2011]] kvůli dluhům (134 milionů), ze kterých televizi nepomohla ani změna majitele. V únoru 2011 televize nahradila u [[UPC]] televizi [[Z1]], která též zanikla. Televize zpočátku nabízela filmy, později se zaměřila na lifestyle tematiku a začala vysílat vlastní tematické magazíny, dokumenty, zpravodajské bloky z regionů, pořady o cestování, publicistiku, debatní pořady, reality-show a talkshow. Některé z pořadů (např. [[Cyklotoulky]]) které TV Public vysílala dnes lze vidět na obrazovkách [[Česká Televize|ČT]], [[Televize Seznam|TV Seznam]], [[Sport 5]] či internetové [[XTV]]. Ředitelka televize Renata Pešková pak založila nástupnický kanál [[Stil TV]].
'''Public TV''' byla česká [[televizní stanice]]. Její vysílání bylo zahájeno [[11. červenec|11. července]] [[2007]] a ukončeno [[18. duben|18. dubna]] [[2011]] kvůli dluhům (134 milionů), ze kterých televizi nepomohla ani změna majitele. V únoru 2011 televize nahradila u [[UPC]] televizi [[Z1]], která též zanikla. Televize zpočátku nabízela filmy, později se zaměřila na lifestyle tematiku a začala vysílat vlastní tematické magazíny, dokumenty, zpravodajské bloky z regionů, pořady o cestování, publicistiku, debatní pořady, reality-show a talkshow. Některé z pořadů (např. ''[[Cyklotoulky]]'') které TV Public vysílala dnes lze vidět na obrazovkách [[Česká Televize|ČT]], [[Televize Seznam|TV Seznam]], [[Sport 5]] či internetové [[XTV]]. Ředitelka televize Renata Pešková pak založila nástupnický kanál [[Stil TV]].


V době zániku TV se hovořilo i o spojení s [[Radim Pařízek|Radimem Pařízkem]] a jeho [[TV Pohoda]]. Z projektu nakonec sešlo, nicméně Pařízkova TV má obdobné zaměření jako Public.
V době zániku TV se hovořilo i o spojení s [[Radim Pařízek|Radimem Pařízkem]] a jeho [[TV Pohoda]]. Z projektu nakonec sešlo, nicméně Pařízkova TV má obdobné zaměření jako Public.

Verze z 24. 4. 2021, 08:52

Public TV
Zahájení vysílání11. července 2007
Ukončení vysílání18. dubna 2011
ProvozovatelTOTALPRESS, s.r.o
Formát obrazu16/9
ZeměČeskoČesko Česko
Jazykčeština
Oblast vysíláníCeloplošně
NahrazenStil TV

Public TV byla česká televizní stanice. Její vysílání bylo zahájeno 11. července 2007 a ukončeno 18. dubna 2011 kvůli dluhům (134 milionů), ze kterých televizi nepomohla ani změna majitele. V únoru 2011 televize nahradila u UPC televizi Z1, která též zanikla. Televize zpočátku nabízela filmy, později se zaměřila na lifestyle tematiku a začala vysílat vlastní tematické magazíny, dokumenty, zpravodajské bloky z regionů, pořady o cestování, publicistiku, debatní pořady, reality-show a talkshow. Některé z pořadů (např. Cyklotoulky) které TV Public vysílala dnes lze vidět na obrazovkách ČT, TV Seznam, Sport 5 či internetové XTV. Ředitelka televize Renata Pešková pak založila nástupnický kanál Stil TV.

V době zániku TV se hovořilo i o spojení s Radimem Pařízkem a jeho TV Pohoda. Z projektu nakonec sešlo, nicméně Pařízkova TV má obdobné zaměření jako Public.

Generální ředitelé

Externí odkazy