Kořist tygra: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Nová stránka: '''''Kořist tygra''''' (''Tiger Kill'') je dokumentární film televize BBC ze série Svět přírody. Simon King se v něm vydává do tygří rezervace Bandavga...
 
Bez shrnutí editace
Řádek 1: Řádek 1:
'''''Kořist tygra''''' (''Tiger Kill'') je [[dokumentární film]] televize [[BBC]] ze série [[Svět přírody]]. [[Simon King]] se v něm vydává do tygří rezervace Bandavgarh v [[Indie|Indii]], kde se setkává s kameramanem [[Alphonse Roy|Alphonsem Royem]], který natáčí divoké tygry. Film kromě mnoha různých scén ukazuje příhody tohoto dvoučlenného týmu. V Česku byl poprvé vysílán na [[Viasat Nature]].
'''''Kořist tygra''''' (v originále ''Tiger Kill'') je [[dokumentární film]] televize [[BBC]] ze série [[Svět přírody]]. [[Simon King]] se v něm vydává do tygří rezervace Bandavgarh v [[Indie|Indii]], kde se setkává s kameramanem [[Alphonse Roy|Alphonsem Royem]], který natáčí divoké tygry. Film kromě mnoha různých scén ukazuje příhody tohoto dvoučlenného týmu. V Česku byl poprvé vysílán na [[Viasat Nature]].


==Odkazy==
== Odkazy ==
* [http://viasat.sk/cz/nature/premiere/id/1226 Viasat Nature]
* [http://viasat.sk/cz/nature/premiere/id/1226 Viasat Nature]



Verze z 20. 9. 2014, 12:07

Kořist tygra (v originále Tiger Kill) je dokumentární film televize BBC ze série Svět přírody. Simon King se v něm vydává do tygří rezervace Bandavgarh v Indii, kde se setkává s kameramanem Alphonsem Royem, který natáčí divoké tygry. Film kromě mnoha různých scén ukazuje příhody tohoto dvoučlenného týmu. V Česku byl poprvé vysílán na Viasat Nature.

Odkazy