Diskuse s wikipedistou:82.117.130.2: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m Robot: substituce substované šablony
značka: editace z PAWS
m Robot: substituce substované šablony
značka: editace z PAWS
Řádek 10: Řádek 10:


Zdravím. Mám dotaz. Čím se liší původní verze od [http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=%C5%BDelezni%C4%8Dn%C3%AD_tra%C5%A5_Praha_-_Plze%C5%88_-_Cheb&curid=206160&diff=1523332&oldid=1477728 Vaší změny]? Čím je Vaše verze lepší než původní? Nebo čím byla původní verze nevyhovující, že jste musel provést onu úpravu? --[[Wikipedista:Ludek|Luděk]] 06:03, 24. 5. 2007 (UTC)
Zdravím. Mám dotaz. Čím se liší původní verze od [http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=%C5%BDelezni%C4%8Dn%C3%AD_tra%C5%A5_Praha_-_Plze%C5%88_-_Cheb&curid=206160&diff=1523332&oldid=1477728 Vaší změny]? Čím je Vaše verze lepší než původní? Nebo čím byla původní verze nevyhovující, že jste musel provést onu úpravu? --[[Wikipedista:Ludek|Luděk]] 06:03, 24. 5. 2007 (UTC)
:Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku {{#ifexist:Zlom směru|[[Zlom směru]]|''Zlom směru''}}. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím [[Wikipedie:Subpahýl|nedosahuje ani minimální nutné délky]]. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi [[Wikipedie:Pahýl|články k rozšíření]]. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá [[WP:Odložené smazání|Odložené smazání]]. Děkuji za pochopení. --[[Wikipedista:Horst|Horst]] 11:26, 7. 6. 2007 (UTC)
:{{Subpahýl autor|Zlom směru}} --[[Wikipedista:Horst|Horst]] 11:26, 7. 6. 2007 (UTC)


== [[Ztp]] ==
== [[Ztp]] ==

Verze z 28. 2. 2018, 16:00

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Chci Vás však poprosit o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak článek bude vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty stránkou nejdůležitější, zobrazují se tam veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změny i historie článku zbytečně znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, tak vyplňte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň také dáváte najevo, že další změny v nejbližší době neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout a opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc. --Nolanus 18:36, 3. 9. 2006 (UTC)

Copyvio

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Tetčice, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Tlusťa 12:39, 12. 12. 2006 (UTC)

Čím se liší původní verze od Vaší změny?

Zdravím. Mám dotaz. Čím se liší původní verze od Vaší změny? Čím je Vaše verze lepší než původní? Nebo čím byla původní verze nevyhovující, že jste musel provést onu úpravu? --Luděk 06:03, 24. 5. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Zlom směru. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst 11:26, 7. 6. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Ztp. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Miraceti 09:12, 30. 8. 2007 (UTC)

Třídy oceli

Děkuji vám, že se snažíte Wikipedii pomoci. Neváhejte v článku provést potřebné změny, a to nejlépe s uvedením zdroje. Noví přispěvatelé jsou vždy vítáni. MiroslavJosef 9. 11. 2009, 15:11 (UTC)

copyvio

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Střelice (okres Brno-venkov), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Schuminka janička 27. 11. 2010, 16:19 (UTC)

Předhradí

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Uacs451 (diskuse) 14. 2. 2014, 07:58 (UTC)