Howie Dorough: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Nová stránka: Howard Dwaine Dorough (22. srpna 1973)  je americký zpěvák, skladatel a herec. Je nejlépe známý jako člen americké hudební skupiny Backstreet Boys. Doroughova láska a v…
 
-úpravy
Řádek 1: Řádek 1:
Howard Dwaine Dorough (22. srpna 1973)  je americký zpěvák, skladatel a herec. Je nejlépe známý jako člen americké hudební skupiny Backstreet Boys. Doroughova láska a vášeň pro hudbu začala, když mu byly tři roky. Kolem roku 2006 začal Howie pracovat na svém prvním sólovém albu. Dorough také založil společnost s názvem Sweet D, Inc. se svým starším bratrem Johnem, specializovaná na vývoj nemovitostí a budování řadu bytů, hotelů a nábřeží. V roce 2013 debutoval Dorough v komedii ''This Is the End'' spolu se zbytkem členů kapely Backstreet Boys.


{{Infobox - hudební umělec
{{Infobox - hudební umělec
Řádek 18: Řádek 17:
| manžel(ka) = Leigh Boniello (od roku 2007)
| manžel(ka) = Leigh Boniello (od roku 2007)
}}
}}


'''Howard Dwaine Dorough''' (* 22. srpna 1973)  je americký zpěvák, skladatel a herec. Je nejlépe známý jako člen americké hudební skupiny Backstreet Boys. Doroughova láska a vášeň pro hudbu začala, když mu byly tři roky. Kolem roku 2006 začal Howie pracovat na svém prvním sólovém albu. Dorough také založil společnost s názvem Sweet D, Inc. se svým starším bratrem Johnem, specializovaná na vývoj nemovitostí a budování řadu bytů, hotelů a nábřeží. V roce 2013 debutoval Dorough v komedii ''This Is the End'' spolu se zbytkem členů kapely Backstreet Boys.

Verze z 30. 9. 2019, 15:35

Howie Dorough
Základní informace
Rodné jménoHoward Dwaine Dorough
Jinak zvanýHoward D. Dorough, Howard Dorough, Howie Dorough, Howie D., Sweet D.
Narození22. srpna 1973 (46 let) Florida, USA
Orlando
Původamerický
ŽánryR&B, pop rock
PovoláníZpěvák, písničkář, herec
NástrojeVokály, kytara, baskytara
Hlasový oborKontratenor
Aktivní roky1990 - dosud
VydavatelJive Records
Příbuzná témataBackstreet Boys, NKOTBSB
Děti2
PodpisPodpis
Webhowied.net
Logo Wikimedia Commons multimediální obsah na Commons
Některá data mohou pocházet z datové položky.


Howard Dwaine Dorough (* 22. srpna 1973)  je americký zpěvák, skladatel a herec. Je nejlépe známý jako člen americké hudební skupiny Backstreet Boys. Doroughova láska a vášeň pro hudbu začala, když mu byly tři roky. Kolem roku 2006 začal Howie pracovat na svém prvním sólovém albu. Dorough také založil společnost s názvem Sweet D, Inc. se svým starším bratrem Johnem, specializovaná na vývoj nemovitostí a budování řadu bytů, hotelů a nábřeží. V roce 2013 debutoval Dorough v komedii This Is the End spolu se zbytkem členů kapely Backstreet Boys.