Stephen Covey: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m kat upravit
Opravit názvy knih podle skutečně užitých českých titulů
Řádek 1: Řádek 1:
{{upravit}}
{{upravit}}
'''Stepher R. Covey''' (narozen [[24. října]] [[1932]] v [[Salt Lake City]] ve státě [[Utah]]) je autor mezinárodního bestselleru ''Sedm návyků vysoce účinných lidí'', jenž byl poprvé vydán v roce 1989 a v češtině vyšel pod názvem ''Sedm návyků vůdčích osobností'' roku 1997. Jeho další knihy zahrnují ''První věci především'' i ''Sedm návyků vysoce účinných rodin''. Jeho poslední kniha je ''Osmý návyk'', vydána v roce 2004. Covey žije se svojí ženou Sandrou a s rodinou ve městě [[Provo]] ve státě [[Utah]]. Ve městě Provo je Univerzita Brighama Younga, na níž Covey učil před vydáním svého bestselleru. Covey je otcem devíti dětí a praotcem čtyřiceti sedmi; odbržel Cenu za otcovství od Národní otcovské iniciativy (National Fatherhood Initiative) v roce 2003.
'''Stepher R. Covey''' (narozen [[24. října]] [[1932]] v [[Salt Lake City]] ve státě [[Utah]]) je autor mezinárodního bestselleru ''Sedm návyků vysoce účinných lidí'', jenž byl poprvé vydán v roce 1989 a v češtině vyšel pod názvem ''Sedm návyků vůdčích osobností'' roku 1997. Jeho další knihy zahrnují ''Krok za krokem: To nejdůležitější především'' i ''Sedm návyků šťastné rodiny''. Jeho poslední kniha je ''Osmý návyk: Od efektivnosti k výjimečnosti'', vydána v roce 2004. Covey žije se svojí ženou Sandrou a s rodinou ve městě [[Provo]] ve státě [[Utah]]. Ve městě Provo je Univerzita Brighama Younga, na níž Covey učil před vydáním svého bestselleru. Covey je otcem devíti dětí a praotcem čtyřiceti sedmi; odbržel Cenu za otcovství od Národní otcovské iniciativy (National Fatherhood Initiative) v roce 2003.


[[Kategorie:Američtí spisovatelé|Covey, Stephen]]
[[Kategorie:Američtí spisovatelé|Covey, Stephen]]

Verze z 10. 5. 2007, 11:56

Stepher R. Covey (narozen 24. října 1932 v Salt Lake City ve státě Utah) je autor mezinárodního bestselleru Sedm návyků vysoce účinných lidí, jenž byl poprvé vydán v roce 1989 a v češtině vyšel pod názvem Sedm návyků vůdčích osobností roku 1997. Jeho další knihy zahrnují Krok za krokem: To nejdůležitější především i Sedm návyků šťastné rodiny. Jeho poslední kniha je Osmý návyk: Od efektivnosti k výjimečnosti, vydána v roce 2004. Covey žije se svojí ženou Sandrou a s rodinou ve městě Provo ve státě Utah. Ve městě Provo je Univerzita Brighama Younga, na níž Covey učil před vydáním svého bestselleru. Covey je otcem devíti dětí a praotcem čtyřiceti sedmi; odbržel Cenu za otcovství od Národní otcovské iniciativy (National Fatherhood Initiative) v roce 2003.