Wikipedista:Hynas: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
mBez shrnutí editace
mBez shrnutí editace
 
Řádek 1: Řádek 1:
Vystupuji zde jako '''Hynas''', nicméně se jmenuji '''Hynek Cígler''' a působím jako [[Psychometrika|psychometrik]], [[psycholog]], výzkumník a učitel na Katedře psychologie a [[Institut výzkumu dětí, mládeže a rodiny|Institutu pro výzkum dětí, mládeže a rodiny]] na [[Fakulta sociálních studií Masarykovy univerzity|Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity]][https://orcid.org/0000-0001-9959-6227][https://is.muni.cz/osoba/175803]. Mým hlavním výzkumným zájmem je metodologie psychologie a měření v psychochologii. Zabývám se vývojem psychologických testů, způsobem, jak lidi odpovídají na otázky v dotaznících, a poměrně nezávisle na tom intelektovými a zejména matematickými schopnostmi či způsobem osvojování matematických konceptů.
Jmenuji se '''Hynas''' a narodil jsem se v roce [[1986]]. Zaměřuji se na editaci zejména [[Psychologie|psychologických]] a [[Metodologie|metodologických]] článků.

Na wikipedii se z těchto důvodů zaměřuji primárně na editaci [[Psychologie|psychologických]], [[Metodologie|metodologických]] a [[Matematická statistika|statistických]] článků, nevyhýbám se ale ani jiným tématům. Často edituji články, které obsahují nepodložená či [[Pseudověda|pseudovědecká]] tvrzení.
Wikipedii jsem začal editovat kdysi dávno při přípravě na bakalářské státní zkoušky, a už jsem u toho zůstal. I dnes považuji tvorbu wikipedistických článků za příjemný a užitečný způsob odreagování.


Tykejte mi, pokud se vám to nepříčí; vykání mi ale také problém nedělá.
Tykejte mi, pokud se vám to nepříčí; vykání mi ale také problém nedělá.


== Co používám ==
== Helpers ==
* http://stats.grok.se/
* http://stats.grok.se/

Aktuální verze z 9. 2. 2021, 16:45

Vystupuji zde jako Hynas, nicméně se jmenuji Hynek Cígler a působím jako psychometrik, psycholog, výzkumník a učitel na Katedře psychologie a Institutu pro výzkum dětí, mládeže a rodiny na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity[1][2]. Mým hlavním výzkumným zájmem je metodologie psychologie a měření v psychochologii. Zabývám se vývojem psychologických testů, způsobem, jak lidi odpovídají na otázky v dotaznících, a poměrně nezávisle na tom intelektovými a zejména matematickými schopnostmi či způsobem osvojování matematických konceptů.

Na wikipedii se z těchto důvodů zaměřuji primárně na editaci psychologických, metodologických a statistických článků, nevyhýbám se ale ani jiným tématům. Často edituji články, které obsahují nepodložená či pseudovědecká tvrzení. Wikipedii jsem začal editovat kdysi dávno při přípravě na bakalářské státní zkoušky, a už jsem u toho zůstal. I dnes považuji tvorbu wikipedistických článků za příjemný a užitečný způsob odreagování.

Tykejte mi, pokud se vám to nepříčí; vykání mi ale také problém nedělá.

Helpers[editovat | editovat zdroj]