Furby: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
rv marných pokusů o vložení obrázku
Lepe
značky: editace z mobilu editace z mobilního webu
Řádek 1: Řádek 1:
'''Furby''' je elektronická [[hračka]], představující malého chlupatého tvora s velkýma ušima. Na trh ji uvedla firma [[Tiger Electronics]] v roce [[1998]]. Hračka reaguje na světlo, zvuk, polohu, doteky a přítomnost dalších Furby. Sama mluví a pohybuje se. [[Software]] simuluje její postupný vývoj a učení. Po svém uvedení patřil Furby k nejžádanějším hračkám a během prvních 12 měsíců se této hračky prodalo 27 milionů kusů. Tyto Furby se dělí na sedm edicí, což jsou Furby Adult, Furby Baby, Furby Special, Shelby, Furby Friends, Emoto Adult Furby a Emoto Baby Furby. Dohromady je jich 162 druhů. Bylo vyrobeno přes 2 miliony těchto hraček. Poslední model Furbyho byl vyroben v roce 2012. Nejvzácnější Bejewelled Furby z roku 1999 má pravé šperky (náušnice, korunku, náhrdelník). Furby se znovu vrátil na trh v roce 2012. Rok 2013 se také proslavil novou edicí Furby Boom.
'''Furby''' je elektronická [[hračka]], představující malého chlupatého tvora s velkýma ušima. Na trh ji uvedla firma [[Tiger Electronics]] v roce [[1998]]. Hračka reaguje na světlo, zvuk, polohu, doteky a přítomnost dalších Furby. Sama mluví a pohybuje se. [[Software]] simuluje její postupný vývoj a učení. Po svém uvedení patřil Furby k nejžádanějším hračkám a během prvních 12 měsíců se této hračky prodalo 27 milionů kusů. Tyto Furby se dělí na sedm edicí, což jsou Furby Adult, Furby Baby, Furby Special, Shelby, Furby Friends, Emoto Adult Furby a Emoto Baby Furby. Dohromady je jich 162 druhů.


{{Pahýl}}
{{Pahýl}}

Verze z 19. 10. 2017, 05:43

Furby je elektronická hračka, představující malého chlupatého tvora s velkýma ušima. Na trh ji uvedla firma Tiger Electronics v roce 1998. Hračka reaguje na světlo, zvuk, polohu, doteky a přítomnost dalších Furby. Sama mluví a pohybuje se. Software simuluje její postupný vývoj a učení. Po svém uvedení patřil Furby k nejžádanějším hračkám a během prvních 12 měsíců se této hračky prodalo 27 milionů kusů. Tyto Furby se dělí na sedm edicí, což jsou Furby Adult, Furby Baby, Furby Special, Shelby, Furby Friends, Emoto Adult Furby a Emoto Baby Furby. Dohromady je jich 162 druhů.