Saturn AL-31: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Nová stránka: '''Ljulka AL-21''' je proudový motor vytvořený sovětskou Lyulka , nyní NPO Saturn , ze Sovětského svazu , původně pro přepadový stíhací l…
 
Bez shrnutí editace
Řádek 1: Řádek 1:
'''[[NPO Saturn|Ljulka]] AL-21''' je [[proudový motor]] vytvořený [[Rusko|sovětskou]] Lyulka , nyní NPO Saturn , ze Sovětského svazu , původně pro přepadový stíhací letoun Suchoj Su-27 . V současné době jeho různé deriváty pohání letouny postavené na základě Su-27 a čínsky Chengdu J-10. Jeho velmi pokročilá verze splňující již charekteristiky motoru páté generace pojmenovaná AL-41F1 pohání prototypy Su-57.
'''[[NPO Saturn|Ljulka]] AL-31''' je [[proudový motor]] vytvořený [[Rusko|sovětskou]] Lyulka , nyní NPO Saturn původně pro přepadový stíhací letoun Suchoj Su-27 . V současné době jeho různé deriváty pohání letouny postavené na základě Su-27 a čínský Chengdu J-10. Jeho velmi pokročilá verze splňující již charekteristiky motoru páté generace pojmenovaná AL-41F1 pohání prototypy letounu Su-57.

Verze z 8. 3. 2018, 10:31

Ljulka AL-31 je proudový motor vytvořený sovětskou Lyulka , nyní NPO Saturn původně pro přepadový stíhací letoun Suchoj Su-27 . V současné době jeho různé deriváty pohání letouny postavené na základě Su-27 a čínský Chengdu J-10. Jeho velmi pokročilá verze splňující již charekteristiky motoru páté generace pojmenovaná AL-41F1 pohání prototypy letounu Su-57.