Wikipedie:Schválení uživatelé: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
značky: revertováno editace z mobilu editace z mobilního webu
m editace uživatele 93.86.49.130 (diskuse) vráceny do předchozího stavu, jehož autorem je Jan Myšák
značka: rychlé vrácení zpět
Řádek 1: Řádek 1:
Uživatelská skupina '''Schválení uživatelé''' má oproti [[Nápověda:Jak se přihlásit|nepřihlášeným]] a čerstvě registrovaným uživatelům některá další oprávnění, zejména mohou [[Nápověda:Přejmenování stránky|přejmenovávat stránky]] a editovat tzv. [[Wikipedie:Zamčené stránky#Polozamčení|polozamčené stránky]] (přesný seznam získaných oprávnění je uveden na stránce [[Speciální:Seznam uživatelských práv]]).
Barbi Afrika je bolja prati nas cela jugoistocna evropa gas. Uki Q ozbiljno segisic beba ali barbi je tu mozda malo bolja.

Každý zaregistrovaný uživatel se automaticky stává schváleným uživatelem po tom, co udělá alespoň 10 editací a zároveň uplynuly alespoň 4 dny od jeho registrace, proto se také užívá název '''automaticky schválení uživatelé'''. Tuto skupinu zároveň mohou přidělit i odebrat [[WP:Správci|správci]].

Schválení uživatelé se liší od skupiny zvané [[Wikipedie:Prověření uživatelé|Prověření uživatelé]] (dříve ''Automatičtí strážci''), do které jsou zařazováni zkušenější editoři s dlouhodobě bezproblémovými editacemi.

[[Kategorie:Wikipedie:Funkce]]

Verze z 20. 2. 2021, 01:04

Uživatelská skupina Schválení uživatelé má oproti nepřihlášeným a čerstvě registrovaným uživatelům některá další oprávnění, zejména mohou přejmenovávat stránky a editovat tzv. polozamčené stránky (přesný seznam získaných oprávnění je uveden na stránce Speciální:Seznam uživatelských práv).

Každý zaregistrovaný uživatel se automaticky stává schváleným uživatelem po tom, co udělá alespoň 10 editací a zároveň uplynuly alespoň 4 dny od jeho registrace, proto se také užívá název automaticky schválení uživatelé. Tuto skupinu zároveň mohou přidělit i odebrat správci.

Schválení uživatelé se liší od skupiny zvané Prověření uživatelé (dříve Automatičtí strážci), do které jsou zařazováni zkušenější editoři s dlouhodobě bezproblémovými editacemi.