Světlana Lavičková: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Řádek 36: Řádek 36:
}}
}}


'''Světlana Lavičková''' je česká rozhlasová moderátorka.
'''Světlana Lavičková''' je česká rozhlasová moderátorka , redaktorka a reportérka.


Po složení maturitních zkoušek se přihlásila do konkurzu na programovou hlasatelku na [[Český rozhlas Vltava]] a byla vybrána. Během zaměstnání dálkově vystudovala [[Fakulta sociálních věd Univerzity Karlovy|Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovy]]. Během 90. let působila dva roky v soukromé stanici Rio, aby se následně vrátila do Českého rozhlasu, kde moderovala pořad ''Motorevue''. V současné době připravuje na [[Český rozhlas Dvojka|Dvojce]] pořady ''Dopoledne s Dvojkou'' a ''Výlety s Dvojkou''.
Po složení maturitních zkoušek se přihlásila do konkurzu na programovou hlasatelku na [[Český rozhlas Vltava]] a byla vybrána. Během zaměstnání dálkově vystudovala [[Fakulta sociálních věd Univerzity Karlovy|Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovy]]. Během 90. let působila dva roky v soukromé stanici Rio, aby se následně vrátila do Českého rozhlasu, kde moderovala pořad ''Motorevue''. V dlouhá léta působila na na stanici ČRO 2 - Praha , později [[Český rozhlas Dvojka|Dvojka]] pro kterou připravovala a moderovala pořady ''Kontakt Dvojky , Káva o čtvrté , Noční mikrofórum ,Dobré jitro , Výlety s Dvojkou ,'' řadu dokumentů a mnoho dalšího . Její hlas ze stanice zmizel v rámci velkých změn v roce 2019.


Světlana Lavičková v roce 1978 namluvila hlášení na [[A (linka metra v Praze)|lince A pražského metra]]. Její hlas mohou cestující slyšet stále a Lavičková je spolu s [[Eva Jurinová|Evou Jurinovou]] v pražském metru nejdéle sloužící hlasatelkou.
Světlana Lavičková v roce 1978 namluvila hlášení na [[A (linka metra v Praze)|lince A pražského metra]]. Její hlas mohou cestující slyšet stále a Lavičková je spolu s [[Eva Jurinová|Evou Jurinovou]] v pražském metru nejdéle sloužící hlasatelkou.

Verze z 7. 3. 2021, 02:08

Světlana Lavičková
Narození1956
VzděláníFakulta žurnalistiky UK
Povolánírozhlasová moderátorka
Známá jakohlas linky A pražského metra
Některá data mohou pocházet z datové položky.
Chybí svobodný obrázek.

Světlana Lavičková je česká rozhlasová moderátorka , redaktorka a reportérka.

Po složení maturitních zkoušek se přihlásila do konkurzu na programovou hlasatelku na Český rozhlas Vltava a byla vybrána. Během zaměstnání dálkově vystudovala Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovy. Během 90. let působila dva roky v soukromé stanici Rio, aby se následně vrátila do Českého rozhlasu, kde moderovala pořad Motorevue. V dlouhá léta působila na na stanici ČRO 2 - Praha , později Dvojka pro kterou připravovala a moderovala pořady Kontakt Dvojky , Káva o čtvrté , Noční mikrofórum ,Dobré jitro , Výlety s Dvojkou , řadu dokumentů a mnoho dalšího . Její hlas ze stanice zmizel v rámci velkých změn v roce 2019.

Světlana Lavičková v roce 1978 namluvila hlášení na lince A pražského metra. Její hlas mohou cestující slyšet stále a Lavičková je spolu s Evou Jurinovou v pražském metru nejdéle sloužící hlasatelkou.

Externí odkazy