Černočerné dno: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Chyba
značky: editace z Vizuálního editoru editace z mobilu editace z mobilního webu
m Robot: -parametr seznam dílů dle žádosti ze dne 15. 2. 2020
Řádek 15: Řádek 15:
| předchozí díl = Cesta za pokladem
| předchozí díl = Cesta za pokladem
| následující díl = Texas
| následující díl = Texas
| seznam dílů =
}}
}}
'''Černočerné dno''' (anglicky ''Rock Bottom'') je 17. epizoda 1. série amerického animovaného dětského seriálu ''[[Spongebob v kalhotách]]''. Premiéru v Americe měla 15. března 2000.
'''Černočerné dno''' (anglicky ''Rock Bottom'') je 17. epizoda 1. série amerického animovaného dětského seriálu ''[[Spongebob v kalhotách]]''. Premiéru v Americe měla 15. března 2000.

Verze z 16. 2. 2020, 16:18

Černočerné dno
Pův. názevRock Bottom
Číslořada 1
díl 17 (17b)
Původní TVNickelodeon
Premiéra15. března 2000
Tvorba
ScénářPaul Tibbitt
Ennio Torresan
David Fain
RežieTom Yasumi
Paul Tibbitt
Ennio Torresan
Prod. kód2515-138
Posloupnost dílů
← Předchozí
Cesta za pokladem
Následující →
Texas
Seznam dílů seriálu Spongebob v kalhotách
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Černočerné dno (anglicky Rock Bottom) je 17. epizoda 1. série amerického animovaného dětského seriálu Spongebob v kalhotách. Premiéru v Americe měla 15. března 2000.

Děj

Šablona:Spoiler Spongebob a jeho kamarád Patrik strávili zábavný den v Rukavicovém parku a čekají na autobusové zastávce, aby se vrátili domů. Když nastoupili do autobusu, tak Spongebob hledal ve svých kalhotech peněženku a držel při tom svůj Rukavicový balónek, který si koupil z parku. Spongebob aniž by si to uvědomil, tak jeho balónek několikrát praští řidiče, a ten mu řekne, že může přestat hledat peníze a že si může nastoupit. Během cesty si Patrik se Spongebobem všimnou dvou bilbordů, ve kterých se píše „Opouštíte Zátiší Bikin“ a „Konec Zátiší Bikin“, a pak autobus prudce sjede po silnici do veliké hloubky. Řidič je už nechce vozit a vykopne je z autobusu na temné městečko jméném Černočerné dno, kde se nachází podivná stvoření. Patrik stihne nasednout na nový autobus, ale Spongebob ten samý autobus, jako má Patrik, nestihne. Je trpělivý a čeká na jiný, ale nechá se na pár chvil vyrušit a to zapříčiní, že žádný nestihne. Vítr odfoukne jeho Rukavicový balónek a za balónkem se žene jedna ze zdejších ryb, která má bioluminiscenci. Spongebob se snaží na místním autobusovém nádraží objednat autobus, ale není jediný, a tak je až na 329 místě ve frontě. Zjistí tu, že se tu doruzumívají prskáním a že poslední autobus do Zátiší Bikin už odjel. Slibuje si tu, že počká až do zítřka, ale dostane strach a snaží se utéct z propasti. Zjistí, že ho někdo sleduje a tak se snaží schovat, ale vzdá to a uvidí rybu, která se hnala za tím balónkem. Ta ryba mu přiváže balónek za ruku a pořádně balónek nafukuje, až to Spongeboba vznáší, a takhle se dostane až před svůj dům z propasti. Hned po tom co se vrátil Rukavicový balónek praskne a vidí, jak je Patrik v autobuse a jede ho zachránit. Šablona:Endspoiler

Externí odkazy