Diskuse s wikipedistou:Talmidavi: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Tomas62 v tématu „Hynek
Smazaný obsah Přidaný obsah
Talmidavi (diskuse | příspěvky)
Nová sekce →‎Hynek
Řádek 160: Řádek 160:


Děkuji Vám za informace v článku {{#ifexist:A. Ackermann|[[A. Ackermann]]|''A. Ackermann''}}. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje [[Wikipedie:Ověřitelnost|požadavek na ověřitelnost]]. Pokuste se prosím text článku [[Wikipedie:Věrohodné zdroje|ozdrojovat]] alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný [[Wikipedie:Článek|článek]]. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá [[WP:Odložené smazání|Odložené smazání]]. Děkuji za pochopení. --[[Wikipedista:Romanzazvorka|Romanzazvorka]] ([[Diskuse s wikipedistou:Romanzazvorka|diskuse]]) 24. 2. 2017, 21:58 (CET)
Děkuji Vám za informace v článku {{#ifexist:A. Ackermann|[[A. Ackermann]]|''A. Ackermann''}}. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje [[Wikipedie:Ověřitelnost|požadavek na ověřitelnost]]. Pokuste se prosím text článku [[Wikipedie:Věrohodné zdroje|ozdrojovat]] alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný [[Wikipedie:Článek|článek]]. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá [[WP:Odložené smazání|Odložené smazání]]. Děkuji za pochopení. --[[Wikipedista:Romanzazvorka|Romanzazvorka]] ([[Diskuse s wikipedistou:Romanzazvorka|diskuse]]) 24. 2. 2017, 21:58 (CET)

== Hynek ==

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku {{#ifexist:Hynek (loď)|[[Hynek (loď)]]|''Hynek (loď)''}}. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím [[Wikipedie:Subpahýl|nedosahuje ani minimální nutné délky]]. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi [[Wikipedie:Pahýl|články k rozšíření]]. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá [[WP:Odložené smazání|Odložené smazání]]. Děkuji za pochopení. --[[Wikipedista:Tomas62|Tomas62]] ([[Diskuse s wikipedistou:Tomas62|diskuse]]) 5. 7. 2017, 09:19 (CEST)

Verze z 5. 7. 2017, 09:19

--Tlusťa 10:08, 22. 6. 2007 (UTC)

Možné porušení autorských práv

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout obrázky či jiné dílo chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosím, na Soubor:Frantisek poland patch.jpg a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Připomínáme, že je nutno v popisu obrázku či jiného souboru jasně uvést jeho zdroj a licenci. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce WikiProjektu Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obratťe se na diskusi WikiProjektu Licence souborů.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce, Wikipedie:Váš první článek a Nápověda:Obrázky.

Díky za pochopení. Věříme, že potřebné údaje doplníte a přidáte do Wikipedie ještě další potřebné obrázky a soubory, u kterých již tyto údaje ihned uvedete.

--Tlusťa 10:08, 22. 6. 2007 (UTC)

Subpahýl

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Akce "Pavouk". Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Japo ¿ 09:20, 24. 6. 2007 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Jan Wiener. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Postrach 20:19, 16. 3. 2008 (UTC)


Náhled

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o to, abyste nepoužíval(a) tlačítko Zveřejnit změny po každé drobné editaci. Každá zveřejněná změna se ukládá do historie článku a do seznamu posledních změn, a časté ukládání je tak zbytečně přeplňuje a znepřehledňuje. Hrozí také, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Zveřejněním zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku.

Editujete-li přímo zdrojový text článku (tlačítko „Editovat zdroj“), doporučuje se používat tlačítko Ukázat náhled, které Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž se úprava uloží. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole Shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny zveřejněte. --Postrach 20:37, 16. 3. 2008 (UTC)

WikiProjekt Hebraistika

Ahoj, koukal jsem, že tvůj okruh zájmů je velmi blízký našemu projektu Hebraistika. Kdyby ses k němu chtěl přidat, budeš velmi vítán.--Faigl.ladislav 21:12, 10. 4. 2008 (UTC)

Vkládání podpisu
Ahoj, jsem rád, že máš zájem o spolupráci. Každá ruka je dobrá a třeba tvůj článek o Teplické synagoze se mi moc líbil. Komunikovat se dá dobře prostřednictvím diskuse na tvé uživatelské stránce. Držím se zásady nerozšiřovat diskusi na více stránek, než je nutné. Odpověď jsi tedy mohl psát přímo sem. Tvoji stránku jsem si dal do sledovaných, tzn. že bych věděl že jsi odpověděl. Taky bych tě chtěl upozornit na zvyklost, že v diskusích se na rozdíl od samotných článků wikipedisté podepisují. Slouží k tomu tohle tlačítko.
Pokud se tedy chceš zapojit do projektu, můžeš si na svoji stránku wikipedisty přidat tuto samolepku a taky se zapsat na seznam účastníků projektu zde: WikiProjekt Hebraistika.
Soubor:MenorahRed.PNG Tento uživatel je členem WikiProjektu Hebraistika.
Ke všem článkům souvisejícím s Židy a judaismem pak vkládáme šablonu Portálu Hebraistika - {{Portál Hebraistika}}. Pokud by článek byl spíše pahýl, vkládáme tuto šablonu: {{Pahýl - hebraistika}}. Nově vytvořené články pak podle vzoru a zařazení vkládáme do Nejnovějších článků. Některé z tvých článků jsem tam již vložil.
Pokud se zajímáš i o témata související s Izraelem, nedávno jsem vytvořil Portál Izrael, kde je také mnoho na práci, tak kdybys měl zájem, spolupracovat, stačí napsat.--Faigl.ladislav 16:22, 11. 4. 2008 (UTC)
Ahoj. Velmi rád! Teď mě ale prosím omluv, musím běžet do synagogy. :)

Synagoga Hradec Králové

Hradec Králové se odjakživa píše velkými písmeny ! --MiroslavJosef 11:15, 12. 4. 2008 (UTC)

a co treba diky za clanek? ;-) --Zacatecnik 11:20, 12. 4. 2008 (UTC)

shrnutí

Pro Vaši informaci Dobrý den, díky za vaše příspěvky. Chci vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Zacatecnik 11:20, 12. 4. 2008 (UTC)

Další copyvio

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Thor Steinar, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Dezidor 20:21, 22. 4. 2008 (UTC)

Přesuny stránek

Ahoj, koukněte se prosím na Nápověda:Přejmenování stránky. Stránky nelze přesouvat jejich kopírováním. --Tlusťa 19. 6. 2009, 10:15 (UTC)

Přesuny

Ahoj, přesuny článků nelze provádět metodou kopírovat+vložit. Ztratí se tak historie článku a porušuješ tím autorská práva jiných uživatelů. Přesouvá se nahoře pomocí záložky "přesunout". Pokud to nejde, je třeba, aby sis požádal na nástěnce správů. Díky moc za pochopení. S pozdravem -- Mercy (|) 19. 6. 2009, 10:15 (UTC)

Commons a obrázky

Dobrý den, všiml jsem si, že na působíte na Commons, kde nahráváte staré obrázky. Prosím, mohl byste dát do pořádku jejich popisky a licence? U většiny z nich jsou špatně. Např. u [1] jste jako autor uveden Vy, což nejste, autor je pravděpodobně neznámý. Foto navíc uvolňujete pod GFDL a CC-BY-SA, když se přitom nejspíše jedná o volné dílo. Prosím, uveďte to do pořádku, chce to projet všechny Vaše fota a uvést pravdivé informace (někde máte např. datum typu 9. prosince 2009 u skenu pohlednice z počátku minulého století). K licencování viz Commons:Commons:Licencování. S pozdravem, --Podzemnik 9. 2. 2010, 08:31 (UTC)

Hi, would you be so kind as to give us support!

Hello, my most sincere apologies but I don't speak Czech and unfortunately I can understand very little of it. I hope you're doing fine and I sincerely apologize for this intrusion. My name is Claudi Balaguer (User Capsot from the Catalan Wikipedia and the Occitan Wikiccionari), I've just read your profile and I think that I have seen that you show a keen interest in cultures, languages and human rights, so I think that you understand very well what are a minorized language and culture and maybe I am not bothering you and you will help us... I'm a member of a Catalan association "Amical de la Viquipèdia" which is trying to get some recognition as a Catalan Chapter but this hasn't been approved up to that moment because Catalan has no state. We would appreciate your support, visible if you stick this on your first page and/or signing the link within the template: Wikimedia CAT. Supporting us will be like giving equal opportunity to minorized languages and cultures in the future! Thanks for your attention, I wish you a pleasant, warm and sunny summertime, take care, na další, dobrý den, děkuji! -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Capsot (diskusepříspěvky)

File:Wiki synagoga rybne.jpg

(in case you are identical to the user Talmidavi on Commons)

Hallo! Could you please insert the original date in File:Wiki synagoga rybne.jpg? Not only the date scanned.

Is the photo you scanned shot by you? Or is it a postcard? Cheers --Saibo 10. 8. 2010, 02:10 (UTC)

Nový židovský hřbitov v Benešově

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Nový židovský hřbitov v Benešově. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zik (diskuse) 15. 10. 2012, 11:49 (UTC)

Jicchak Hakohen Katz

Dobrý den, díky za založení a editaci článku Jicchak Hakohen Katz. Bohužel v článku zcela chybí zdroje, ze kterých jste při jeho psaní čerpal. Prosím o doplnění. Díky :-) --cheva (diskuse) 10. 2. 2016, 09:08 (CET)Odpovědět

Obrázky na Commons

Dobrý den, znovu Vás prosím: věnujte pozornost chybně uvedeným popisům a chybně uvedeným licencím u Vámi nahraných fotografií na Commons. Hrozí jejich smazání a byla by to škoda! V případě dotazů mi prosím napište. Zdraví --Gampe (diskuse) 16. 3. 2016, 07:14 (CET)Odpovědět

Zednářský chrám na Santa Cruz de Tenerife

Dobrý den, můžete pomoci vylepšit tento článek? poděkování: Zednářský chrám na Santa Cruz de Tenerife.--88.20.158.13 11. 9. 2016, 12:45 (CEST)Odpovědět

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

Moše Schick

Děkuji Vám za informace v článku Moše Shick. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Moše Shick. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Sokoljan (diskuse) 28. 1. 2017, 18:07 (CET)Odpovědět

Je také třeba sjednotit pravopis jména a patrně změnit i název článku (přesunout).

Talmidavi (diskuse) 30. 1. 2017, 14:31 (CET)Pracuji na tom, již je větší část upravena a sjednocen český pravopis. Proč je potřeba měnit název článku, prosím?Odpovědět

he:יצחק סג"ל לנדא

שלום, שמח לבשר לך שכתבתי את הערך בעברית על הרב סג"ל לנדא, בעקבות הערך שכתבת אתה. צירפתי גם מקור באנגלית שתוכל לקשר אליו. בהצלחה. ביקורת (diskuse) 8. 2. 2017, 22:26 (CET)Odpovědět

(: שלום! טוב, כל הכבוד! תודה. ברכות מצ'כיה

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry to write in English)

Děkuji Vám za informace v článku A. Ackermann. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Romanzazvorka (diskuse) 24. 2. 2017, 21:58 (CET)Odpovědět

Hynek

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Hynek (loď). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 7. 2017, 09:19 (CEST)Odpovědět

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.