Automechanik: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
značka: revertováno
revert vandalismu
značka: ruční vrácení zpět
Řádek 1: Řádek 1:
'''Automechanik''' je [[povolání]] opravářů, seřizovačů a údržbářů [[Motorové vozidlo|motorových vozidel]], případně [[učební obor]], který na toto povolání připravuje. V Česku se učební obor automechaniků oficiálně označuje '''Mechanik opravář motorových vozidel''' a jde o tříletý učební obor zakončený závěrečnou zkouškou. Absolventi se uplatní zejména v [[autoservis]]ech a na [[Stanice technické kontroly|stanicích technické kontroly]] (STK).Filipovi umrzla jahoda a Vojta ho má malýho
'''Automechanik''' je [[povolání]] opravářů, seřizovačů a údržbářů [[Motorové vozidlo|motorových vozidel]], případně [[učební obor]], který na toto povolání připravuje. V Česku se učební obor automechaniků oficiálně označuje '''Mechanik opravář motorových vozidel''' a jde o tříletý učební obor zakončený závěrečnou zkouškou. Absolventi se uplatní zejména v [[autoservis]]ech a na [[Stanice technické kontroly|stanicích technické kontroly]] (STK).
{{Pahýl}}

{{Pahýl}} ufo porno


{{Autoritní data}}
{{Autoritní data}}



Verze z 14. 10. 2020, 20:31

Automechanik je povolání opravářů, seřizovačů a údržbářů motorových vozidel, případně učební obor, který na toto povolání připravuje. V Česku se učební obor automechaniků oficiálně označuje Mechanik opravář motorových vozidel a jde o tříletý učební obor zakončený závěrečnou zkouškou. Absolventi se uplatní zejména v autoservisech a na stanicích technické kontroly (STK).