Wikipedista:RoCho89: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
značky: editace z mobilu editace z mobilního webu
značky: editace z mobilu editace z mobilního webu
Řádek 6: Řádek 6:


== Něco o mě ==
== Něco o mě ==
Ahoj, jmenuji se Roman, na Wikipedii jsem zaregistrován od roku 2013, ale editacím jsem se aktivně začal věnovat až v roce 2017. Rozhodl jsem se tak po čím dál většímu zájmu o kosmonautiku. Pravidelně navštěvuji portál Kosmonautix.cz nebo také RussianSpaceWeb Anatolije Zaka, kde se dovídám řadu nových informací i zajímavostí z historie kosmonautiky. Na české Wikipedii se věnuji hlavně editacím článků kosmonautiky, snažím se o údržbu, aktualizace, doplňování informací, vytváření tabulek pro lepší přehled atd. Mimo jiné jsem založil také [[Seznam ruských kosmických startů 2018|Seznam ruských kosmických startů]], který neustále aktualizuji. Ocením rady a nápady ostatních uživatelů.
Ahoj, jmenuji se Roman, na Wikipedii jsem zaregistrován od roku 2013, ale editacím jsem se aktivně začal věnovat až v roce 2017. Rozhodl jsem se tak po čím dál většímu zájmu o kosmonautiku. Pravidelně navštěvuji portál Kosmonautix.cz nebo také RussianSpaceWeb Anatolije Zaka, kde se dovídám řadu nových informací i zajímavostí z historie kosmonautiky. Na české Wikipedii se věnuji editacím článků v oboru kosmonautiky, snažím se o údržbu, aktualizace, doplňování informací, vytváření tabulek a infoboxů pro lepší přehled. Mimo jiné jsem založil také [[Seznam ruských kosmických startů 2018|Seznam ruských kosmických startů]], který neustále aktualizuji. Ocením rady a nápady ostatních uživatelů.


== Články které jsem založil ==
== Články které jsem založil ==

Verze z 31. 1. 2019, 20:29

Babylon – informace o uživateli
cs-N Tento uživatel je rodilý mluvčí češtiny.
Česko Tento uživatel pochází z Česka.
Wikipedisté podle jazyka
TY Tomuto uživateli můžete klidně tykat.

Něco o mě

Ahoj, jmenuji se Roman, na Wikipedii jsem zaregistrován od roku 2013, ale editacím jsem se aktivně začal věnovat až v roce 2017. Rozhodl jsem se tak po čím dál většímu zájmu o kosmonautiku. Pravidelně navštěvuji portál Kosmonautix.cz nebo také RussianSpaceWeb Anatolije Zaka, kde se dovídám řadu nových informací i zajímavostí z historie kosmonautiky. Na české Wikipedii se věnuji editacím článků v oboru kosmonautiky, snažím se o údržbu, aktualizace, doplňování informací, vytváření tabulek a infoboxů pro lepší přehled. Mimo jiné jsem založil také Seznam ruských kosmických startů, který neustále aktualizuji. Ocením rady a nápady ostatních uživatelů.

Články které jsem založil