Vojtěch Kotecký: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m doplneni
Mis69 (diskuse | příspěvky)
mBez shrnutí editace
Řádek 1: Řádek 1:
Mgr. '''Vojtěch Kotecký''' (* [[1974]]) je český [[zoolog]] a ochránce životního prostředí. Vystudoval [[zoologie|zoologii]] na [[přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy|Přírodovědecké fakultě]] [[Univerzita Karlova|Univerzity Karlovy]]. V současné době je programový ředitel občanského sdružení [[Hnutí Duha]].
Mgr. '''Vojtěch Kotecký''' (* [[1974]]) je český [[zoolog]] a ochránce životního prostředí.
Vystudoval [[zoologie|zoologii]] na [[přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy|Přírodovědecké fakultě]] [[Univerzita Karlova|Univerzity Karlovy]].
V současné době je programový ředitel občanského sdružení [[Hnutí Duha]]. Je členem [[Rady vlády pro udržitelný rozvoj|
Je členem Rady vlády pro udržitelný rozvoj a Rady surovinové politiky ministerstva průmyslu.<ref>[http://hnutiduha.cz/index.php?cat=kdo&art=lide Hnutí Duha]</ref> Rok předsedal Friends of the Earth Europe, federaci ekologických organizací z třiceti zemí celého kontinentu.
Rady vlády pro udržitelný rozvoj]] a Rady surovinové politiky ministerstva průmyslu<ref>[http://hnutiduha.cz/index.php?cat=kdo&art=lide Hnutí Duha]</ref>. Rok předsedal Friends of the Earth Europe, federaci ekologických organizací z třiceti zemí celého kontinentu.

Je jednou z nejznámějších osobností ochranářských hnutí a publikoval řadu článků týkající se [[ochrana přírody|ochrany přírody]] a ekologické politiky (např. Vesmír [http://www.vesmir.cz/], Literární noviny, Sedmá generace [http://www.sedmagenerace.cz/], Mf Dnes atd.)
Je jednou z nejznámějších osobností ochranářských hnutí a publikoval řadu článků týkající se [[ochrana přírody|ochrany přírody]] a ekologické politiky (např. Vesmír <ref>[http://www.vesmir.cz/ http://www.vesmir.cz]</ref>, Literární noviny, Sedmá generace <ref>[http://www.sedmagenerace.cz/ http://www.sedmagenerace.cz]</ref>, Mf Dnes atd.)


==Reference==
==Reference==

Verze z 4. 6. 2007, 09:38

Mgr. Vojtěch Kotecký (* 1974) je český zoolog a ochránce životního prostředí.

Vystudoval zoologii na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy.

V současné době je programový ředitel občanského sdružení Hnutí Duha. Je členem Rady vlády pro udržitelný rozvoj a Rady surovinové politiky ministerstva průmyslu[1]. Rok předsedal Friends of the Earth Europe, federaci ekologických organizací z třiceti zemí celého kontinentu.

Je jednou z nejznámějších osobností ochranářských hnutí a publikoval řadu článků týkající se ochrany přírody a ekologické politiky (např. Vesmír [2], Literární noviny, Sedmá generace [3], Mf Dnes atd.)

Reference

Šablona:Biografický pahýl